[Επίσημο] iPad Pro 11" @2018

Καλημέρα στην παρέα...
Και εγώ για το 11" πήγαινα αλλά τελικά με κέρδισε το 12,9"...
Για πρώτη φορά στη ζωή μου φάνηκα λιτοδίαιτος και αρκέστηκα στο απλό WI-FI 64GB...
Θα μου πείτε 64 μόνο φτάνουν; μια χαρά από την στιγμή που κυκλοφορούν εκεί έξω λύσεις που με 30-40 ευρώ συνδέεσαι με ότι δίσκο ή μνήμη έχεις και κουβαλάς ή αδειάζεις χώρο...
Το προτιμώ παρά να πληρώσω το GB βαπορίσιο στον Τιμ...

Έκπληξη; Κόντρα σε όλα τα κακά που λέγονται και γράφονται για αυτήν μου το παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη η iStorm (και μάλιστα με έψαχναν από την προηγούμενη αφού ήμουν εκτός) παρέα με το υπέροχο μολυβάκι δεύτερης γενιάς...

Για screen protector και θήκη όμως μπλέξαμε κανονικά ...
Άλλες δεν υποστηρίζουν τους αισθητήρες μπροστά (για προστασία μιλάω) άλλες θήκες δεν υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση του μολυβιού...
Επειδή το έχω μαζί μου στο κρεβάτι και όταν έχω διάθεση βλέπω κάνα ΝΒΑ δεν βολεύει η θήκη - πληκτρολόγιο που είναι και αρκετά βαριά ενώ ένα κάλυμμα μπρος πίσω ο Τιμης το χρεώνει 125 ευρώ!!!!

Όποιος βρει κάτι καλό και σε λογικά πλαίσια το λέει και σε μας...

Καλημέρα στην παρέα...
Και εγώ για το 11" πήγαινα αλλά τελικά με κέρδισε το 12,9"...
Για πρώτη φορά στη ζωή μου φάνηκα λιτοδίαιτος και αρκέστηκα στο απλό WI-FI 64GB...
Θα μου πείτε 64 μόνο φτάνουν; μια χαρά από την στιγμή που κυκλοφορούν εκεί έξω λύσεις που με 30-40 ευρώ συνδέεσαι με ότι δίσκο ή μνήμη έχεις και κουβαλάς ή αδειάζεις χώρο...
Το προτιμώ παρά να πληρώσω το GB βαπορίσιο στον Τιμ...

Έκπληξη; Κόντρα σε όλα τα κακά που λέγονται και γράφονται για αυτήν μου το παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη η iStorm (και μάλιστα με έψαχναν από την προηγούμενη αφού ήμουν εκτός) παρέα με το υπέροχο μολυβάκι δεύτερης γενιάς...

Για screen protector και θήκη όμως μπλέξαμε κανονικά ...
Άλλες δεν υποστηρίζουν τους αισθητήρες μπροστά (για προστασία μιλάω) άλλες θήκες δεν υποστηρίζουν την ασύρματη φόρτιση του μολυβιού...
Επειδή το έχω μαζί μου στο κρεβάτι και όταν έχω διάθεση βλέπω κάνα ΝΒΑ δεν βολεύει η θήκη - πληκτρολόγιο που είναι και αρκετά βαριά ενώ ένα κάλυμμα μπρος πίσω ο Τιμης το χρεώνει 125 ευρώ!!!!

Όποιος βρει κάτι καλό και σε λογικά πλαίσια το λέει και σε μας...

Καλορίζικο.

Καλά, η iStorm δεν αλλάζει.

Εγώ όταν το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν (όταν με κάλεσαν ότι ήρθε) ότι δεν έχουν παραλάβει τπτ ακόμη από θήκες κλπ.

Όταν πήγα να το πάρω (Golden Hall) είχαν κανονικά θήκες.

Ρώτησα και για το μολύβι και είπαν δεν εχει έρθει ακόμη και θα αργήσει (ίσως μετά τα Χριστούγεννα).

Κι εσύ παρέλαβες.

Το ειδα σήμερα live και εξαιρετικό μου φάνηκε!!
Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό :laugh:

Και το form factor πιο βολικό και τα bezel να θυμίζει συσκευή του 18 και τα κουμπιά(volume,power)παραδόξως πιο στοιβαρα με πολύ καλύτερη αίσθηση.

