[Επίσημο] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Τρίχα είναι ξεκάθαρα, όμως στο σημείο που είναι πρέπει να ξεκολλήσει το μισό τζαμάκι για να παίξω με σελοτέιπ κλπ, όποτε είμαι 90% ότι όταν ξαναμπεί θα είναι χειρότερα, όποτε θα πρέπει να βρω καινούριο τζαμάκι. Δυστυχώς δεν την πήρα χαμπάρι άμεσα όταν το έβαζα.

Είπαμε, χρησιμοποιείς τα σκληρά αυτοκόλλητα που δίνει η Spigen με τη θήκη (τα μικρά λευκά) χώνοντας τα στη χαραμάδα που δημιουργείται σηκώνοντας ελάχιστα το τζαμάκι (ειδικά στο σημείο που είναι είναι εύκολο)

Είπαμε, χρησιμοποιείς τα σκληρά αυτοκόλλητα που δίνει η Spigen με τη θήκη (τα μικρά λευκά) χώνοντας τα στη χαραμάδα που δημιουργείται σηκώνοντας ελάχιστα το τζαμάκι (ειδικά στο σημείο που είναι είναι εύκολο)

Όπως το είχα προβλέψει, επειδή ακριβώς είναι σε αυτό το σημείο (πλάι και όχι γωνία), πρέπει να ξεκολλήσει ολόκληρη για να βγει. Όπως και έγινε, και η τρίχα είναι ένα με το τζαμάκι (μάλλον γρατζουνιά εσωτερική), και τώρα έχω την τρίχα συν σημεία που μάλλον έχουν χάσει από το μπες βγες και θολώνουν.

Όποτε 2 στα 2 αυτή η παρτίδα Spigen.

Παρεπιπτόντως, να πω ότι βάζοντας την ξανά, χωρίς οδηγό αυτή τη φορά, μπήκε τέλεια, πολύ καλύτερα ακόμα κι απ'τη δευτερη φορά (που ήταν ΟΚ, με μια μικρή ασυμμετρία στο notch).

Κάτι που μου λέει ότι μάλλον η Spigen μ@λ@κίστηκε δίνοντας τα ίδια μεγέθη οδηγού για ένα τηλέφωνο που διαφοροποείται, έστω και ελάχιστα απ'το προηγούμενο.

Αν θέλετε να βάλετε σωστά το τζαμάκι, απλά ενεργοποιήστε μια εφαρμογή με άσπρο φόντο, πχ το Reminders, και θα μπει υπέροχα με το μάτι, το notch είναι τέλειος οδηγός.

Σημερα ηρθαν τα πρωτα κινητα στην εταιρεια (τυχεροι οσοι παρηγγειλαν silver)
Μια χαρα φαινεται, δεν μου φαινεται βαρυ
Μου φαινεται όμως μεγαλο σε σχεση με το Χ που εχω.
Ας ερθει πρωτα και μετα από μερικες μερες θα ξερουμε..
Φιλαρακι του εβαλε διαφανη από Πλαισιο (Puro) και καθεται καλα (για οσους θελουν θηκη)

Πάντα αγοράζω θήκες αλλά στο τέλος συνήθως δεν τις χρησιμοποιώ.
Ψάχνοντας στο Amazon για κάτι άλλο είδα ένα Bumper και θυμήθηκα που είχα στο iPhone4 και μου άρεσε πολύ
Ήρθε σήμερα και είναι τ ε λ ε ι ο

εδώ για όποιον ενδιαφέρεται
https://www.amazon.de/dp/B07VT1JC87...colid=J2YH94UF6AMK&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Ψάχνοντας στο Amazon για κάτι άλλο είδα ένα Bumper και θυμήθηκα που είχα στο iPhone4 και μου άρεσε πολύ

https://www.amazon.de/dp/B07VT1JC87...colid=J2YH94UF6AMK&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Bumper ε; Καλή φάση! Έχεις το max ή το απλό;

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Pro max με bumper; Θα σου περασει ο ενθουσιασμός και θα το βγαλεις.. Μεγεια το ταψακι! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Bumper ε; Καλή φάση! Έχεις το max ή το απλό;
Max

Pro max με bumper; Θα σου περασει ο ενθουσιασμός και θα το βγαλεις.. Μεγεια το ταψακι! :music-smiley-005:
Mπα μη το λες, αν ειχα εστω και μια αμφιβολια δεν θα το ανεβαζα

ps
σαν το ''σκετο'' παντως δεν υπαρχει αν και το bumper ειναι πολυ κοντα ;)

Max

Mπα μη το λες, αν ειχα εστω και μια αμφιβολια δεν θα το ανεβαζα

ps
σαν το ''σκετο'' παντως δεν υπαρχει αν και το bumper ειναι πολυ κοντα ;)

Για βγάλε μια φωτό να το δούμε ;)

Κάτι που μου λέει ότι μάλλον η Spigen μ@λ@κίστηκε δίνοντας τα ίδια μεγέθη οδηγού για ένα τηλέφωνο που διαφοροποείται, έστω και ελάχιστα απ'το προηγούμενο.

