[Επίσημο] iPad Pro 11" @2018

και που να δεις το pc desktop μου οταν επεξεργαζεται 4Κ HEVC...βγαζει φωτιες!

Εγω ειμαι τυχερος που η μηχανη μου (fuji) συνεργαζεται αψογα με το ipad και περνας κατευθειαν (μεσω sd adapter) φωτο και βιντεο , κι εκει κανω οτι θελω και με το pen που ειναι απολαυση .

Στο νεο ios 12 κατι κανανε με τις sony μηχανες και πρεπει να περνας τα βιντεο μεσω υπολογιστη ή καποιου "μεσολαβητη" σαν κι αυτους που εβαλα παραπανω.
Ελπιζω να το διορθωσουνε συντομα...

Κουφό:

Βγήκε αναβάθμιση 12.1.2, την πέρασα στο iPhone, στο iPad δεν τη βλέπει καν, λέει "iOS 12.1.1 - Your software is up to date."

Τι'ν τούτο;

Δεν είναι περίεργο, συμβαίνει νομίζω μερικές φορές ορισμένες μικρές αναβαθμίσεις να αφορούν bug fixes μόνο συγκεκριμένων συσκευών και να μη δίνονται σε όλες.

Και την 12.1.1 πχ δεν την έβλεπε τις προάλλες ένα iPad mini που έχω.

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Έχω, θα το δοκιμάσω,thanks.
Λες να είναι απλά θέμα ρυθμίσεων;

Ίσως...δοκίμασε και πες μας.

Με τη νέα Sony a7 iii λένε ότι δουλεύει με κατευθείαν σύνδεση μέσω usb 3.
Σε σένα δε ξέρω....είναι λίγο μυστήρια και η Sony. Δεν ακολουθεί τη γνωστή δομή αρχείων των υπολοίπων φωτογραφικών, στo dcim φάκελο.
Τα βίντεο τα βάζει σε πολύ περίεργο φάκελο , και μπερδεύει το λειτουργικό.

[Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

12.1.2 μόνο σε developer beta έχει βγει για το 11αρι που πέρασα day one.
d5d4d438ed4079074193b16d9d462173.jpg

Εβαλα το καλώδιο usb 3 του Samsung t5 ssd, και έκανα μια μεταφορά αρχείου 2.4 gb, οπου με το stock καλώδιο έκανε 1.40 και με το usb 3, έκανε 30 δευτερα!
Το γλυκόκοιτάζω το συγκεκριμένο type c ssd είναι η αλήθεια:p
Απλά θα περιμένω μέσα στο 19 που θα πέσουν οι τιμές περαιτέρω αν και το είχε Black Friday στα 88 ευρώ σε Amazon ο 500αρις αλλά επιθυμώ 1tb να πάρω προς αντικατάσταση των 2 κλασικών USB 3.0 που πλέον δείχνουν τα χρονάκια τους :laugh:

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Κουφό:

Βγήκε αναβάθμιση 12.1.2, την πέρασα στο iPhone, στο iPad δεν τη βλέπει καν, λέει "iOS 12.1.1 - Your software is up to date."

Τι'ν τούτο;

Είναι για συγκεκριμένο θέμα με την esim του Xs:
iOS 12.1.2 includes bug fixes for your iPhone. This update:
Fixes bugs with eSIM activation for iPhone XR, iPhone XS and iPhone XS Max
Addresses an issue that could affect mobile connectivity in Turkey for iPhone XR, iPhone XS and iPhone XS Max

Απάντηση: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

12.1.2 μόνο σε developer beta έχει βγει για το 11αρι που πέρασα day one.
d5d4d438ed4079074193b16d9d462173.jpg

Το γλυκόκοιτάζω το συγκεκριμένο type c ssd είναι η αλήθεια:p
Απλά θα περιμένω μέσα στο 19 που θα πέσουν οι τιμές περαιτέρω αν και το είχε Black Friday στα 88 ευρώ σε Amazon ο 500αρις αλλά επιθυμώ 1tb να πάρω προς αντικατάσταση των 2 κλασικών USB 3.0 που πλέον δείχνουν τα χρονάκια τους :laugh:

Έχει πέσει πολύ η τιμή πάντως. Τον πήρα όσο είχα πάρει τον 500ρη T3 ένα χρόνο πριν.