Μέρα με τη νύχτα με το 10.5 που φαντάζει γκάτζετ εποχής Νεαντερταλ :flipout:

Σε UI μου άρεσε φυσικά ότι πήρε το tap to wake gesture από τα μηλοφωνα που κάκιστα οι ξεφτίλες δεν βάζουν στα προηγούμενα iPad.

Ένα πράγμα που με χάλασε αφορά την γραμμή κάτω που παραθέτω με την φωτό που τράβηξα και αφορά το σημείο του home swipe gesture.

Μάλλον η Apple νομίζει ότι όλοι οι χρήστες είμαστε καθυστερημένοι για να μας δείχνει το σημείο που θα κάνουμε swipe gesture.

Έπρεπε δίνει επιλογή για απόκρυψη του διότι σε browsing είναι ενοχλητικό να το τρώμε στην μάπα τη γραμμή αυτή.

Έλεος δηλαδή πλήρης ευνουχισμός χρηστών(βέβαια ένα πόντο τους δίνω διότι μάλλον ξέρουν ότι ένα σεβαστό μερίδιο χρηστών αν δεν τους πάρεις από χέρι να τους δείξεις το δρόμο θα κινούνται στα τυφλά):laugh:

Άντε σε λίγο να μας παίρνει και από το χεράκι να διασχίζουμε τα φανάρια στους χρόνους.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το τιμήσουμε έως Χριστούγεννα καλώς εχόντων των πραγμάτων.

61eb1c617e0fa35f8343ae2cddc48da9.jpg

3e92cd91daf45bb565a8191e158a4512.jpg

f60b2dd42fe0f8a865ff329b3bc61a09.jpg

3d07b73afe8471524757ebb93ce9190e.jpg

1e92a039d58caa39aa1ce37a10904169.jpg

Ασυζητητί το 11αρι εννοείται το άλλο για πιατέλα σερβιρίσματος μου κάνει μόνο :flipout:

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μετά από μερικές μέρες σποραδικης χρήσης παρατήρησα ότι το νέο aspect ratio, αν και ωραίο, δημιουργεί θέμα καθώς οι περισσότερες εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν με αποτέλεσμα να δουλεύουν σε windowed mode.

Ακόμα και πολύ γνωστές (πχ IMDb) δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη.

Και καλά, για τέτοιες δεν ανησυχώ, κάποια στιγμή, θα αναβαθμιστούν.

Κάποια παλιότερα games κλπ όμως πολύ αμφιβάλλω και είναι κρίμα.

Μετά από μερικές μέρες σποραδικης χρήσης παρατήρησα ότι το νέο aspect ratio, αν και ωραίο, δημιουργεί θέμα καθώς οι περισσότερες εφαρμογές δεν το υποστηρίζουν με αποτέλεσμα να δουλεύουν σε windowed mode.

Ακόμα και πολύ γνωστές (πχ IMDb) δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμη.

Και καλά, για τέτοιες δεν ανησυχώ, κάποια στιγμή, θα αναβαθμιστούν.

Κάποια παλιότερα games κλπ όμως πολύ αμφιβάλλω και είναι κρίμα.

Πάντως η ταχύτητα προσαρμογής των third party είναι για τα πανηγύρια. Πχ για το Max ακόμα αναβαθμίζονται (πχ Tapatalk μόλις πριν λίγες μέρες), ενώ κάποιοι πολύ μεγάλοι παίκτες (πχ Messenger) ακόμα φαίνεται να έχουν zoomed ανάλυση (εκτός αν είναι αισθητική επιλογή - άρα μεγάλο fail!)

Καλορίζικο.

Καλά, η iStorm δεν αλλάζει.

Εγώ όταν το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν (όταν με κάλεσαν ότι ήρθε) ότι δεν έχουν παραλάβει τπτ ακόμη από θήκες κλπ.

Όταν πήγα να το πάρω (Golden Hall) είχαν κανονικά θήκες.

Ρώτησα και για το μολύβι και είπαν δεν εχει έρθει ακόμη και θα αργήσει (ίσως μετά τα Χριστούγεννα).

Κι εσύ παρέλαβες.

Σε μένα είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει θήκες ακόμα για το 12.9" παρά μόνο 2-3 χρώματα για το 11"...
Όταν ρώτησα για το μολύβι άκουσα ένα "χμμμμμ ΟΚ αν το θέλετε πείτε μας το τώρα γιατί έχουμε παραλάβει ελάχιστα"...
Φυσικά και το πήρα γιατί τρέχα γύρευε πότε θα εφοδιαστεί σωστά η αγορά...

