[Επίσημο] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Για το θέμα της φόρτισης έχω πει την άποψη μου στο νήμα του iPhone12.
Μετά από 12 μέρες χρήσης με 4G στην δουλειά και 5G χρήση στο σπίτι (WiFi)άνετα βγάζει την μέρα και πριν πάω για ύπνο αργά το βράδυ του δίνω και δυο φιλάκια πριν κοιμηθώ .
Βέβαια είμαι χρήστης που του δίνει και καταλαβαίνει και από την άλλη φροντίζω πάντα να έχω γνήσιους φορτιστές ακόμη και στο καλώδιο ας μην αναφέρω τις διαφορετικές μετρήσεις στην αντίσταση που έχει το κάθε καλώδιο ...Αλλά και στην θωράκιση που πρέπει να έχει .

Έτσι συμπεριφέρθηκα στα iphone τόσα χρόνια που ζουν και βασιλεύουν ,βέβαια δεν είμαι χρήστης που αλλάζω κινητό κάθε χρόνο .https://imgur.com/gallery/Qnd3fuO

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Στρωνει η μπαταρια;;; Δε νομιζω, απλα στην αρχη οποιος εχει νεο ιφον το σκαλιζει και μετα περναει σε μπιζνες ας γιουζουλ καταστασεις.

Βασικα αν καποιος κανει αλλαγη απο 11 προ με κανα 90-95% υγεια μπαταριας τοτε το 12 προ του φαινεται πανω κατω ιδιο. σολβντ

Φυσικά και στρώνει η μπαταρία.

Οι νέες μπαταρίες θέλουν μερικούς κύκλους φόρτισης για να αποκτήσουν τη μέγιστη χωρητικότητα τους.

Btw Να πω ότι η σύγκριση μου είναι με iPhone 11 Pro έτους και υγεία μπαταρίας 96% (και όπως είπα, δεν είναι καθόλου το ίδιο).

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 12 Pro | 12 Pro Max

Από ότι είδα συμβαίνει μόνο όταν έχεις χαμηλώσει την φωτεινότητα στο 0, ενώ παραδόξως στο 100% δεν υπάρχει καθόλου light bleeding. Μυρίζει software bug αν και μικρής σημασίας ( ποιος χρησιμοποιεί το κινητό σε 0% brightness?)

Sent from my iPad using Tapatalk

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (thanks Acs )
Αναλυτικές εντυπώσεις μόλις παίξω επαρκώς μαζί του.
Πρώτες σκέψεις:
-αισθητικά πρέπει να είναι το ομορφότερο iPhone ever, σκέτο κόσμημα.
-το Max είναι τεράστιο. Οριακά το βάζω στην πίσω τσέπη του παντελονιού και ξεχνάω φυσικά την χρήση με το ένα χέρι όπως περίμενα.
-στα θετικά side effects του παραπάνω, η πραγματικά απολαυστική οθόνη (διπλά απολαυστική για πρεσβυωπες) και το πιο άνετο typing κειμένου λόγω μεγαλύτερου spacing στο πληκτρολόγιο.
-το τετραγωνισμένο πλαίσιο προσφέρει πολύ καλύτερο grip από το παλιό.
-Η νέα silicon θήκη της Apple είναι ευχάριστη έκπληξη σε διαστάσεις (πιο μαζεμένη) και χρωμα (πιο ωραίο navy blue σε σχέση με την παλιά).
-Το MagSafe είναι πολύ χαριτωμένο.
Περισσότερα έπονται.

30e6d0359bd6f278e08d1b49269c3df5.jpg

cd9a5fc373eae474fe51e0955f952fc7.jpg

7e964a5f697d275d144fc53d832747db.jpg

Με γειααααα
Ναι, είναι κόσμημα αυτή την χρονιά.
Πολύ ωραίο χρώμα και η σιλικονάτη.

ΥΓ Έκανα direct transfer από το 11 και παρατήρησα 2 πράγματα:

1. Ακόμη δεν έχει φτιάξει η Apple το bug που αφού έχει μεταφέρει κανονικά όλες τις φωτό από το ένα κινητό στο άλλο (οι οποίες είναι ίδιες στο iCloud) ξεκινάει και τις ξανανεβάζει όλες στο iCloud (ευτυχώς, σύμφωνα με όσα είχα δει πέρυσι, δεν καταλήγουν διπλές / αφού δλδ τις «ανεβάσει» όλες καταλαβαίνει ότι είναι ήδη εκεί και δεν τις κρατάει διπλές).

2. Το direct transfer (που και καλά τα μεταφέρει όλα απευθείας προκειμένου να είναι έτοιμο το κινητό όταν τελειώσει η διαδικασία / σε αντίθεση με το iCloud restore που έχεις άμεσα διαθέσιμο το κινητό και μετά συνεχίζει τον συγχρονισμό με iCloud) δεν μεταφέρει τελικά τα πάντα.

Μεταφέρει πχ τις φωτό (άσχετα που μετά πάει και τις ξανανεβάζει στο iCloud (βλ. παραπάνω) αλλά όχι εφαρμογές που αφού τελειώσει δλδ η διαδικασία ξεκινάει να τις κατεβάζει (όπως και στην περίπτωση του iCloud restore δλδ)

By the way, δοκίμασα για πρώτη φορά το direct transfer και εντυπωσιάστηκα. Κάνει ουσιαστικά ότι έκανα μέσω encrypted backup στο Mac, αλλά απευθείας με ένα-δυο κλικ μεταξύ των δυο συσκευών. Σε 15 λεπτά είχε τελειώσει (ταχύτατο το Wi-Fi direct link, παίζει να ήταν και πιο γρήγορο από την μεταφορά μέσω του lighting καλωδίου που είναι usb2).

