[Επίσημο] iPhone 13 Pro | 13 Pro Max

Έχει κάποια διαφορά, ειδικά στο scrolling με κείμενο.
Στα υπόλοιπα, επειδή το iOS ήταν πολύ smooth έτσι κι αλλιώς, η διαφορά είναι μικρή.

Είναι πάντως απ αυτά τα features, που αν τα συνηθίσεις δύσκολα γυρίζεις πίσω

Όλα τα λεφτά φυσικά είναι η κάμερα και η μπαταρία…

Εγώ με το απλό 13 pro έχω ίδια , ίσως και λίγο καλύτερη μπαταρία από το 12 pro max που είχα!

Τελικά τα 120 πως σας φαίνονται;

Συνηθίζεις το smoothness στο γρήγορο scrolling και σου κακοφαίνεται όταν πιάσεις 60hz iPhone.

Όλα τα λεφτά φυσικά είναι η κάμερα και η μπαταρία…

Εγώ με το απλό 13 pro έχω ίδια , ίσως και λίγο καλύτερη μπαταρία από το 12 pro max που είχα!

Και εγώ αυτή την αίσθηση έχω για την μπαταρία…

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: dimitris777
Συνηθίζεις το smoothness στο γρήγορο scrolling και σου κακοφαίνεται όταν πιάσεις 60hz iPhone.
Ισχύει!
Δεν καταλαβαίνεις διαφορά με το που αρχίζεις την χρήση της συσκευής. Όμως, μετά απο τις πρώτες ημέρες χρήσης αν ξαναγυρίσεις στο 12...καταλαβαίνεις διαφορά στο scrolling.

• Like
Reactions: takisot
Και μερικές από την σημερινή εξόρμηση!
Χωρίς φίλτρα και βαρύ edit.
Μόνο crop και διόρθωση του exposure από το edit του iPhone.

Attachments

• 23194D9F-F8DB-49E9-8C87-48321F408531.jpeg
    23194D9F-F8DB-49E9-8C87-48321F408531.jpeg
    2.7 MB · Views: 50
  • 02050A0E-1868-4A6D-9260-2960C617FD11.jpeg
    02050A0E-1868-4A6D-9260-2960C617FD11.jpeg
    2.1 MB · Views: 50
  • F4AECA45-0C85-4935-ACE3-68115EBD3B74.jpeg
    F4AECA45-0C85-4935-ACE3-68115EBD3B74.jpeg
    2.9 MB · Views: 53
βρε σαταναδες....με αυτα που ανεβαζετε και τις εντυπωσεις που γραφετε........δεν αντεξα (ελεγα να περιμενω το νεο ετος)......εβαλα και εγω παραγγελια για το pro max 😋

Έβαλα και γω για το max. Ακόμα σκέφτομαι το μέγεθος βέβαια αλλά η μπαταρία παίζει ρόλο. Ας ελπίσουμε να την παλέψω! Αναμονή για την παραλαβή λοιπόν.

Η μπαταρία του 13Pro δεν έχει καμιά σχέση με την αντίστοιχη του 12Pro.
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, η φετινή αντιστοιχεί στην περσινή του 12Max! Ζυγίσετε τις ανάγκες σας και αποφασίστε...προσωπικά δεν την πάλευα με το βάρος του Max.

εμενα δυστυχως δεν μου ηταν αρκετη η αυτονομια του 12 pro max για αυτο το λογο και φετος θα παω παλι σε max...

• Like
Η μπαταρία του 13Pro δεν έχει καμιά σχέση με την αντίστοιχη του 12Pro.
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, η φετινή αντιστοιχεί στην περσινή του 12Max! Ζυγίσετε τις ανάγκες σας και αποφασίστε...προσωπικά δεν την πάλευα με το βάρος του Max.
Τώρα έγινε! Στη χειρότερη να κάνω ανταλλαγή.

• Like
Δεύτερο μπλε 128αρι Pro Max θα φύγει λογικά σήμερα καθώς πριν λίγο χρεώθηκε η κάρτα.

Παραγγελία 8/10 βράδυ με ένδειξη για αποστολή σε 1-2 μήνες από το Γαλλικό Amazon.

Ένα μαύρο περιμένω ακόμα από Γαλλικό ή Γερμανικό και κλείσαμε την οικογενειακή αναβάθμιση. :)

2-0 οι Γάλλοι πάντως μέχρι τώρα

Δεύτερο μπλε 128αρι Pro Max θα φύγει λογικά σήμερα καθώς πριν λίγο χρεώθηκε η κάρτα.

Παραγγελία 8/10 βράδυ με ένδειξη για αποστολή σε 1-2 μήνες από το Γαλλικό Amazon.

