[Επίσημο] iPhone 13 Pro | 13 Pro Max

στην προηγούμενη σελιδα ο φιλος ανεβασε το ιδιο βιντεο με αυτο που ειχες ανεβασει και εσυ (MKBHD) και επισης κανα 2 σελιδες πισω καποιος ανεβασε με διαφορα 2-3 ωρες βιντεο που ειχα ανεβασει πιο πριν εγω.
Δεν βλεπω καπου αλλου να εχει ανεβει το βιντεο του MKBHD παντως, αλλωστε κυκλοφορησε μολις χθες.

τωρα δεν υπαρχει καθως ο φιλος που το ανεβασε ζητησε να σβηστει... επισης τσεκαρε ποστ 122 και 128....

Το δοκίμασα μόλις και δουλεύει άψογα.
Ευτυχώς σου δίνει τη δυνατότητα για διαφορα είδη prores …PROXY, LT, 422 KAI HQ…όποτε μπορείς να επιλέξεις συμπίεση και φυσικά το μέγεθος των αρχείων ανάλογα τις ανάγκες .

Για τη ποιότητα θα το δω αύριο ελπίζω….

Να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το Apple Prores. Μετά την επεξεργασία σε τι μορφή το κάνετε export; Και αν το αφήνετε σ' αυτή τη μορφή υπάρχουν players όπου υποστηρίζουν τη μορφή αυτή;

To prores θεωρείται intermediary codec. Φυσικά ως master export μπορεί να είναι το ίδιο prores για αρχειοθέτηση όπως και για re encoding σε delivery format, mp4 h.265 h.264 κλπ.

Players υπάρχουν σε desktop περιβάλλον που παίζουν prores, αλλά συνήθως γίνεται μετατροπή σε mp4 για συσκευες, λόγω συμβατότητας κ μικρότερου μεγέθους αρχείου.

Κυκλοφορεί μια φήμη για την ερχόμενη Παρασκευή (8/10) μαζί με το Apple watch 7 αλλά τίποτε επιβεβαιωμενο ακομα

• Like
Reactions: jig
Έχει μεταβεί κάποιος από 12 pro max σε 13 pro; Το σκέφτομαι σοβαρά καθαρά για το μέγεθος. Με κούρασε λίγο. Βέβαια λυπαμαι την οθονη που θα χάσω. Επίσης με προβληματίζει η μπαταρία. Θα καταλάβω διαφορά;

Έχει μεταβεί κάποιος από 12 pro max σε 13 pro; Το σκέφτομαι σοβαρά καθαρά για το μέγεθος. Με κούρασε λίγο. Βέβαια λυπαμαι την οθονη που θα χάσω. Επίσης με προβληματίζει η μπαταρία. Θα καταλάβω διαφορά;
Εγώ, και τα χεράκια μου με ευχαριστούν.
Την πάλεψα ενα χρόνο αλλά προτιμώ το μέγεθος του μικρού που τουλάχιστον μπαίνει στο τζιν, ασε που είναι και πολύ πιο ελαφρύ.
Η μπαταρία μην σε προβληματίζει. Είναι περίπου η ίδια με του περσινού max.

• Like
Reactions: orestis.androul