Ναι φυσικά!
Μην βάλεις τα ρέστα σου σε αυτό. Με τόσο αδύναμο hardware και να το πάρει προφανώς θα το πάρει κούτσουρεμενο . Και το iphone4 παίρνει το 6 αλλά τι κατάλαβε? Αγκομαχαει, ξεφυσσαει και απλά κυλάει.
Ναι φυσικά!
Πάντως οι τελευταίες εκδόσεις του 6 στο τεσσαρι αηφον είναι για γέλια και για κλάσματα.
Και καλά, να καταλάβω ότι θυσιάζεις backwards compatibility με στόχο να είναι το λειτουργικό optimized για τη ναυαρχίδα σου. Σύμφωνοι ως εδώ. (Βέβαια θα πρέπει να κόψει τα φουμαρα περί future proof).
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μη μπορείς σαν άνθρωπος να κανεις ένα downgrade χωρίς να μπλέξεις με χακιες.
Μην βάλεις τα ρέστα σου σε αυτό. Με τόσο αδύναμο hardware και να το πάρει προφανώς θα το πάρει κούτσουρεμενο . Και το iphone4 παίρνει το 6 αλλά τι κατάλαβε? Αγκομαχαει, ξεφυσσαει και απλά κυλάει.
...
ΥΓ. Στο 4αρι δοκιμασες το IOS 6.3? Σε ενα παλιο και πλεον αδυναμο 3gs που έχω, ειδα μεγαλη βελτιωση στην αποκριση..
Ο ενας λεει οτι με το 4 και iOS 6 αργεί, ο αλλος ειδε λεει βελτίωση με την 6 στο 3GS....
Κατι μου λεει ότι ειστε αμφότεροι ''υπερβολικοι''
Η λογική λέει παντως οτι, λόγω των ελαχιστων ουσιαστικών διαφοροποιησεων σε καθε ''update'' iOS της Apple, σημαντικές διαφορές απόκρισης δεν πρέπει να υφίστανται.
Αν ενα iPhone δλδ ετρεχε καλά με το iOS X θα τρέχει σίγουρα μια χαρα και με το iOS X+1.
ΥΓ Τα ''με το νεο λειτουργικό παρατήρησα αυξηση ταχύτητας'' κλπ ειναι συνηθως αποτελεσμα της φρεσκιας εγκαταστασης.
Εννοείται πως δεν το έχω περάσει στο 4. Έκανα αναζήτηση σε φόρουμ και είδα ότι σε κάποιους απλά λειτουργεί και σε άλλους υπάρχουν πολλά προβλήματα. Είπα να μην τζογαρω και τελικά να είμαι από τους δεύτερους. Άλλωστε έχω να λύσω ένα σωρό άλλα προβλήματα στη γυναίκα μου (πέρασμα pdf χωρίς υπολογιστή (τα στέλνω με μειλ), κάνα νεο ringtone (γολγοθας. Πρόσφατα μου ζήτησε να τις στείλω κανένα δικό μου με bluetooth. Που να εξηγείς τώρα... ), βίντεο χωρίς μετατροπή (εδώ γελαμε) κλπ) που δεν θα ήθελα να έχω να λύσω και νέα.![]()
Ο ενας λεει οτι με το 4 και iOS 6 αργεί, ο αλλος ειδε λεει βελτίωση με την 6 στο 3GS....
Κατι μου λεει ότι ειστε αμφότεροι ''υπερβολικοι''
Η λογική λέει παντως οτι, λόγω των ελαχιστων ουσιαστικών διαφοροποιησεων σε καθε ''update'' iOS της Apple, σημαντικές διαφορές απόκρισης δεν πρέπει να υφίστανται.
Αν ενα iPhone δλδ ετρεχε καλά με το iOS X θα τρέχει σίγουρα μια χαρα και με το iOS X+1.
ΥΓ Τα ''με το νεο λειτουργικό παρατήρησα αυξηση ταχύτητας'' κλπ ειναι συνηθως αποτελεσμα της φρεσκιας εγκαταστασης.
Άλλωστε έχω να λύσω ένα σωρό άλλα προβλήματα στη γυναίκα μου (πέρασμα pdf χωρίς υπολογιστή (τα στέλνω με μειλ), κάνα νεο ringtone (γολγοθας. Πρόσφατα μου ζήτησε να τις στείλω κανένα δικό μου με bluetooth. Που να εξηγείς τώρα... ), βίντεο χωρίς μετατροπή (εδώ γελαμε) κλπ) που δεν θα ήθελα να έχω να λύσω και νέα.![]()
Αν ίσχυε αυτό τότε το ipad1 δεν θα σταματούσε στην 5.1.1, 16 μόλις μήνες μετά την αντικατάσταση του από το 2 και θα έπαιρνε και την 6 από το φθινόπωρο του 12. Αλλά δεν την πήρε. Το "ξεχασαν". ;-)...
...
Δεν τα λες / θυμασαι καλά...Αν ίσχυε αυτό τότε το ipad1 δεν θα σταματούσε στην 5.1.1, 16 μόλις μήνες μετά την αντικατάσταση του από το 2 και θα έπαιρνε και την 6 από το φθινόπωρο του 12. Αλλά δεν την πήρε. Το "ξεχασαν". ;-)
Διορθωση bugs ναι, βελτιωση κωδικα, οχι.Οχι ακριβως.. Ειναι και θεμα βελτιωσης του κωδικα ή διορθωσης bugs. Πχ παντα με φρεσκες εγκαταστάσεις, το 3gs μου με το 6.01 σερνόταν και με το 6.03 παει μια χαρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.