Απάντηση: Re: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

αν εχεις ανταπτορα usb c σε usb a , δες κι αυτο το βιντεο ...ισως βοηθησει.

https://www.youtube.com/watch?v=5JeDPCfueuM

Αυτό ήταν!
Απλά έπρεπε να μπει η Sony σε MTP USB connection mode και το usb power supply να είναι στο off.
Πάντως είναι μάλλον αργό το transfer rate, ίσως φταίει το καλώδιο.

Sent from my iPad using Tapatalk

μπραβο ... τουλαχιστον αποφευγεις ετσι τον υπολογιστη!

Δεν φταιει μαλλον το καλωδιο για τις ταχυτητες , αλλα η μηχανη, εχει Usb 2 .

Τωρα, αν εχεις το Ipad μαζι σου, μπορεις ευκολα και γρηγορα να μονταρεις φωτο και βιντεο, ακομα και 4κ ...ειδικα με το lumafusion.

YG... δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις και αλλα καλωδια βεβαια, ποτε δε ξερεις!

Νομίζω ότι την πάτησα...η απόλαυση βέβαια είναι απερίγραπτη και δεν το έχω αφήσει στιγμή από τα χέρια μου, αλλά γιατί να χάσω το 50 για δέκα μερες
c29c6ed8094a8e6ab9c8c62e3f76d254.jpg

Έβαλα και ένα από τα αγαπημένα μου matrix skin από dbrand.

a0aaa57a304c83a4ce39110d3a663d18.jpg

4aac9122c20fee2be1f87c3d4211fa25.jpg

437aa1013356689d969b24906fac8154.jpg

πηγε να το κανει η apple αναδιπλωμενο αλλα δεν τις βγηκε και το αφησε ως εχει.....γι αυτο και λεει οτι ειναι φυσιολογικο :-)

https://www.gsmarena.com/ipad_pro_2018_manufacturing_problems_apple_feature-news-34780.php

Απίθανη αντίδραση. Ελπίζω να δούμε κάτι σοβαρό απ'τον ανταγωνισμό για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε το χρέος μας σαν καταναλωτές.

[Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

πηγε να το κανει η apple αναδιπλωμενο αλλα δεν τις βγηκε και το αφησε ως εχει.....γι αυτο και λεει οτι ειναι φυσιολογικο :-)

https://www.gsmarena.com/ipad_pro_2018_manufacturing_problems_apple_feature-news-34780.php
:flipout::flipout::flipout:
Την παραδέχομαι ανέκαθεν ότι έχουν στο DNA τους να μας διασκεδάζουν με τις δηλώσεις τους
Απίθανη αντίδραση. Ελπίζω να δούμε κάτι σοβαρό απ'τον ανταγωνισμό για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε το χρέος μας σαν καταναλωτές.
Το χρέος μας είναι ως καταναλωτές που σέβονται τα χρήματα που ξοδεψαν για την αγορά προβληματικής παρτίδας είναι να το επιστρέψουμε και ζητήσουμε αντικατάσταση η refund.

Διότι από τον ανταγωνισμό μην περιμένεις βλέπε Android της προκοπής πρόταση στο χώρο των tablet.

Μόνο η Sammy κάτι δίνει αλλά στα όριο του γελιου με περσινά specs και πετσοκομενα χαρακτηριστικά και άθλιο λογισμικό που δεν έχει καμία προσαρμογή για tablet UI να το κάνει χρηστικό και φιλικό το περιβάλλον εργασίας πέρα από την τραγική υποστήριξη και αναβαθμίσεις.

Έριξα και μια παραγγελία ALCANTARA SERIES SKINS(που γλυκοκοίταζα αρκετό καιρό είναι η αλήθεια μιας και δεν τίμησα εως τώρα σε καμια συσκευή :p) σε 2 χρώματα(Goya και Polo) με 70% έκπτωση που ειχε μεσοβδόμαδα+πόντους που ειχα σύνολο σχεδόν 80%.
https://www.slickwraps.com/alcantara-series-skins-for-ipad-pro-11-inch-2018.html

Υπομονή κάνα 2 εβδομάδες εως παραλαβή.

Ώρα και για ένα φρεσκάρισμα αυτή τη φορά με Alcantara skin που όντως η αίσθηση είναι κορυφαία με την βελουδινη υφή.:up:

Καλύπτει και καλύτερα το αντί αισθητικό bump της κάμερας αλά πυραμίδα χεωπα :flipout:

fcb3145424ec705248c6fc48e433e3c8.jpg

7d0d2853d3c08dc4da4890b662a82a70.jpg

cbb40d0ed664415e98a84671a9421bff.jpg