[Επίσημο] iPad Pro 10.5" @2017

Λογικά του χρόνου θα έχει oled/FaceID εκτός και αν έχει πρόβλημα παραγωγής επαρκους ποσοτητας πάνελ.

Το πιθανότερο είναι φυσικά, ανεξαρτήτως δυνατότητας παραγωγης, να τα δώσει με το σταγονόμετρο (όπως κάνει πάντα), ήτοι faceid ή 3D Touch και μετά oled

Όχι, το πιο πιθανό είναι να δώσει μαζι oled+FaceID όπως στο Χ. Για το 3dtouch διαβάζω πως υπάρχουν πιθανόν τεχνικά προβλήματα στην εφαρμογή του σε τόσο μεγάλη επιφάνεια, αλλιώς θα το είχε δώσει ήδη.

[ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming Chi-Kuo μόνο το σύστημα με την ίριδα θα δούμε.
OLED όχι του χρόνου.
https://9to5mac.com/2017/11/08/2018-ipad-pro-renders/

Και κατά 99% πέφτει μέσα στις προβλέψεις του.

Έχει να δώσει και καινούργια γραφίδα άλλωστε του χρόνου.

Σιγά μην τα δώσει όλα του χρόνου.

Μην τρελαθούμε την έχουμε γεννήσει την Apple.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Last edited:
Ας έχει FaceID + OLED και θα αλλάξω επιτέλους το Air2.

Αλλιώς, μάλλον θα περιμένω να μου μείνει στο χέρι. Δυστυχώς μετά το Χ δεν κάνεις πίσω σε κανένα απ'τα δύο (Face + OLED).

Το 3D Touch είτε το'χει είτε όχι, απολύτως αδιάφορο μου είναι, μετά από 2+ χρόνια, ακόμα περιμένουμε να δούμε το πως αυτή η τεχνολογία θα μας λύσει τα χέρια.

Στο iPhone εβαλε OLED γιατι ηταν πολυ πισω απο τον ανταγωνισμό εδώ και καιρο

Στο iPad δεν εχει τετοιο θεμα

Στο iPhone εβαλε OLED γιατι ηταν πολυ πισω απο τον ανταγωνισμό εδώ και καιρο

Στο iPad δεν εχει τετοιο θεμα

Όντως, αλλά το iPad χρειάζεται επειγόντως κάποιο... τυράκι. Γιατί, ακόμα κι εγώ, που θεωρώ τον εαυτό μου άρρωστο γκατζετάκια, δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να αναβαθμίσω το 3 ετών Air2 μου. Αυτό κάτι σημαίνει. Η OLED, μαζί με το FaceID θα έιναι game changer.

Όντως, αλλά το iPad χρειάζεται επειγόντως κάποιο... τυράκι. Γιατί, ακόμα κι εγώ, που θεωρώ τον εαυτό μου άρρωστο γκατζετάκια, δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να αναβαθμίσω το 3 ετών Air2 μου. Αυτό κάτι σημαίνει. Η OLED, μαζί με το FaceID θα έιναι game changer.

E, εβαλε φετος μεγαλύτερη οθονη (κατι παραπανω απο τυρακι)

Θα βαλει του χρονου και faceID και να τα 2 τυρακια

Αν βαλει και oled, μιλαμε για ολοκληρο κεφαλι (τυριου) και δεν την εχω για τοσο κουβαρντου

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

).

Το 3D Touch είτε το'χει είτε όχι, απολύτως αδιάφορο μου είναι, μετά από 2+ χρόνια, ακόμα περιμένουμε να δούμε το πως αυτή η τεχνολογία θα μας λύσει τα χέρια.

Σε χαλάει το 3D Touch κουμπάκι της κάμερας και του flashlight στο Χ, ε;

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

Σε χαλάει το 3D Touch κουμπάκι της κάμερας και του flashlight στο Χ, ε;

Καλό παράδειγμα! Θα ήταν πραγματικά πολύ πιο εύχρηστο αν αντί για 3D ήταν κανονικό touch κουμπάκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

Καλό παράδειγμα! Θα ήταν πραγματικά πολύ πιο εύχρηστο αν αντί για 3D ήταν κανονικό touch κουμπάκι.