Dbrand και slickwarps έχουν σήμερα γενναία έκπτωση και έριξα 3 συνολικά skin.:p
1 από dbrand

Black Matrix
Apple Cutout: With Apple Cutout

Και 2 από slickwarps

WOVEN METAL SERIES SKINS FOR IPAD PRO 11-INCH (2018)
Woven Metal
Milan

CAMO SERIES SKINS FOR IPAD PRO 11-INCH (2018)
Designer
Ocean Digi

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τι συνειδητοποίησα χθες...

Ήμουν στο αεροπλάνο, βγάζω την iPadάρα να χαζέψω (για να μη μου τη λέει ο @spcav ότι κάνω τη ζωή μου δύσκολη με το να χρησιμοποιώ το Max αντί του iPad), και λέω ας παίξω λίγο garageband, που'ναι γαμάτο για να σκοτώνεις την ώρα σου δημιουργικά.

Με που το ανάβω, μου πετάει μήνυμα κάτι σαν "you're using Bluetooth headphones and you might experience lag". Λέω ας είναι, ας δω πόσο lag, τελικά ήταν όντως deal breaker (αν και ανεπαίσθητο, όταν παίζεις μουσική στην οθόνη, τα ms μετράνε). Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ στα ταξίδια είναι τα Sony 1000 ΧΜ2 λόγω Noise Cancelling και εξαιρετικής ποιότητας κατά τα λοιπά. Λέω ωραία, γι'αυτό κουβαλάω και το καλώδιο πάντα, για τέτοιες περιπτώσεις... Έλα όμως που δεν έχουμε headphone jack στο νέο iPad...

Λέω δε γαμιέται, πάντα κρατάω ένα stock ακουστικό iPhone σ'ενα τσεπάκι στην τσάντα για ώρα ανάγκης, αν μείνω από μπαταρία κλπ, θα βάλω αυτό κι ας έχω φασαρία απ'το αεροπλάνο.

Και μετά ήρθε η τραγική συνειδητοποίηση του U S B c.

Μένεις μαλάκας ή δε μένεις; :D

Σε μένα είπαν ότι δεν έχουν παραλάβει θήκες ακόμα για το 12.9" παρά μόνο 2-3 χρώματα για το 11"...
Όταν ρώτησα για το μολύβι άκουσα ένα "χμμμμμ ΟΚ αν το θέλετε πείτε μας το τώρα γιατί έχουμε παραλάβει ελάχιστα"...
Φυσικά και το πήρα γιατί τρέχα γύρευε πότε θα εφοδιαστεί σωστά η αγορά...

Δλδ έχουν παραλάβει και αντί να τα δίνουν σε backorders τα δίνουν τυχαία σε όποιον τύχει εκείνη την ώρα;

Κλασικά...δημόσιο foreva αυτή η εταιρία...

Τι συνειδητοποίησα χθες...

Ήμουν στο αεροπλάνο, βγάζω την iPadάρα να χαζέψω (για να μη μου τη λέει ο @spcav ότι κάνω τη ζωή μου δύσκολη με το να χρησιμοποιώ το Max αντί του iPad), και λέω ας παίξω λίγο garageband, που'ναι γαμάτο για να σκοτώνεις την ώρα σου δημιουργικά.

Με που το ανάβω, μου πετάει μήνυμα κάτι σαν "you're using Bluetooth headphones and you might experience lag". Λέω ας είναι, ας δω πόσο lag, τελικά ήταν όντως deal breaker (αν και ανεπαίσθητο, όταν παίζεις μουσική στην οθόνη, τα ms μετράνε). Τα ακουστικά που χρησιμοποιώ στα ταξίδια είναι τα Sony 1000 ΧΜ2 λόγω Noise Cancelling και εξαιρετικής ποιότητας κατά τα λοιπά. Λέω ωραία, γι'αυτό κουβαλάω και το καλώδιο πάντα, για τέτοιες περιπτώσεις... Έλα όμως που δεν έχουμε headphone jack στο νέο iPad...

Λέω δε γαμιέται, πάντα κρατάω ένα stock ακουστικό iPhone σ'ενα τσεπάκι στην τσάντα για ώρα ανάγκης, αν μείνω από μπαταρία κλπ, θα βάλω αυτό κι ας έχω φασαρία απ'το αεροπλάνο.

Και μετά ήρθε η τραγική συνειδητοποίηση του U S B c.

