[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Το κινητό σου έχει p3 hdr οθόνη , για αυτό. Και φτάνει 1200 nits....
Κανένα laptop δεν έχει τέτοια νούμερα.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Αυτό παρατήρησα στο βίντεο που ανέβασες και απάντησε στην ερώτησή μου. Δεν ήξερα ότι οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε φορμά με τέτοια πληροφορία. Τελικά όντως, ακόμα και όταν τις βλέπω στο Tapatalk από σύνδεσμο του flickr, έτσι καραμπινάτα φαίνεονται τα φωτεινά. Εντυπωσιακό πραγματικά.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Αυτό παρατήρησα στο βίντεο που ανέβασες και απάντησε στην ερώτησή μου. Δεν ήξερα ότι οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε φορμά με τέτοια πληροφορία. Τελικά όντως, ακόμα και όταν τις βλέπω στο Tapatalk από σύνδεσμο του flickr, έτσι καραμπινάτα φαίνεονται τα φωτεινά. Εντυπωσιακό πραγματικά.

Αυτό παρατήρησα και εγώ σήμερα συμπτωματικά κάνοντας test με deep fusion vs χωρίς. Στην πρώτη περίπτωση η φωτό έκανε «ποπ» στην οθόνη του 11 pro με σαφώς καλύτερη δυναμική περιοχή. Όταν όμως τις πέρασα στο mac, το «ποπ» χάθηκε στην deep fusion photo και οι δυο φωτός φαίνονταν πιο παραπλήσιες.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Αυτό παρατήρησα και εγώ σήμερα συμπτωματικά κάνοντας test με deep fusion vs χωρίς. Στην πρώτη περίπτωση η φωτό έκανε «ποπ» στην οθόνη του 11 pro με σαφώς καλύτερη δυναμική περιοχή. Όταν όμως τις πέρασα στο mac, το «ποπ» χάθηκε στην deep fusion photo και οι δυο φωτός φαίνονταν πιο παραπλήσιες.

Άσε τώρα που συνειδητοποίησα ότι μόνο σ'αυτή την οθόνη θα απολαμβάνω τις φωτό μου, αρχίσαν και με ζώνουν τα φίδια πάλι για το Max :flipout: :flipout: :flipout:

Ιδού και η deep fusion photo η οποία όμως είναι hvec με μετατροπή σε jpg όποτε δεν ξέρω αν θα κρατήσει τα hdr metadata ώστε να την δείτε όπως πρέπει εάν έχετε iPhone 11 pro
a2496104534b5d20db94352a7845b143.jpg

Θα απαντήσω στον εαυτό μου βλέποντας την μέσω tapatalk: όχι, έχει χαθεί το pop που βλέπω στην ίδια φωτό στο Photos app όπως τραβήχτηκε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Άσε τώρα που συνειδητοποίησα ότι μόνο σ'αυτή την οθόνη θα απολαμβάνω τις φωτό μου, αρχίσαν και με ζώνουν τα φίδια πάλι για το Max :flipout: :flipout: :flipout:

Μπα ούτε αυτό μας σώζει. Μόνο με Oled HDR iPad θα γίνει σοβαρή δουλίτσα...

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Μια χαρα σας σωζει το μαξ, φροντο και μπιλμπο. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Μπα και αυτό χόμπιτ είναι για σοβαρή θέαση φωτός-videos

Παπαρίτσες η Spigen, μου ήρθε το replacement (ζευγάρι πάλι), αλλά τα ίδια, προφανώς το μέγεθος είναι αυτό του X/XS, και απλά προσθέσανε μια ταμπέλα 11Pro. Αποτέλεσμα, κι οι δυο μπήκαν στραβά, η δεύτερη λίγο καλύτερα απ'την πρώτη, οπότε την κρατάω μέχρι να βρω άλλη. Εν τω μεταξύ, ενδιαφέρον στατιστικό, αφού χρησιμοποίησα 4 ως τώρα, οι 2 είχαν έντονα σημάδια εξαρχής (χαρακιές κλπ).

Πάντως δεν μου έχει πέσει το σαγόνι από τις φωτος... Ειδικά στις ημερήσιες ψάχνεις να βρεις με τον φακό διαφορες σε σχέση με πριν

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

το βίντεο του dpreview είναι (πολύ) εντυπωσιακό, τουλάχιστον σε FullHD ανάλυση - θέαση σε FullHD οθόνη κινητού και laptop

τα βραδυνά είναι λίγο χάλια αλλά αυτό είναι αναμενόμενο...

https://www.youtube.com/watch?v=U2geR06EvH0

Το deep fusion πάντως κάνει δουλίτσα.
Ιδού ένα screenshot από zoom στις 2 φωτό (χωρις-με) δίπλα- δίπλα:
63d71f6a0b875e9988cb4c6cc867cdf2.png

σε ημερησιες ηταν μια χαρα, οποτε δεν εχεις να δεις κατι παραπανω.

Εκει που εγινε δουλεια ειναι σε μετριο και χαμηλο φωτισμο.

ΚΑι φυσικα προσθεσανε την υπερ-ευρυγωνια, που για μενα ειναι λογος αγορας του κινητου .

Το μονο που με χαλαει, ειναι η ελλειψη night mode στην υπερ-ευρυγωνια, μαλλον λογω ελλειψης σταθεροποιησης.

από δικά μου βίντεο τραβηγμένα σε iphone X συγκριτικά με αυτό του dpreview που το τράβηξαν με το 11 προσωπικά βλέπω αισθητή βελτίωση, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και τη συμπίεση του youtube

σε ημερησιες ηταν μια χαρα, οποτε δεν εχεις να δεις κατι παραπανω.

Εκει που εγινε δουλεια ειναι σε μετριο και χαμηλο φωτισμο.

ΚΑι φυσικα προσθεσανε την υπερ-ευρυγωνια, που για μενα ειναι λογος αγορας του κινητου .

Το μονο που με χαλαει, ειναι η ελλειψη night mode στην υπερ-ευρυγωνια, μαλλον λογω ελλειψης σταθεροποιησης.

Ότι ενδιαφέρον στο βίντεο που ανέβασες είναι πως ούτε ο τηλεφακός έχει εγγενές night mode, αλλά δουλεύει ουσιαστικά ζουμάροντας τον wide.
Έτσι τουλάχιστον νομίζω πως άκουσα να λέει στο βίντεο.

Έτσι εξηγείται εξάλλου η σαφώς χειρότερη συμπεριφορά του night mode στον τηλεφακο.

αυτο συμβαινει με ολα τα κινητα στους τηλεφακους και βραδυ.
Αλλα δεν με πειραζει προσωπικα γιατι σπανια τον χρησιμοποιω βραδυ.

Η υπερ-ευρυγωνια ομως με πειραζει πιο πολυ....