Ένα μαύρο περιμένω ακόμα από Γαλλικό ή Γερμανικό και κλείσαμε την οικογενειακή αναβάθμιση. :)

2-0 οι Γάλλοι πάντως μέχρι τώρα
Εμενα παντως οι Γαλλοι δεν μου ηταν τοσο σβελτοι οσο οι Γερμανοι. Χρεωθηκε η καρτα για το 256ρι την Παρασκευη και το περιμενω αυτη τη Πεμπτη. Οι Γερμανοι το εστειλαν την επομενη μερα.

Εμενα παντως οι Γαλλοι δεν μου ηταν τοσο σβελτοι οσο οι Γερμανοι. Χρεωθηκε η καρτα για το 256ρι την Παρασκευη και το περιμενω αυτη τη Πεμπτη. Οι Γερμανοι το εστειλαν την επομενη μερα.

Έχεις βάλει τη γρήγορη μέθοδο αποστολής;
Ρωτάω γιατί με UPS express μου έρχονται συνήθως την επόμενη ημέρα.

Οχι, την αργη και στις δυο περιπτωσεις.
Κατάλαβα.
Εγώ για δέματα αξίας δεν το ρισκάρω και βάζω το express καθώς έρχονται σίγουρα συστημένα και με courier (DHL ή UPS).
Με το απλό μπορεί να σου κάτσει απλό ταχυδρομείο ή και service χωρίς καλό tracking.

Το ζήτημα είναι αν σου έστειλαν το πακέτο την ημέρα που σου τράβηξαν τα χρήματα ή έστω βαριά την επόμενη.
Οτιδήποτε χειρότερο θεωρείται για μένα καθυστέρηση.

Μετά η παράδοση εξαρτάται από την υπηρεσία που έχεις επιλέξει.
Άντε , καλώς να σου έρθει!!

• Like
Reactions: jig and takisot
Κατάλαβα.
Εγώ για δέματα αξίας δεν το ρισκάρω και βάζω το express καθώς έρχονται σίγουρα συστημένα και με courier (DHL ή UPS).
Με το απλό μπορεί να σου κάτσει απλό ταχυδρομείο ή και service χωρίς καλό tracking.

Το ζήτημα είναι αν σου έστειλαν το πακέτο την ημέρα που σου τράβηξαν τα χρήματα ή έστω βαριά την επόμενη.
Οτιδήποτε χειρότερο θεωρείται για μένα καθυστέρηση.

Μετά η παράδοση εξαρτάται από την υπηρεσία που έχεις επιλέξει.
Άντε , καλώς να σου έρθει!!
Απο την δικη εμπειρια, οποτε αγορασα πραγματα αξιας (πχ ipad pro, iphone) τα εστειλαν με UPS και σχεδον παντα express ανεξαρτητως αν ειχα επιλεξει standard.
Και το στελνουν την ιδια μερα παντα, απλα σε αυτη τη περιπτωση δεν εφυγε express.

Απο την δικη εμπειρια, οποτε αγορασα πραγματα αξιας (πχ ipad pro, iphone) τα εστειλαν με UPS και σχεδον παντα express ανεξαρτητως αν ειχα επιλεξει standard.
Και το στελνουν την ιδια μερα παντα, απλα σε αυτη τη περιπτωση δεν εφυγε express.

Και εμένα με UPS φεύγουν συνήθως τα πράγματα αξίας αλλά τις περισσότερες φορές με UPS standard και περίμενω το φορτηγό μέσω Ιταλίας.
Στο Γαλλικό έφαγα και μία φόλα τον προηγούμενο μήνα με ένα ζευγάρι AirPods Pro που είχα βρει σε κατάσταση like new στο τελετυαίο ξεστοκάρισμα της αποθήκης τους.
Μου έστειλαν τη φορτωτική με τον αριθμό της UPS αλλά η UPS σύμφωνα με το tracking δεν έλαβε ποτέ το πακέτο για να ξεκινήσει η αποστολή. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αλλά ήταν με το φθηνό service.

Μη σου κάτσει η στραβή δηλαδή , κάνουμε και κανένα τρισάγιο για ακριβά δέματα :)

Και εμένα με UPS φεύγουν συνήθως τα πράγματα αξίας αλλά τις περισσότερες φορές με UPS standard και περίμενω το φορτηγό μέσω Ιταλίας.
Στο Γαλλικό έφαγα και μία φόλα τον προηγούμενο μήνα με ένα ζευγάρι AirPods Pro που είχα βρει σε κατάσταση like new στο τελετυαίο ξεστοκάρισμα της αποθήκης τους.
Μου έστειλαν τη φορτωτική με τον αριθμό της UPS αλλά η UPS σύμφωνα με το tracking δεν έλαβε ποτέ το πακέτο για να ξεκινήσει η αποστολή. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει αλλά ήταν με το φθηνό service.

Μη σου κάτσει η στραβή δηλαδή , κάνουμε και κανένα τρισάγιο για ακριβά δέματα :)
Μπα, η amazon σε καλυπτει για τα παντα. Αν δεν παραλαβεις, ή στελνει αλλο ή σου κανει refund. Και στα ακριβα πραγματα παντα εχει tracking number.