[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Oσο για την eSIM ειχαν κανει λαθος και μου εστειλαν το καινουριο QR code χωρις να το εχουν ενεργοποιημενο.
Μου ειπαν οτι τις επομενες ωρες θα το κανουν, για να δουμε.
Εκλεψαν πολυ απο τον χρονο μου σημερα, ειναι ντροπη τους το πιο απλο πραγμα να μην γινετε σε χρονο τετε.

Καλά ξεμπερδέματα με το QR...

Από την Παρασκευή που είχα το QR code σήμερα τ ενεργοποίησαν
Δηλαδή αν δεν είχα την παλιά συσκευή θα είχα μείνει από τηλέφωνο.

Έχετε το νου σας όσοι είναι να αλλάξετε συσκευή και έχετε eSIM

Εντάξει, τραγικοί στο customer support. Τους γλυτωνει το γεγονός ότι έχουν το καλύτερο δίκτυο και τους καλύτερους τεχνικούς αν κάτσει η στραβή...

Μεταξυ iphone 12 pro, Xiaomi Mi 10 και S20 ultra με έμφαση στη κάμερα φωτο & βίντεο ποια θα ηταν η επιλογή και γιατί;

Για βίντεο καθαρά iphone.... για φωτό το καθένα έχει τα δυνατά του σημεία.

Συνολικά θα διάλεγα iphone γιατί είναι σταθερά καλό σε όλα.

Τα Sammy υπερτερεί σε οπτικό ζουμ αν σ ενδιαφέρει, αλλά έχει θέματα στη εστίαση που δεν έχουν λυθεί .

to xiaomi υπερέχει σε κατι;
απο μεγεθος αισθητηρα ολα τα ίδια;

Είχα το xiaomi mi 10 pro, παρά πολύ καλό για φωτογραφία.
Και με το απλό 10 ευχαριστημένος θα είσαι... το θεμα είναι το βίντεο.

Το συγκεκριμένο Samsung επισης για βίντεο έχει θέματα, σε φωτό είναι πολύ καλό κι αυτό, και με καλή υπέρ ευρυγώνια.

Aν και έχω το 12Pro μόνο τέσσερις ημέρες είναι ''άστρωτο'' και σχετικά νωρίς για vs, αυτό που έχω να πω για την μπαταρία σε σχέση με τα δικά μου δεδομένα είναι ότι,
πλησιάζει σε χρόνους το περσινό μου 11Μax και macράν καλύτερο από το φετινό μου 11Pro.
Θα αφήσω να περάσει μια εβδομάδα και θα επανέλθω.

Πάντως κάτι κλωτσιματάκια τα κάνει που και που στα minimize/maximize (ή αλλιώς πείτε το close/open) apps. Μιλάμε για ένα frame drop που συμβαίνει randomly κάθε 5-10 λεπτά, δηλαδή φυσιολογικός άνθρωπος δε θα το παρατηρούσε, ας όψεται το είμαι τρελός.

Υποθέτω δεν έχουν κάνει optimize σωστά την παραπάνω RAM; Πάντως το παρατήρησα ήδη και στης συζύγου (το ίδιο τηλέφωνο σε άλλο χρώμα απλά), οπότε δε νομίζω να το ερευνήσω περαιτέρω.

Και τελικά, εγένετο stuttergate... :ADFADF1:

Και από το παραπάνω λινκ, φαίνεται ότι το θέμα ισχύει και στο 'μικρό' Pro. Το πιθανότερο είναι πως, αν δεν είστε ψείρες όπως η αφεντιά μου, να μην το'χατε παρατηρήσει καν.
You're welcome. :flipout:

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Aν και έχω το 12Pro μόνο τέσσερις ημέρες είναι ''άστρωτο'' και σχετικά νωρίς για vs, αυτό που έχω να πω για την μπαταρία σε σχέση με τα δικά μου δεδομένα είναι ότι,
πλησιάζει σε χρόνους το περσινό μου 11Μax και macράν καλύτερο από το φετινό μου 11Pro.
Θα αφήσω να περάσει μια εβδομάδα και θα επανέλθω.

Αυτά που γράφεις σε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα reviews, χωρητικότητες μπαταριών κλπ...

Έπαιξα χθες με το 12 Max, προκειμένου να αποφασίσω αν θα πάω σε αυτό.

Μπορώ να αναλύσω αρκετά σημεία αλλά θα πω τελικά αυτό που μου έμεινε σαν συνολική αίσθηση (παρόλο που σκεφτόμουν αναλυτικά όλες τις παραμέτρους (κάμερες, κλπ)):

Το max πλέον δεν είναι κινητό αλλά phablet.

Και δεν αναφέρομαι στον χειρισμό (αυτό ήταν το πρώτο που ξεπέρασα, σχετικά εύκολα) αλλά στην συνολική αίσθηση.