Μένεις μαλάκας ή δε μένεις; :D

Ενώ αν ειχες χρησιμοποιήσει εξαρχής την αMAXάρα δεν χες τέτοιο θέμα

Όταν στα λέω να με ακούς

😋

Δλδ έχουν παραλάβει και αντί να τα δίνουν σε backorders τα δίνουν τυχαία σε όποιον τύχει εκείνη την ώρα;

Κλασικά...δημόσιο foreva αυτή η εταιρία...

Μα και εγώ είχα παραγγείλει το μολύβι αλλά σε ξεχωριστή παραγγελία (σκεπτόμενος ότι ή το ταμπλετ ή το μολύβι θα κάτσει ή και τα δύο)...
Όταν τον ρώτησα αν υπάρχει στοκ μου είπε πως έχουν φέρει κάποια ελάχιστα για προπαραγγελίες και αν γίνει κάποια ακύρωση ή κάποιος δεν το θέλει μπορούν να το δώσουν.
Προφανώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί και απλά ήμουν τυχερός με το timing και το τσίμπισα...
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι με έψαχναν δύο μέρες για να δουν αν ήθελα το ipad αντί να πουν ας πρόσεχε να απαντούσε τα τηλέφωνα και να το έδιναν σε κάποιον επόμενο...
Αυτό αν μη τι άλλο στα μάτια μου δείχνει συνέπεια και επαγγελματισμό...και φυσικά σεβασμό στην σειρά των προπαραγγελιών...

Πάντως η ακρίβεια του Pencil έχει να κάνει και με την εφαρμογή. Στο notes είναι πραγματικά σχεδόν άψογο, σπανιότατα σου θυμίζει ότι δεν πρόκειται για κανονικό μαρκαδοράκι. Αντίθετα, στο Word η κατάσταση είναι ψιλoδραματική. Την κάνεις τη δουλειά σου, αλλά με αρκετό εκνευρισμό. Το γράψιμο είναι ασταθές, ειδικά αν δεν γράφεις απόλυτα οριζόντια, ενώ το κερασάκι είναι ότι δε λειτουργεί και το double tap.

Re: Απάντηση: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Ρε παίδες για προτείνετε καμία θήκη σιλικόνης για το 11ρι...

Δεν έχω ιδέα, πιστεύω όμως ότι το απλό φόλιο (ορίτζιναλ ή γενόσημο) θα σε βολέψει περισσότερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Δεν έχω ιδέα, πιστεύω όμως ότι το απλό φόλιο (ορίτζιναλ ή γενόσημο) θα σε βολέψει περισσότερο.

Μωρε δεν με πολυβολευει το άνοιξε-κλείσε του folio, θέλω απλα μια σιλικόνη με lip όπως στο κινητό.

Καλησπέρα,
Επειδή είμαι σε δίλημμα και βλέπω ότι το ipapro αργεί ακόμα να έρθει, αξίζει να πάω σε Macbook Air 2018 ή να περιμένω ακόμα?

Καλησπέρα,
Επειδή είμαι σε δίλημμα και βλέπω ότι το ipapro αργεί ακόμα να έρθει, αξίζει να πάω σε Macbook Air 2018 ή να περιμένω ακόμα?

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Για τι χρήση προορίζεται?

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Χρόνια τώρα με το iPad retina(πριν το 1ο air) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και το θεωρώ με διαφορά το καλύτερο tablet, καθώς Samsung που είχα τα έπαιξαν, ενώ αυτό ακόμα κράτα.
Το γεγονός όμως ότι κάποιες εφαρμογές πλέον δεν τις παίζει, το παρέδωσα στον γιο μου και νομίζω ότι ήρθε πλέον η ώρα για αναβάθμιση.
Η μόνη μου βέβαια εμπειρία με την Apple, αφορά το tablet, χωρίς να έχω ποτέ ασχοληθεί με τους υπολογιστές της. Δεδομένου βεβαια ότι η τιμή που κάνει το νέο >1000 μαζί με το πληκτρολόγιο, με έβαλαν σε σκέψεις μήπως πρέπει να πάω προς laptop η υπολογιστή (air, pro η iMac).
Η χρήση είναι καθαρά ψυχαγωγική (σερφαρισμα, ταινίες, φωτογραφίες και σπίτικα βίντεο) και η ουσία που με απασχολεί είναι η διάρκεια, αντοχή στο χρόνο, όπως το iPad που ήδη έχω. Αντοχή λοιπόν και σαν λειτουργικό (νέες αναβαθμίσεις) και σαν hardware.
Οι απόψεις σας θα ήταν πολύ χρήσιμες...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk