[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Οι διάφορες είναι υπαρκτές.... αλλά δεν αφορούν πολύ κόσμο.
Για μας βέβαια είναι αρκετές... αλλά ακόμα είναι νωρίς, το software δεν έχει ακόμα τελειοποιηθεί.

Αν όχι οριακές, εξακολουθώ να θεωρώ τις διάφορες πολύ μικρές (για φωτό μιλάμε πάντα).

Και σίγουρα αφορούν πολύ λίγους.

Πιστεύω ότι η μπαταρία και φυσικά η μεγαλύτερη οθόνη είναι σημαντικότερα.

Συνειδητοποιώ πάντως ότι το ιδανικό θα ήταν ένα iPhone με 6,5 οθόνη στο μέγεθος του απλού 11.

Δεδομένων των μειώσεων διαστάσεων που κατάφερε φέτος η Apple, θα μπορούσε να το κάνει.

Αλλά δυστυχώς προτίμησε να ανεβεί και άλλο σε ίντσες.....

Last edited by a moderator:
Συνειδητοποιώ πάντως ότι το ιδανικό θα ήταν ένα iPhone με 6,5 οθόνη στο μέγεθος του απλού 11.

Δεδομένων των μειώσεων διαστάσεων που κατάφερε φέτος η Apple, θα μπορούσε να το κάνει.

Αλλά δυστυχώς προτίμησε να ανεβεί και άλλο σε ίντσες.....

Ναι, αλλά φαντάζομαι το έκαναν για να διατηρήσουν σημαντική διαφορά στις ίντσες μεταξύ του 'μικρού' και του μεγάλου. Γιατί, όπως γράφεις κι εσύ, η καλύτερη κάμερα δεν αρκεί ως τυράκι για τον πολύ κόσμο.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Here you go!

https://youtu.be/dg6VJL6YaoY

Sent from my iPad using Tapatalk

Βλέπω το scaling στο max είναι τέτοιο που «χωράνε» λιγότερα στην οθόνη σε σχέση με τα μικρά 12;

Πως τα καταφέρνει αυτά η Apple ρε γμτ;

Θα ήθελα να δω και πως είναι πχ σε Safari. Βλέπεις δλδ μεγαλύτερο μέρος μιας σελίδας (χωρίς scrolling) ή απλά είναι όλα μεγαλύτερα;

Νομίζω η προοπτική της παντόφλας όλο και απομακρύνεται...

Βλέπω το scaling στο max είναι τέτοιο που «χωράνε» λιγότερα στην οθόνη σε σχέση με τα μικρά 12;

Πως τα καταφέρνει αυτά η Apple ρε γμτ;

Θα ήθελα να δω και πως είναι πχ σε Safari. Βλέπεις δλδ μεγαλύτερο μέρος μιας σελίδας (χωρίς scrolling) ή απλά είναι όλα μεγαλύτερα;

Νομίζω η προοπτική της παντόφλας όλο και απομακρύνεται...

Το αποκλείω αυτό που λες. Τελευταία φορά που είχα παντόφλα (XS Max), μια χαρά περισσότερα πράγματα έβλεπες. Βέβαια (και μάλλον αυτό συμβαίνει και τώρα), χρειάστηκε 1-1μιση μήνας μέχρι να αναβαθμιστούν όλα τα apps κλπ με τα σωστά resolutions.

Το αποκλείω αυτό που λες. Τελευταία φορά που είχα παντόφλα (XS Max), μια χαρά περισσότερα πράγματα έβλεπες. Βέβαια (και μάλλον αυτό συμβαίνει και τώρα), χρειάστηκε 1-1μιση μήνας μέχρι να αναβαθμιστούν όλα τα apps κλπ με τα σωστά resolutions.

Μακάρι να είναι έτσι.

Απλά στο παραπάνω βίντεο (στο 3.00 με 3.10) ο τύπος σχολιάζει (και φαίνεται) πως ισχύει το αντίθετο (βέβαια, σε μια περίεργη φάση που δεν είδα ποιο app τρέχει / είχε πάντως σειρές με κείμενο).

Μακάρι να είναι έτσι.

