[Επίσημο] iPad Pro 11" @2018

Το γεγονός όμως ότι κάποιες εφαρμογές πλέον δεν τις παίζει,

Η χρήση είναι καθαρά ψυχαγωγική

Αντοχή λοιπόν και σαν λειτουργικό (νέες αναβαθμίσεις) και σαν hardware.

Τοσο το λειτουργικο οσο και το hardwre και στο ipad pro και στο air ειναι latest & greatest...

To lap top εχει περισσοτερες δυνατοτητες σε software / εφαρμογες.

Η ψυχαγωγικη χρηση, καλυπτεται επαρκως και απο τα δυο, αλλα... εχει και αλλου πορτοκαλιες...

Αν δεν βγαινει απο το σπιτι (επειδη ανεφερες και κατι για iMac), καλυτερα λαπτοπ, αν το περνεις σε καφε κτλ πας σε ipad.

Oι πορτοκαλιες που αναφερω, ειναι η δικη μου προταση, δηλαδη ipad 2018 (το απλο σε 128gb για να εχεις ταινιες, μουσικη κτλ) και μεταχειρισμενο ΜΒΡ (2015 Retina ή νεοτερο) με μπολικες θυρες, αρκετες δυνατοτητες και... (το βασικο) καλη τιμη.

Έφυγε και η δικιά μου παραγγελία που πραγματοποίησα εντός ΣΚ και αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε το καθιερωμένο unboxing:p

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

[Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Ευχαριστώ φίλε μου,από το Amazon το πήρα που έγινε άμεσα διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες.
256αρι WiFi space gray.

Παιδιά έχω ένα (σοβαρό) θεματάκι.

Για την ώρα το iPad το χρησιμοποιώ για χειρόγραφες σημειώσεις σε pdf (εργασίες φοιτητών κλπ). Απ'ό,τι κατάλαβα ψάχνοντας, ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κάτι τέτοιο είναι να φορτώσεις το pdf στο Notes, και εκεί να αρχίσεις να παίζεις με το Pencil.

Το θέμα είναι, ότι το Notes τρώει κολλήματα όταν δουλεύεις σε pdf, και μάλιστα χοντρά, σε σημείο που επανέρχεται μόνο του στην αρχή του εγγράφου, και έχουν χαθεί κάποιες ή και ΟΛΕΣ από τις σημειώσεις που έχεις κάνει ως τώρα.

Έψαξα λίγο στα γρηγορα και δε βρήκα τίποτα online.

Έχετε καμία ιδέα (ή καμιά άλλη λύση app για τέτοια δουλειά);

Απάντηση: Re: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Παιδιά έχω ένα (σοβαρό) θεματάκι.

Για την ώρα το iPad το χρησιμοποιώ για χειρόγραφες σημειώσεις σε pdf (εργασίες φοιτητών κλπ). Απ'ό,τι κατάλαβα ψάχνοντας, ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κάτι τέτοιο είναι να φορτώσεις το pdf στο Notes, και εκεί να αρχίσεις να παίζεις με το Pencil.

Το θέμα είναι, ότι το Notes τρώει κολλήματα όταν δουλεύεις σε pdf, και μάλιστα χοντρά, σε σημείο που επανέρχεται μόνο του στην αρχή του εγγράφου, και έχουν χαθεί κάποιες ή και ΟΛΕΣ από τις σημειώσεις που έχεις κάνει ως τώρα.

Έψαξα λίγο στα γρηγορα και δε βρήκα τίποτα online.

Έχετε καμία ιδέα (ή καμιά άλλη λύση app για τέτοια δουλειά);

Για δοκίμασε το PDF Viewer Pro by PSPDFKit by PSPDFKit GmbH https://itunes.apple.com/gr/app/pdf-viewer-pro-by-pspdfkit/id1120099014?mt=8

Απάντηση: Re: [Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Η χρήση είναι καθαρά ψυχαγωγική (σερφαρισμα, ταινίες, φωτογραφίες και σπίτικα βίντεο) και η ουσία που με απασχολεί είναι η διάρκεια, αντοχή στο χρόνο, όπως το iPad που ήδη έχω. Αντοχή λοιπόν και σαν λειτουργικό (νέες αναβαθμίσεις) και σαν hardware.
Οι απόψεις σας θα ήταν πολύ χρήσιμες...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για τέτοια χρήση πας προφανώς στο iPad.
Το αντίστροφο αν το ήθελες περισσότερο για δουλειά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Τελικά μάλλον θα καταλήξω εκεί και αφήνω την επαφή με τα Mac για αργότερα... Η αλήθεια βέβαια ήταν ότι δεν είχα σκοπό να μπω σε αυτές τις σκέψεις, απλός το επίπεδο τον τιμών με έκαναν να το σκεφτώ...