Θυμάσαι που σε ρώταγα το part no της Spigen που είχες;

Εγώ πήρα το 063GL24823 που στο site της Spigen το δίνει για το X / XS αλλά σε πολλά αλλα sites (και του μαγαζιού από το οποίο το πήρα) το δίνουν και για Pro 11. Αλλά το 11 Pro δεν έμπαινε κανονικά στον οδηγό (όπως πχ το XR στον αντίστοιχο που είχα δοκιμάσει).

Και αυτό είναι φυσικά λογικό καθώς το 11 είναι λίγο πιο μεγάλο από το Χ.

Ίσως με πίεση και ελαφρά παραμόρφωση του πλαστικού να μπαίνει και το 11 στον οδηγό αλλά αυτό φυσικά δεν είναι φυσιολογικό.

Κανονικά πρέπει να μπαίνει άνετα αλλά να μην έχει καθόλου τζόγο μετά.

Τωρα αυτό που πήρες εσυ είναι λογικά μεγαλύτερο (για να μπαίνει κανονικά το 11) αλλά δλδ κατάφεραν να το κάνουν και πιο μεγάλο απ όσο θα έπρεπε (τότε το Χ πχ θα κολυμπάει εκεί / κάτι που είναι περίεργο γιατί το δίνει (το δικό σου πάντα) και για Χ).

Σημερα ηρθαν τα πρωτα κινητα στην εταιρεια (τυχεροι οσοι παρηγγειλαν silver)
Μια χαρα φαινεται, δεν μου φαινεται βαρυ
Μου φαινεται όμως μεγαλο σε σχεση με το Χ που εχω.
Ας ερθει πρωτα και μετα από μερικες μερες θα ξερουμε..
Φιλαρακι του εβαλε διαφανη από Πλαισιο (Puro) και καθεται καλα (για οσους θελουν θηκη)

Θηκες δεν σας εστειλαν?

Τωρα συμφωνούμε!!
Ε ναι, το θεωρω κριμα να βαζω θηκη, αγοραζω ομως ε :flipout:

ps
To bumperάκι oμως σκεφτομαι να το χρησιμοποιω γιατι δινει ελαχιστο ογκο και εχει ωραιο grip

Θηκες δεν σας εστειλαν?

Ε ναι, το θεωρω κριμα να βαζω θηκη, αγοραζω ομως ε :flipout:

ps
To bumperάκι oμως σκεφτομαι να το χρησιμοποιω γιατι δινει ελαχιστο ογκο και εχει ωραιο grip

Και εγώ! Πάντα αλλά δεν τις χρησιμοποιώ ούτε μια μέρα!

Ενταξει, αν ειχα και Apple care δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω θηκη ουτε για να δω πως ειναι.
Επισης τζαμακι δεν βαζω ΠΟΤΕ

ps
To bumperάκι πως το ειδατε?

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 11 Pro | 11 Pro Max

Ενταξει, αν ειχα και Apple care δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω θηκη ουτε για να δω πως ειναι.
Επισης τζαμακι δεν βαζω ΠΟΤΕ

ps
To bumperάκι πως το ειδατε?

Βασικά τη θήκη τη βάζω τα τελυεταία χρόνια κυρίως λόγω τραγικού grip στα μηλόφωνα, όπως και λόγω καρούμπαλου της κάμερας. Το 11 είναι αρκετά καλύτερο και στα δυο, έχει ακόμα δρόμο όμως.

Το τζαμάκι το βάζω από εποχής Χ, όπου είδα τι συμβαίνει στην οθόνη ήδη από το τρίψιμο στην τσέπη του τζίν, πόσο μάλλον αν ξεχαστείς και βάλεις στην ίδια τσέπη τίποτα κλειδιά.

Το bumperάκι ωραίο αλλά φαίνεται να "δινει" αρκετά γύρω γύρω.