Απλά στο παραπάνω βίντεο (στο 3.00 με 3.10) ο τύπος σχολιάζει (και φαίνεται) πως ισχύει το αντίθετο (βέβαια, σε μια περίεργη φάση που δεν είδα ποιο app τρέχει / είχε πάντως σειρές με κείμενο).

Νομίζω το Notes τρεχει.

Λογικά (αν δε μας δουλεύουν από το Apple Store) θα είναι εδώ την Παρασκευή, οπότε θα σας κάνω συγκριτικά με το 11 Pro. Δυστυχώς δεν έχω στον κύκλο μου κάποιο παλιό 6.1" (αν και δε θυμαμαι τι resolution ειχαν αυτά συγκριτικά με τα 5.8")

δε θελουμε περισσοτερα... θελουμε μεγαλυτερα! :p

Μα αυτό το κάνεις όποτε θες με την επιλογή ζουμ. Το θέμα είναι να μην είναι έτσι για όλους με το ζόρι.

Last edited by a moderator:
Εχει χασει το 11 προ μαξ κανα μισαωρο μπαταρια απο περσι, μια χαρα θα κουμπωσει το 12 προ μαξ. :flipout:

Μόλις έφτασε μια διαφανής θήκη Spigen, (αντίγραφο της διαφανούς μαμάς χωρίς όμως το ανεκδιήγητο άσπρο δαχτυλίδι), και είπα να τη βάλω δίπλα στο (με θήκη ίδιου μεγέθους με τις σιλικονάτες) XS Max της συζύγου να δω διαφορές στο κράτημα. Ευτυχώς όπως βλέπετε δεν υπάρχουν ουσιαστικές. Απειροελάχιστες, σχεδόν αμελητέες στο ύψος, ανύπαρκτες στο πλάτος.

90895c320868d1b9c60b57aaab18342a.jpg
f252e7f86d4ee7c1bc5b27ebe3c17c0b.jpg

O λόγος μάλλον είναι το φλατ σασί, αντί για τις καμπύλες που είχε μεχρι και το 11.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Μόλις έφτασε μια διαφανής θήκη Spigen, (αντίγραφο της διαφανούς μαμάς χωρίς όμως το ανεκδιήγητο άσπρο δαχτυλίδι), και είπα να τη βάλω δίπλα στο (με θήκη ίδιου μεγέθους με τις σιλικονάτες) XS Max της συζύγου να δω διαφορές στο κράτημα. Ευτυχώς όπως βλέπετε δεν υπάρχουν ουσιαστικές. Απειροελάχιστες, σχεδόν αμελητέες στο ύψος, ανύπαρκτες στο πλάτος.

90895c320868d1b9c60b57aaab18342a.jpg
f252e7f86d4ee7c1bc5b27ebe3c17c0b.jpg

O λόγος μάλλον είναι το φλατ σασί, αντί για τις καμπύλες που είχε μεχρι και το 11.

Τελικά θα παραλάβεις την Παρασκευή;

Τελικά θα παραλάβεις την Παρασκευή;

Θα σας πω την Παρασκευή. :BDGBGDB55:

Αυτό γράφει στο order status του Apple Store, όμως δεν έχει γίνει ακόμα shipped. Βέβαια, την προηγούμενη φορά πέρσι, έκανε ship Τετάρτη από Κίνα και ήταν Παρασκευή απόγευμα στην πόρτα μου.

Εδω πάντως θα έρθουνε απο την αλλη Πέμπτη , μερικά μαγαζιά ήδη το ανακοινώνουν !
εγω περυσι το 11 pro max το πηρα 3 ημερες ποιο πριν , για να δουμε φετος ... ( αν και αυριο περιμενω ενα μπλε 12 ,από Αμαζον) μπορει να κρατησω και αυτο στο τελος ...

Με έχει μπερδέψει η κατάσταση. Pro ή pro max. Με φοβίζει το μέγεθος του max αλλά από την άλλη κ η μπαταρία του απλού. Επίσης θα πέσω σε ίντσες άμα πάω στο απλό. Αλλιώς θα το χτυπούσα το max. Τώρα έχω ένα OnePlus 6t που είναι 6.4 λέτε να έχω θέμα;

Αρκετά μπερδεμένος