[Επίσημο] New iPad Pro 11" @ 2018

Πάτησε και πόδι Ελλάδα η παραγγελία!!
Αναμονή για παραλαβή κα αν προλάβουμε σήμερα το unboxing έχει καλώς λόγο και αυξημένων υποχρεώσεων :p

44b9b021681eec4211f7df2524b8df84.jpg

Αν κάνεις αγορά. π.χ από το Βρετανικό amazon, η συσκευή καλύπτεται από τις εγγυήσεις στους ελληνικούς αντιπροσώπους της Apple ή θα πρέπει να το στέλνουμε πίσω. Επίσης δεν πιστεύω να τίθενται θέματα συμβατότητας με χρηση WiFi & lte. Συγνώμη για τις κουτές ερωτήσεις, δεν έχω κάνει ξανά αγορά από εξωτερικό για να ξέρω τι συμβαίνει...

Ο πρώτος χρόνος καλύπτεται από Apple Πανευρωπαϊκά, ο δεύτερος από τον πωλητή στην περίπτωση σου το Amazon.

Willkommen in Griechenland :p

Attachments

• IMG_1910.jpg
    IMG_1910.jpg
    63.8 KB · Views: 166
  • IMG_1911.jpg
    IMG_1911.jpg
    66.9 KB · Views: 166
  • IMG_1912.jpg
    IMG_1912.jpg
    50.6 KB · Views: 165
  • IMG_1916.jpg
    IMG_1916.jpg
    76.3 KB · Views: 166
Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις: Πανέμορφο, ελαφρύ και ταχύτατο. Οι εφαρμογές augmented reality είναι απόλαυση στις 11 ίντσες!
Κατεβάστε οι κάτοχοι το AR Dragon και θα καταλάβετε....

Attachments

• IMG_9423E45FED9F-1.jpg
    IMG_9423E45FED9F-1.jpg
    111.8 KB · Views: 160
Μπράβο, καλορίζικο και καλή απόλαυση...

Thanks! Καθότι είχα το iPad mini 4 τα τελευταία χρόνια, μου έκανε μεγάλη διαφορά η διάσταση του πάνελ! Και τα 120 hz προσφέρουν super smooth scrolling και πλοήγηση.

Sent from my iPad using Tapatalk

Για δοκίμασε το PDF Viewer Pro by PSPDFKit by PSPDFKit GmbH https://itunes.apple.com/gr/app/pdf-viewer-pro-by-pspdfkit/id1120099014?mt=8

Εγώ χρησιμοποιώ το pdf expert, στη πληρωμένη του έκδοση.....

PDF Expert by Readdle by Readdle Inc. https://itunes.apple.com/gr/app/pdf-expert-by-readdle/id743974925?mt=8

Ευχαριστώ παίδες! Δοκιμάζω για την ώρα αυτό που πρότεινε ο Τάκης γιατί φαίνεται τσαμπέ.

Με γειες στους νέους κατόχους!

Έκανα τελικα σήμερα το unboxing λόγο ιδιαίτερα αυξημένων υποχρεώσεων.:p

Κάθεται καταπληκτκα στο χέρι, χορταστική οθόνη, σύγχρονος σχεδιασμός,minimal bezel.

Με αλλά λόγο όπως έπρεπε να είναι το 10.5 με 1 χρόνο καθυστέρηση :laugh:

Έκανα και μια σύγκριση με το 10.5 με απενεργοποιημένη το True Tone σε safari και αρχική σελίδα google.

Το 10.5 είναι ελαφρώς πιο φωτεινό και έχει ελαφρώς πιο ψυχρό λευκό σε σχέση με το 11αρι.

Όχι ότι δεν είναι καλό απλά προτιμάω το πιο ψυχρό λευκό ,μου κάθεται καλύτερα στο μάτι.

Η διαφορά υπέρ του 10.5 είναι πιο εμφανές σε τέρμα χαμηλή φωτεινότητα.

Το 11αρι δείχνει αρκετά θερμο και σκοτεινο σε αντίθεση με το ψυχρό και πιο φωτεινό του 10.5.

Αυτά σε πρώτη ανάγνωση.

f3c93ba53aa1622078fa10ac4b764b5f.jpg

a783a73bb669552d2d6417915cb0d137.jpg

f4cd39f50f3a6158cd58bcdadf55d350.jpg

c544042e1b71f9bce1e9a788fceb8f84.jpg