[Επίσημο] iPad Pro @2021

Μετά από το 2017 που αγόρασα το iPad Pro 10.5" ήρθε η στιγμή να αλλαχθεί με το νέο iPad Pro 12.9" M1, το οποίο θα με συντροφεύσει αρκετά χρόνια.
Κύριο κριτήριο ήταν η καταπληκτική οθόνη και η άφθονη επεξεργαστική ισχύς + ram, εγγύηση για το μέλλον.

View attachment 194970

View attachment 194971
Δεν χάνεις φορητοτητα; που είναι ο λόγος του ipad αν θες μεγάλη οθόνη έχεις το λαπτοπ

Δεν χάνεις φορητοτητα; που είναι ο λόγος του ipad αν θες μεγάλη οθόνη έχεις το λαπτοπ
Άλλο ταμπλετ, άλλο φορητός.
Το ταμπλετ στις 12.9 παραμένει μικρότερο & ελαφρύτερο από ένα φορητό.
Το έχω 1 ημέρα και αρχίζω και το συνηθίζω, γιατί είναι μεγάλη διαφορά από το παλιότερο 10.5.
Μπορώ να πω ότι η μεγαλύτερη οθόνη είναι φοβερή επιλογή τελικά.
Αυτό που θέλει περισσότερη συνήθεια είναι το κράτημα του μεγαλύτερου μηχανήματος και του λίγου βαρύτερου.
Και αυτό όμως πιστεύω θα το συνηθίσω γρήγορα.
Το φορητό δεν είναι touch κατά κανόνα, έχει πληκτρολόγιο και trackpad, το έχεις πχ στα πόδια σου ή σε τραπεζάκι, άλλη φιλοσοφία τελείως.

Άλλο ταμπλετ, άλλο φορητός.
Το ταμπλετ στις 12.9 παραμένει μικρότερο & ελαφρύτερο από ένα φορητό.
Το έχω 1 ημέρα και αρχίζω και το συνηθίζω, γιατί είναι μεγάλη διαφορά από το παλιότερο 10.5.
Μπορώ να πω ότι η μεγαλύτερη οθόνη είναι φοβερή επιλογή τελικά.
Αυτό που θέλει περισσότερη συνήθεια είναι το κράτημα του μεγαλύτερου μηχανήματος και του λίγου βαρύτερου.
Και αυτό όμως πιστεύω θα το συνηθίσω γρήγορα.
Το φορητό δεν είναι touch κατά κανόνα, έχει πληκτρολόγιο και trackpad, το έχεις πχ στα πόδια σου ή σε τραπεζάκι, άλλη φιλοσοφία τελείως.
θελω να πω επειδη ειναι μεγαλο θα σε κουραζει στο κρατημα μετα απο ωρα σκεψου θα βαλεις και θηκη θα γινει ακομα πιο μεγαλο.

θελω να πω επειδη ειναι μεγαλο θα σε κουραζει στο κρατημα μετα απο ωρα σκεψου θα βαλεις και θηκη θα γινει ακομα πιο μεγαλο.

Επειδή όταν το χρησιμοποιείς κάπου συνήθως το στηρίζεις, δεν έχεις πρόβλημα. Κανεις δεν το χρησιμοποιεί για πολύ στον αέρα.

Σε χαμηλοτερες τιμες στο γερμανικο amazon τo 11inch και το 12.9inch
868€ και 1104€ αντιστοιχα.

Να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο app με notification για τις αυξομειώσεις των τιμών του Γερμανικού amazon?
Καιροφυλακτώ για το 12,9 και τσεκάρω καθημερινά μέσω site τις τιμές, αλλά πρέπει να το κάνω συνέχεια και κουράζει η διαδικασία!

Να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο app με notification για τις αυξομειώσεις των τιμών του Γερμανικού amazon?
Καιροφυλακτώ για το 12,9 και τσεκάρω καθημερινά μέσω site τις τιμές, αλλά πρέπει να το κάνω συνέχεια και κουράζει η διαδικασία!
Πιο καλή από αυτήν δύσκολο πάντως : https://www.bestprice.gr/item/2156651106/apple-ipad-pro-129-2021-wifi-128gb.html

υγ: το bestprice εξελίσσεται σε καλύτερο από το skroutz καθώς διαθέτει άλλα ή/και περισσότερα καταστήματα στα ηλεκτρονικά ειδικά.

• Like
Reactions: dimitris777
Πιο καλή από αυτήν δύσκολο πάντως : https://www.bestprice.gr/item/2156651106/apple-ipad-pro-129-2021-wifi-128gb.html

υγ: το bestprice εξελίσσεται σε καλύτερο από το skroutz καθώς διαθέτει άλλα ή/και περισσότερα καταστήματα στα ηλεκτρονικά ειδικά.

Με το skroutz "νιώθω" πιο σίγουρος και λόγω της ετήσιας συνδρομής βέβαια αλλά και με τις αγορές που έχω κάνει δίχως το παραμικρό θέμα χρόνια τώρα.
Ισχύει αυτό, και με το Γερμανικό amazon.
Αλλά η Super τιμή του bestprice δεν παίζεται όντως! Ελπίζω μόνο μην φάμε καμιά φόλα από τα μαγαζιά αυτά...