Όχι γιατί θα το πατούσες κατά λάθος συνέχεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

Έψαχνα μια καλύτερη θήκη να το προστατεύει και να έχει θέση για το Apple pen, ήθελα και ενα ελαφρύ πληκτρολόγιο για περιορισμένη χρήση (με ενοχλεί που δεν έχω τα κλασσικά βελάκια και σε κάποια πεδία με πολλούς χαρακτήρες δεν μπορώ να μετακινηθώ με το δάχτυλο στο τέλος η στην αρχή) και πέτυχα μια προσφορά με -20% στην ήδη μειωμένη τιμή που είχε στο Amazon.de warehouse το ZAGG Rugged Messenger 7 Color Backlight Bluetooth Keyboard For Apple iPad Pro 10.5 – Black , το πήρα γιατί ή τιμή ήταν δελεαστική μόλις 50 με τα μεταφορικά μιας και είχα της ίδιας εταιρίας στο παλιό μου Air το οποίο άντεξε σε χτυπήματα αρκετά και τελικά παρέδωσε πνεύμα στα hindge που σκλύρηναν υπερβολικά και στο τέλος το ένα έσπασε.
Στο καινούργιο έχουν αλλάξει την στήριξη (ίσως το καταλάβαν) και διαβάζοντας κριτικές είδα ως ένα αρνητικό ότι πλέον βγαίνει|γλιστράει πολύ πιο εύκολα , θα το δω για εμένα ίσως αυτό είναι θετικό μιας και θέλω γρήγορη απασφάληση , έχει φυσικά φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και τεράστια σε χρόνο μπαταρία (ξεχνάς να το φορτίσεις).
Θέλω να δω πως θα συμπεριφερθεί με το αγγλικό ελληνικό πληκτρολόγιο στους χαρακτήρες (είχα ένα θέμα στο παλιό με ένα update του iOS) και φυσικά το βάρος του για να δω αν με βολεύει καθημερινά να το έχω μαζί και θα γράψω εντυπώσεις όταν το παραλάβω. Όλα αυτά με την προϋπόθεση να είναι σε άψογη κατάσταση γιατί έρχεται από warehouse (έχω δικαίωμα επιστροφής).

[ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

Έφυγε παραγγελία και red dragon skin που κάνει πρεμιέρα από σήμερα σε dbrand να κάνει παρέα στο Black που παρέλαβα.:p
https://dbrand.com/shop/ipad-pro-10.5-skins

Με 30% έκπτωση Black Friday deal.

02c70f6ae96a2e4c5d1f7c6be87cc223.jpg

Last edited:
Το Face ID δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει σε iPad, εκτός και αν πιάνει χωρίς να το σηκώνεις.
Με το καινούριο iPad Pro 10.5'' εγώ είμαι super ευχαριστημένος ακριβώς όπως είναι!

Βασικά αν θέλουν να βάλουν Face ID στο iPad, πρέπει καταρχήν να διορθώσουν το ότι δε δουλεύει σε landscape mode.

Ήδη αυτό είναι θέμα στο X, που το συνειδητοποίησα πριν 2 μέρες όταν άρχισα να δουλεύω ένα Zhiyun Smooth gimbal, οπότε και έπρεπε να στραβολαιμιάζομαι κάθε φορά για να το ενεργοποιήσω....

Παρέλαβα σήμερα τέλικα ανέλπιστα γρήγορα τα skin από Dbrand(28-11 έγινε η αποστολή από Καναδά) με USPS!!!

Και επιτόπου έντυσα την συσκευή.:p

Τα σπάει το red dragon θα έλεγα :up:

238e14d751ffb84001d901a1fe10d086.jpg

228c0766857343935af997e2b7d235b9.jpg

fe7e5c08ca4520ac3de7458236e01e17.jpg

Παιδιά εδώ και λίγο καιρό μου βγάζει συνέχεια μήνυμα για το πληκτρολόγιο ότι δεν είναι συμβατό αυτό το αξεσουάρ. Ξέρουμε τι να κάνω; Δουλεύει κανονικά πάντως

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPad Pro 10.5" @ 2017

Εγώ πήρα το ZAGG Rugged Messenger 7 Color Backlight Bluetooth Keyboard For Apple iPad Pro 10.5 Black, με εξαίρεση το βάρος είμαι πολύ ευχαριστημένος , καλύπτει μπρος πίσω το IPad Pro , βγαίνει αέρα από τους ισχυρούς μαγνήτες και μένει το IPad στο χερι με την πίσω προστασία, τεράστια αυτονομία ξεχνάς να το φορτίσεις , φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, πολύ καλή αίσθηση στα πλήκτρα και συνολικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής με spilproof επένδυση μέσα έξω. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν πληκτρολόγιο.

Παρέλαβα εχθές και το iXpand usb flash στα 128gb της Sandisk να ελαχιστοποιήσουμε στο ελάχιστο δυνατόν την εξάρτηση από το καρκίνωμα του iTunes σε μεταφορές από και προς windows/Android.

Μιας και είναι multi platform λύση πιστεύω να βολέψει σε μέγιστο βαθμό μιας και ούτε τα διάφορα app για WiFi sharing βολεύουν ειδικά όταν πρόκειται σε μεγάλες μεταφορές αρχείων(σε μικρές βολεύουν έως 50-60mb ) και από την άλλη δεν θα είμαι υποχρεωμένος να έχω συνεχή εξάρτηση από WiFi δίκτυο να κάνω τη δουλειά μου.

4b59fe041143e7a471bf9f23594fd069.jpg