[Επίσημο] iPhone 13 Pro | 13 Pro Max

Μου έκανε κάτι περίεργα με τη φόρτιση πάντως, οπότε το παρακολουθώ να δω. Είχε κολλήσει για πάνω από 20 λεπτά στο 81%, και χρειάστηκε να το κάνω restart για να πάρει μπρος. Μετά αγκομάχησε λίγο να φτάσει μεχρι τα 86%, και μετά πάλι γρήγορα στα 90-φεύγα.

Ίσως έχει να κάνει με το calibration; Αν το συνεχίσει φυσικά πάει σπίτι του.

DDD52AB0-A52B-4790-8AC8-7041DE2CDD70.jpegΤο πιο απολαυστικό πάντως είναι ότι σε αυτό το μέγεθος αποκτά ξανά λόγο ύπαρξης η πανέμορφη δερμάτινη θήκη. Κι ας χρειάζεται να παροπλίσω τον φορτιστή MagSafe, εξάλλου ποτέ δε τον συμπάθησα ιδιαίτερα.

Πάντως δε μας τα λέει καλά. Το'χω ούτε 24 ώρες και έχω παρατηρήσει πολλά και διάφορα κουφά.

1. Όπως προείπα, η φόρτιση ήταν κολλημένη στο 81% και πήρε μπρος μόνο με επανεκίνηση
2. Το watch 6, ενώ έκανε pair άμεσα, άρχισε να κολλάει, με την έννοια ότι τα στοιχεία στην οθόνη του δεν είναι up-to-date μέχρι πολύ αργότερα. Πχ έκανα workout στις 6, όπου γέμισα όλα τα rings, και φαίνονταν στο ρολόι άδεια μέχρι μια ώρα μετά.
3. Σήμερα χτύπαγε το τηλέφωνο, το έβλεπα στο ρολόι, το έβλεπα στο Macbook, και το iPhone παρέμενε σκοτεινό και κλειδωμένο.
4. Εξαιρετικά συχνά (πάνω από 5 στις 10 φορές), όταν γυρίζω σε άλλο app που είναι ήδη ανοιχτό, το scroll παραμένει κολλημένο για αρκετά δευτερόλεπτα, μέχρι που ξεκολλάει και δουλεύει άψογα.
5. Η μπαταρία δε μας τα λέει καλά, βλέπω τώρα 56% μετά από βία 5 ώρες χρήσης, όχι συνεχόμενης, και όχι βαριάς. Εντάξει, αυτό το τελευταίο μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι αρχή ακόμα και ίσως κάνει background indexing.

Θα κάνω μια απόπειρα να κάνω setup as new (τώρα το είχα κάνει απλά clone από το backup), αλλά αν δω να συνεχίζουν όλα αυτά, πάει πίσω άπατο.

Last edited:
Στο watch το παρατηρησα και εγω μια δυο φορες. Προφανως bug.
Τα υπολοιπα ομως οχι. Μηπως σου εκατσε lemon?

Θα δούμε, μόλις το έκανα setup as new.

Όπου βέβαια, συνειδητοποίησα ότι για πρώτη φορά, η Apple στέλνει τα 13άρια με e-sims αντί για κλασσικές, άρα με το setup as new διέγραψα και τον αριθμό μου. Αναμένεται 2ωρο στο τηλέφωνο να τσακώνομαι με την AT&T.

Oh, happy day!

Εδώ να δεις, που η cosmote δεν σου επιτρέπει να μεταφέρεις την esim στη νέα συσκευή αλλά σε υποχρεώνει να αγοράσεις καινούργια με 15 €! Και δεν τις έχει διαθέσιμες λόγω έλλειψης!

Πάντως δε μας τα λέει καλά. Το'χω ούτε 24 ώρες και έχω παρατηρήσει πολλά και διάφορα κουφά.

1. Όπως προείπα, η φόρτιση ήταν κολλημένη στο 81% και πήρε μπρος μόνο με επανεκίνηση
2. Το watch 6, ενώ έκανε pair άμεσα, άρχισε να κολλάει, με την έννοια ότι τα στοιχεία στην οθόνη του δεν είναι up-to-date μέχρι πολύ αργότερα. Πχ έκανα workout στις 6, όπου γέμισα όλα τα rings, και φαίνονταν στο ρολόι άδεια μέχρι μια ώρα μετά.
3. Σήμερα χτύπαγε το τηλέφωνο, το έβλεπα στο ρολόι, το έβλεπα στο Macbook, και το iPhone παρέμενε σκοτεινό και κλειδωμένο.
4. Εξαιρετικά συχνά (πάνω από 5 στις 10 φορές), όταν γυρίζω σε άλλο app που είναι ήδη ανοιχτό, το scroll παραμένει κολλημένο για αρκετά δευτερόλεπτα, μέχρι που ξεκολλάει και δουλεύει άψογα.
5. Η μπαταρία δε μας τα λέει καλά, βλέπω τώρα 56% μετά από βία 5 ώρες χρήσης, όχι συνεχόμενης, και όχι βαριάς. Εντάξει, αυτό το τελευταίο μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι αρχή ακόμα και ίσως κάνει background indexing.

Θα κάνω μια απόπειρα να κάνω setup as new (τώρα το είχα κάνει απλά clone από το backup), αλλά αν δω να συνεχίζουν όλα αυτά, πάει πίσω άπατο.

Αδερφέ υπάρχουν και χειρότερα πχ εγώ ,χρόνια χρήστης android και πήρα σήμερα το 13 μίνι πρώτη φορά συσκευή μήλο .Μη σου πω πόσους Αγίους έχω κατεβάσει που δεν μπορώ με τίποτα να το συνηθίσω

Αδερφέ υπάρχουν και χειρότερα πχ εγώ ,χρόνια χρήστης android και πήρα σήμερα το 13 μίνι πρώτη φορά συσκευή μήλο .Μη σου πω πόσους Αγίους έχω κατεβάσει που δεν μπορώ με τίποτα να το συνηθίσω

Στην ανάποδη περίπτωση να δεις καντήλια….

Στην ανάποδη περίπτωση να δεις καντήλια….

Το πιστεύω …ερώτηση έβαλα την εφαρμογή Flickr και μολις πάω να πρωτομπω μένει κολλημένο στο let’s get started και δεν προχωρα

Τελικά μετά το set up as new, δουλεύουν τα πάντα άψογα. Δεν έχω ιδέα τι του στράβωσε πριν. Δεν πολυαγχώνομαι εξάλλου λόγω Apple Care, για να μη μιλήσω για την αβίαστη δυνατότητα επιστροφής εντός δυο εβδομάδων.

• Like
Reactions: dimitris777
Εδώ να δεις, που η cosmote δεν σου επιτρέπει να μεταφέρεις την esim στη νέα συσκευή αλλά σε υποχρεώνει να αγοράσεις καινούργια με 15 €! Και δεν τις έχει διαθέσιμες λόγω έλλειψης!
Εδώ πάντως τελικά το έλυσα το πρόβλημα σε δυο λεπτά, όπου μου έκαναν remote activation. Θα έλεγα «πολιτισμός», αλλά να πω τη μαύρη αλήθεια, στα υπόλοιπα στην Ελλάδα θεωρώ ότι είναι καλύτερες οι εταιρίες από τις εδώ, σε δίκτυο, δυνατότητες και τιμές.