Μεγεια takis!!

Βαλε και τα ερποντς στο μπακραουντ ρεεε.:flipout:

Χαχα, άμα ήταν να βάλω όλη μου την Apple προίκα, Θα χρειαζόταν ευρυγώνιος φακός

Ευχαριστώ παίδες!

Παρέλαβα και εγώ επιτέλους (thanks Acs )
Αναλυτικές εντυπώσεις μόλις παίξω επαρκώς μαζί του.
Πρώτες σκέψεις:
-αισθητικά πρέπει να είναι το ομορφότερο iPhone ever, σκέτο κόσμημα.
-το Max είναι τεράστιο. Οριακά το βάζω στην πίσω τσέπη του παντελονιού και ξεχνάω φυσικά την χρήση με το ένα χέρι όπως περίμενα.
-στα θετικά side effects του παραπάνω, η πραγματικά απολαυστική οθόνη (διπλά απολαυστική για πρεσβυωπες) και το πιο άνετο typing κειμένου λόγω μεγαλύτερου spacing στο πληκτρολόγιο.
-το τετραγωνισμένο πλαίσιο προσφέρει πολύ καλύτερο grip από το παλιό.
-Η νέα silicon θήκη της Apple είναι ευχάριστη έκπληξη σε διαστάσεις (πιο μαζεμένη) και χρωμα (πιο ωραίο navy blue σε σχέση με την παλιά).
-Το MagSafe είναι πολύ χαριτωμένο.
Περισσότερα έπονται.

Με γειες! Καθησύχασε τον εαυτό σου σκεπτόμενος ότι τη χρήση με το ένα χέρι την ξεχνούσες έτσι κι αλλιώς με το 12/12pro. Τώρα απλά έχεις λίγη παραπάνω απόλαυση και αρκετή παραπάνω μπαταρία.

Με γειες! Καθησύχασε τον εαυτό σου σκεπτόμενος ότι τη χρήση με το ένα χέρι την ξεχνούσες έτσι κι αλλιώς με το 12/12pro. Τώρα απλά έχεις λίγη παραπάνω απόλαυση και αρκετή παραπάνω μπαταρία.

Ετσι ειναι, ουσιαστικα πρεπει να συνηθίσω τον ογκο, ειδικα στις εξοδους. Παντως πραγματικα ειναι απολαυση στην χρηση και λιγοτερο βαρυ απο οτι περιμενα (οχι οτι ειναι ελαφρυ, απλα ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα για τουβλο).

Με γειες! Καθησύχασε τον εαυτό σου σκεπτόμενος ότι τη χρήση με το ένα χέρι την ξεχνούσες έτσι κι αλλιώς με το 12/12pro.

Δεν ισχύει αυτό.

Μια χαρα δουλευεις στο 12 Pro με το ένα χερι (και δεν εχω και μεγάλα δάκτυλα).

Ιδια εμπειρία με το 11 Pro ειναι, πρακτικά.

Σχεδον ιδιο με το 11 Pro ειναι αλλωστε σε διαστάσεις (τα 2 χιλιοστα στο υψος δεν αλλαζουν τπτ ουσιαστικό στη χρηση με το ενα χέρι).

ΥΓ Να δω τι αλλο θα σκεφτείς για να πειστείς ότι καλώς πηρες την παντόφλα:flipout:

Δεν ισχύει αυτό.

Μια χαρα δουλευεις στο 12 Pro με το ένα χερι (και δεν εχω και μεγάλα δάκτυλα).

Ιδια εμπειρία με το 11 Pro ειναι, πρακτικά.

Σχεδον ιδιο με το 11 Pro ειναι αλλωστε σε διαστάσεις (τα 2 χιλιοστα στο υψος δεν αλλαζουν τπτ ουσιαστικό στη χρηση με το ενα χέρι).

ΥΓ Να δω τι αλλο θα σκεφτείς για να πειστείς ότι καλώς πηρες την παντόφλα:flipout:

Γράψε λάθος, το'χα στο μυαλό μου όπως τα περσινά 11άρια που ήταν επίσης 6.1", και αυτά δε μου κάθονταν με ασφάλεια στο ένα χέρι. Μόλις συνειδητοποίησα ότι το μίκρυναν, λογικό άλλωστε λόγω flat edges!

Εν πάσει περιπτώσει, ακόμα δεν το'χω μετανιώσει καθόλου, απεναντίας. Του χρόνου, αν με το καλό έχουμε τελειώσει με τα work from home και αρχίσει να βαραίνει τις τσέπες, και έχουν φτιάξει και τις μπαταρίες λίγο, το ξανασυζητάμε.

Γράψε λάθος, το'χα στο μυαλό μου όπως τα περσινά 11άρια που ήταν επίσης 6.1", και αυτά δε μου κάθονταν με ασφάλεια στο ένα χέρι. Μόλις συνειδητοποίησα ότι το μίκρυναν, λογικό άλλωστε λόγω flat edges!

Εν πάσει περιπτώσει, ακόμα δεν το'χω μετανιώσει καθόλου, απεναντίας. Του χρόνου, αν με το καλό έχουμε τελειώσει με τα work from home και αρχίσει να βαραίνει τις τσέπες, και έχουν φτιάξει και τις μπαταρίες λίγο, το ξανασυζητάμε.

Τα περσινά pro ήταν 5.8 και ελαφρά κοντύτερα (144 mm έναντι 146.7 mm φέτος).

Edit: μόλις πρόσεξα ότι μιλάς για τα απλά 11ρια.