Εδώ και κάποιους μήνες στο skroutz άλλαξαν πολιτική χρέωσης προμήθειας και αρκετά καταστήματα έφυγαν (βλέπε καταστήματα ήχου).
Εγώ το χρησιμοποίησα το bestprice για το δικό μου 12.9.
Διάβασα και σχόλια για τα καταστήματα και αυτό πχ που έχει την μικρότερη τιμή και έχει κατάστημα στην Ελευσίνα, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αν ήθελα μετά την παραγγελία μπορούσα να το παραλάβω από το κατάστημα τους για να το δω κιόλας. Μου ακούστηκαν αξιόπιστοι.
Πάντως και η πλατφόρμα bestprice είναι χρόνια στον χώρο, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα για κανένα μαγαζί τους.

υγ: Λες και κάνω διαφήμιση γράφω...θα μας κατηγορήσουν... :D

• Like
αναφερουν διαφορετικη τιμη για παραλαβη απο καταστημα...ισχυει ?
Για το φθηνότερο κατάστημα που αναφέρεται εκεί (netmobile), κάνεις ηλεκτρονική αγορά κτλ και λες παραλαβή από το κατάστημα.
Αν η αγορά γίνει με κατάθεση σε τράπεζα έχει έκπτωση 5 ευρώ, το δείχνει στο καλάθι της αγοράς.

αν θελεις να πληρωσεις στο καταστημα... αυτο εννοω.
Δεν εμπιστευομαι πληρωμη με καταθεση κλπ.
Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν κάνεις ηλεκτρονικές αγορές γενικά ; Με κάρτα ή κατάθεση ; Είναι πλήρως ασφαλής, δεν έχεις λόγο να μην τις εμπιστεύεσαι.

Για το φθηνότερο κατάστημα που αναφέρεται εκεί (netmobile), κάνεις ηλεκτρονική αγορά κτλ και λες παραλαβή από το κατάστημα.
Αν η αγορά γίνει με κατάθεση σε τράπεζα έχει έκπτωση 5 ευρώ, το δείχνει στο καλάθι της αγοράς.
Δεν έχεις διετή εγγύηση από εκεί. Η document δεν καλύπτει τον δεύτερο χρόνο και πρέπει να το κυνηγήσεις από το κατάστημα.

Δεν έχεις διετή εγγύηση από εκεί. Η document δεν καλύπτει τον δεύτερο χρόνο και πρέπει να το κυνηγήσεις από το κατάστημα.
Όπως σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα αυτό, σπάνια καλύπτουν την "επίσημη" 2ετή εγγύηση.
Προσωπικά έχω αλλάξει πάρα πολλά μηχανήματα, δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ η εγγύηση, επιλογή μου φυσικά. :)

Όπως σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα αυτό, σπάνια καλύπτουν την "επίσημη" 2ετή εγγύηση.
Προσωπικά έχω αλλάξει πάρα πολλά μηχανήματα, δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ η εγγύηση, επιλογή μου φυσικά. :)
Η εγγύηση της apple είναι ένας χρόνος, ο δεύτερος είναι από το κατάστημα. Η Samsung πχ δίνει δυο χρόνια οπότε και τον δεύτερο πας αντιπροσωπία και σε καλύπτουν δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το κατάστημα.

Η εγγύηση της apple είναι ένας χρόνος, ο δεύτερος είναι από το κατάστημα. Η Samsung πχ δίνει δυο χρόνια οπότε και τον δεύτερο πας αντιπροσωπία και σε καλύπτουν δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το κατάστημα.
Σωστά τα λες, αλλά δεν παθαίνουν τίποτα.!

Χρόνια τώρα ποτέ δεν μου χρειάστηκε η εγγύηση σε ipad-iphone-mac κλπ. όπως αναφέρει και ο @Μιχάλης Κορ.
Μόνο μην πέσει και σπάσει (φτου σκόρδα) , αλλά εκεί μόνο apple care ή οποιαδήποτε ασφάλεια τρίτου σε "care"

Και για να επανέλθω στο θέμα του νήματος, όσοι έχουμε ήδη pro, δύσκολα πάμε στο νέο φθηνότερο air κι ας έχει τον M1 μέσα του.
Το pro motion 120hz display και το FaceiD είναι - προσωπικά - αδιαπραγμάτευτα! ;)

Σωστά τα λες, αλλά δεν παθαίνουν τίποτα.!

Χρόνια τώρα ποτέ δεν μου χρειάστηκε η εγγύηση σε ipad-iphone-mac κλπ. όπως αναφέρει και ο @Μιχάλης Κορ.
Μόνο μην πέσει και σπάσει (φτου σκόρδα) , αλλά εκεί μόνο apple care ή οποιαδήποτε ασφάλεια τρίτου σε "care"

Και για να επανέλθω στο θέμα του νήματος, όσοι έχουμε ήδη pro, δύσκολα πάμε στο νέο φθηνότερο air κι ας έχει τον M1 μέσα του.
Το pro motion 120hz display και το FaceiD είναι - προσωπικά - αδιαπραγμάτευτα! ;)
Επειδή εμένα μου χρειάστηκε για το iPad Pro του 2018 ( για τη μόνη συσκευή που μου χρειάστηκε) η document το αντικατέστησε λόγο προβλήματος στην οθόνη (ghost touches) αλλά ήταν εντός του χρόνου που δίνει η apple. Τώρα που θέλω να το δόσω λόγο αγοράς του 2021 ρώτησα ξανά στη document και δεν το καλύπτει, μου είπαν να μιλήσω με το κατάστημα

• Like