αρα ? :p

Το κρατας ή το δινεις ?

Μάλλον θα πάω στο απλό Pro.

Το μόνο που με κρατάει λίγο ακόμη είναι μήπως με αφορμή τις δυνατότητες της κάμερας (με τα app που λέγαμε / όχι τα default της Apple) δεησω να ασχοληθώ λίγο σοβαρά με φωτό....(γιατί τελικά σχεδόν πάντα με το κινητό τραβάω...η Nikon ζήτημα να έχει βγει 2 φορές από τη θήκη της)

Από την άλλη σκέφτομαι ότι φέτος ήδη και το απλό Pro είναι αναβάθμιση μεγέθους οθόνης (δλδ έτσι κι αλλιώς θα χαρώ αναβάθμιση)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Αυτά που γράφεις σε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα reviews, χωρητικότητες μπαταριών κλπ...

και ποιο είναι το σημαντικό; αυτό που βλέπω εγώ η εκείνο που μου λένε οι άλλοι;

ps
επι της ευκαιρίας να πω ότι οι ταχύτητες στο 4G ειναι Χ2 στο 12Pro σε σχέση με το 11

Μάλλον θα πάω στο απλό Pro.

Το μόνο που με κρατάει λίγο ακόμη είναι μήπως με αφορμή τις δυνατότητες της κάμερας (με τα app που λέγαμε / όχι τα default της Apple) δεησω να ασχοληθώ λίγο σοβαρά με φωτό....(γιατί τελικά σχεδόν πάντα με το κινητό τραβάω...η Nikon ζήτημα να έχει βγει 2 φορές από τη θήκη της)

Από την άλλη σκέφτομαι ότι φέτος ήδη και το απλό Pro είναι αναβάθμιση μεγέθους οθόνης (δλδ έτσι κι αλλιώς θα χαρώ αναβάθμιση)

οταν βγει το proraw δεν θα χρειαζεται να πας σε αλλα προγραμματα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

και ποιο είναι το σημαντικό; αυτό που βλέπω εγώ η εκείνο που μου λένε οι άλλοι;

Για εσένα, το σημαντικό είναι να είσαι χαρούμενος 😉

Απλά επισημαίνω ότι αυτά που αναφέρεις έρχονται σε αντίθεση με όσα γνωρίζουμε. Και μάλιστα με διαφορα (λες ότι το 12 Pro είναι μακράν καλύτερο σε αυτονομία από το 11 Pro όταν όλα τα reviews αναφέρουν ότι είναι χειρότερο κατά 15 - 20% / και φυσικά μακράν χειρότερο του 11 Pro Max με το οποιο λες ότι είναι κοντά).

Απλά εικάζω ότι βασίζεσαι σε μια πρώτη αίσθηση. Σε αντίθεση με τις μετρήσεις που έχουν κάνει τα διαφορα sites κλπ.

Anyway, μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί με διευκολύνεις και στην απόφαση μου να πάω στο 12 Pro 😋

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Για εσένα, το σημαντικό είναι να είσαι χαρούμενος 😉

Απλά επισημαίνω ότι αυτά που αναφέρεις έρχονται σε αντίθεση με όσα γνωρίζουμε. Και μάλιστα με διαφορα (λες ότι το 12 Pro είναι μακράν καλύτερο σε αυτονομία από το 11 Pro όταν όλα τα reviews αναφέρουν ότι είναι χειρότερο κατά 15 - 20% / και φυσικά μακράν χειρότερο του 11 Pro Max με το οποιο λες ότι είναι κοντά).

Απλά εικάζω ότι βασίζεσαι σε μια πρώτη αίσθηση. Σε αντίθεση με τις μετρήσεις που έχουν κάνει τα διαφορα sites κλπ.

Anyway, μακάρι να είναι όπως τα λες γιατί με διευκολύνεις και στην απόφαση μου να πάω στο 12 Pro 😋

Μα και σε εμένα μου έκανε εντύπωση σε σχέση με ότι είχα δει/διαβάσει
Όπως είχα πει θα σιγουρέψω τα λεγόμενα μου σε 7-10 ημέρες
Την συσκευή την χρησιμοποιώ περισσότερο για να μιλάω + messages/email και λιγότερο όλα τα άλλα, ίσως λοιπόν εκεί να είναι καλύτερο το 12 σε αντίθεση με τους reviewers και πως το μετράνε αυτοί

Το max πλέον δεν είναι κινητό αλλά phablet.

Φαμπλετ ηταν το ζαμζουνγκ γκαλαξι ες 1 πριν 10 χρονια στις 4 ιντσες. Το μαξ ειναι μινι χομ σινεμα. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk