[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Μωρέ ούτε στα κινητά είσαι, αλλά δεν τρέχει τίποτα, κουβέντα να γίνεται

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.:p

Οι καινούργιες είναι καλύτερες βελτιώνεσαι.:p

Πάντως το huawei P30 που το έχω δει βγάζει πολύ καλύτερες νυχτερινές.

YΓ. Πρόσεχε τα robinson είναι σκοτώστρες.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

σε αυτο συμφωνω.
δεν εχω δει καλυτερες νυχτερινες φωτο..
καναμε μια αμεση συγκριση με το p30 pro της νυφης μου,το δικο μου s8+ και του αδερφου μου το Note 8 και βαλαμε τα κλαματα...

Oversharp, overprocess και ολα τα οβερ. Φανταστικο κυριολεκτικα το πε30προ.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Είδες που δεν το έχεις (και) με τις φωτός;
Οι καινούργιες είναι απλά χωρίς κούρεμα ανάλυσης από tapatalk.
Όσο για το πιο κινητό έχει καλύτερες βραδινές, μόνο με άμεσο Α-Β μπορείς να κρίνεις.

ΥΓ. Είσαι εξίσου ειδικός και στα ελικόπτερα;

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

τακη δοκιμασες το τηλεφωνο με το osmo mobile 3?

Το δοκίμασα. Μια χαρά παίζει με το Camera app, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το app του osmo στην κίνηση.

Έχει υπόψην ότι το night mode δεν λειτουργεί με τον ευρυγωνιο.

Ναι το κατάλαβα , κρίμα , μέσα στα μαγαζιά που παίζω μουσική τα βραδιά θα ήτανε super ! Όπως super θα ήτανε να είχε και μπροστά μια ευρυγώνια ...
Δεν είναι και Note

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάντως, ενώ στα μάτια μου ο ultra wide είναι σαφώς υποδεέστερος από τους άλλους δυο (σε οξύτητα, φως, θόρυβο, κλπ), η αλήθεια είναι ότι, ως ακόμα ένας φακός που έχεις πάντα πάνω σου, σου λύνει τα χέρια για να κάνεις "τρελίτσες"... Η παρακάτω είναι απλά στην είσοδο του κτιρίου, έξω απ'το γραφείο μου.

Ultra wide views from a parallel universe. by Iason Konstantzos, on Flickr

Πάντως, ενώ στα μάτια μου ο ultra wide είναι σαφώς υποδεέστερος από τους άλλους δυο (σε οξύτητα, φως, θόρυβο, κλπ), η αλήθεια είναι ότι, ως ακόμα ένας φακός που έχεις πάντα πάνω σου, σου λύνει τα χέρια για να κάνεις "τρελίτσες"... Η παρακάτω είναι απλά στην είσοδο του κτιρίου, έξω απ'το γραφείο μου.

Συμφωνώ απολύτως. Το καλό είναι ότι είναι color matched με τους άλλους ενώ χάρη σε αυτόν δουλεύει τόσο αποτελεσματικα το night vision (αν κατάλαβα καλά).

Τάκη, οι 2 παραπάνω με την κοπελια στο Ψαράκι, τι ώρα / με τι φως είναι τραβηγμένες; Είναι σε night mode;

Ρωτάω γιατί φαίνεται σαν νωρίς απόγευμα / ώρα που τα έβγαιναν έτσι και χωρίς night mode δλδ.

Τάκη, οι 2 παραπάνω με την κοπελια στο Ψαράκι, τι ώρα / με τι φως είναι τραβηγμένες; Είναι σε night mode;

Ρωτάω γιατί φαίνεται σαν νωρίς απόγευμα / ώρα που τα έβγαιναν έτσι και χωρίς night mode δλδ.

Ναι, Ψαράκι, golden hour με portrait mode η μια και standard mode η αλλη.

Πάντως φωτογραφίζοντας φωτισμένα κτίρια τη νύχτα, έχω σχεδόν μόνιμο θέμα με lens flare. Θα μου πεις, τι μπορούσαν να κάνουν; Τίποτα. Απλά το αναφέρω, ίσως θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα healing tool στο Photos για τα "χοντρά".

084f11606b508fbe935a4f59e9e53213.jpg

476460e68a9e1cd46fb3cf8c9db780fa.jpg

103a459276da27521d6566cae7ceea17.jpg

Πάντως φωτογραφίζοντας φωτισμένα κτίρια τη νύχτα, έχω σχεδόν μόνιμο θέμα με lens flare. Θα μου πεις, τι μπορούσαν να κάνουν; Τίποτα. Απλά το αναφέρω, ίσως θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα healing tool στο Photos για τα "χοντρά".

084f11606b508fbe935a4f59e9e53213.jpg

476460e68a9e1cd46fb3cf8c9db780fa.jpg

103a459276da27521d6566cae7ceea17.jpg

Με τις πολλες καμερες τα φλερς κανουν παρτυ. Οχι μονο στα ιφονς.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

το επόμενο milestone θα είναι να έχουμε της ίδιας ποιότητας αποτέλεσμα και από τις 3 κάμερες

πάντως και το p30 pro έχει ακριβώς τα ίδια θέματα: με flare στις βραδυνές και πιο αδύναμη υπερευρυγώνια κάμερα

Πήγα σήμερα και είδα το pro max, από περιέργια κυρίως καθώς είμαι έτοιμος για Note 10+ καθώς δεν μπορώ να με φανταστώ με apple again :p

Ρε παιδιά. Γιατί είναι τόσο βαρύ? Είναι 30γρ βαρύτερο από το note10+ που έχει και μεγαλύτερη οθόνη. Πραγματικά μου φάνηκε πολύ βαρύ στο χέρι μου.

Εδώ βρε είναι βαρύ το μικρό, πόσο μάλλον το μαξ! Δεν ξέρω γιατί, Ίσως η (πραγματικά αισθητή) αναβάθμιση στην αυτονομία να μην είναι μόνο θέμα επεξεργαστή. Δεν έχω δει βέβαια τα specs των μπαταριών.

Πάντως πραγματικά η μπαταρία είναι από μόνη της λόγος αναβάθμισης από το xs.