[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Εχτές του βάλαμε δύσκολα ...Ηρώδειο raw αρχείο άνευ επεξεργασίας ...η μία με τον main οι άλλες 2 με τον τελε
ebcf86089cbb23ebf88c4d5ef9625d60.dng

532df3b4f5d45dda677cda00ba5c8203.dng

Sent from my iPhone using Tapatalk

...πάλι θα max-άρουμε φέτος...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη θήκη (όχι απαραίτητα διάφανη) και τζαμάκι για το 14pro max και όχι πολύ ακριβά?
Ευχαριστώ

Καλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη θήκη (όχι απαραίτητα διάφανη) και τζαμάκι για το 14pro max και όχι πολύ ακριβά?
Ευχαριστώ

Τσεκαρε τις esr

Το όχι πολύ ακριβή φίλε μου πως το εννοείς??Δλδ έχεις σκάσει ενάμιση χιλιάρικο (και πάρα πολύ καλά έκανες ) για να αγοράσεις ένα τηλέφωνο και δεν θέλεις να βάλεις ένα άλφα πόσο για να αγοράσεις μια θήκη που θα προστατέψει τη συσκευή σου?Δλδ μέχρι τι ποσό πρέπει να σου προτείνουν? 5-10€ ?
Δεν θέλω να φανώ κακός (φαντάζομαι λόγω γραπτού λόγου αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως) αλλά ρε φίλε σε τόσο ακριβή συσκευή θα σου πρότεινα να βάλεις την καλύτερη δυνατή θήκη που μπορείς να αγοράσεις.Και για να μπορείς να δώσεις 1500 για κινητό σημαίνει ότι άνετα μπορείς να δώσεις και 50 για θήκη.Συγγνώμη εκ των προτέρων γιατί δεν θέλω να θίξω κανέναν ούτε να κάνω κουμάντο στη τσέπη του.

Same Sh1t...Different Day.

Μακριά από διάφανες (με τη μαμίσια δεν έχω εμπειρία, αλλά αυτή είναι άσχημη λόγω του άσπρου MagSafe :D ) γιατί κιτρινίζουν ακόμα και από τις καλύτερες οικογένειες.

Η γνώμη μου είναι ότι πλέον είναι αρκετά ανθεκτικά τα iPhones άρα δε χρειάζεται να βάλει κανείς αυτές τις κτηνώδεις που φάινεται μόνο θήκη-τούβλο και λίγο τηλέφωνο στη μέση, αλλά από την άλλη οι ultra thin που είναι σαν χάρτινες συνεχίζουν να μην είναι εργονομικές λόγω του camera bump.

Προσωπικά προτείνω με τα χίλια τη μαμά δερμάτινη ως χρυσή τομή προστασίας, εργονομίας και αισθητικής. Να προσέχετε όμως τώρα με τα της πανδημίας, αν είστε απ'αυτούς που βουτάνε το κινητό στο οινόπνευμα κάθε φορά που γυρίζουν σπίτι, το δέρμα είναι BIG NO.

• Like
Reactions: takisot
Εγω εξακολουθω να προτιμώ τις Ultra Thin (Spigen, τελευταια) με τις οποίες (στον 1 χρονο που τις κραταω) δεν εχω παρατηρησει κιτρινιλα (τουλαχιστον όσο ειναι φορεμένες στο κινητό).

Ισως βοηθάει και το σκληρό πλαστικό που έχουν (το μαλακο γενικά κιτρινίζει ευκολότερα).

Ετσι δε χανω το χρωματακι και δεν προσθέτω όγκο (νο 1 προτεραιότητες και τα 2).

To δε γκριπ ειναι πολύ καλύτερο από το ''ανευ'' (αλλα χειρότερο από χοντρές και ''μαλακες'' θηκες).

Το camera bump το βρισκω εντελώς αδιάφορο (δεν καταλαβαινω που μπορει να ενοχλεί, στην πραξη).

(και ναι, βολευουν και για τον καθαρισμό με οινόπνευμα που πλεον γινεται σε καθε επιστροφή στο σπίτι - το κινητό ειναι από τα πιο επιβαρυμένα με μικρόβια αντικειμένα, προφανως - στο ιδιο μοτίβο, βολεύει αφανταστα και το screen protector)

Εγω εξακολουθω να προτιμώ τις Ultra Thin (Spigen, τελευταια) με τις οποίες (στον 1 χρονο που τις κραταω) δεν εχω παρατηρησει κιτρινιλα (τουλαχιστον όσο ειναι φορεμένες στο κινητό).

Ισως βοηθάει και το σκληρό πλαστικό που έχουν (το μαλακο γενικά κιτρινίζει ευκολότερα).

Ετσι δε χανω το χρωματακι και δεν προσθέτω όγκο (νο 1 προτεραιότητες και τα 2).

To δε γκριπ ειναι πολύ καλύτερο από το ''ανευ'' (αλλα χειρότερο από χοντρές και ''μαλακες'' θηκες).

Το camera bump το βρισκω εντελώς αδιάφορο (δεν καταλαβαινω που μπορει να ενοχλεί, στην πραξη).

(και ναι, βολευουν και για τον καθαρισμό με οινόπνευμα που πλεον γινεται σε καθε επιστροφή στο σπίτι - το κινητό ειναι από τα πιο επιβαρυμένα με μικρόβια αντικειμένα, προφανως - στο ιδιο μοτίβο, βολεύει αφανταστα και το screen protector)

Βάλε κάνα λινκ μπας και δοκιμάσω. Εγώ είχα δοκιμάσει Totallee πέρσι (που'ναι από τις πλέον διαφημισμένες εδώ) και δεν, αλλά ήταν μαλακή, από σκληρές δεν ξέρω.

Πολύ σωστά τα λες για τα μικρόβια, αλλά εδώ που είμαι εγώ αποφασίστηκε ότι η πανδημία τελείωσε (🤬🤬🤬), και όταν κινείσαι σε περιβάλλον χωρίς ούτε μισή μάσκα γύρω σου, τελικά το οινοπνευματοντους είναι μάλλον τσάμπα κόπος πια.

Πάντως επειδή είχα ανοιχτόχρωμη δερμάτινη πέρσι (που το οινόπνευμα ήταν ακόμα μέρος της καθημερινότητας), είχε καταστραφεί σε τραγικό βαθμό, παρά το ότι το χρησιμοποιούσα όσο πιο διακριτικά μπορούσα.

Το όχι πολύ ακριβή φίλε μου πως το εννοείς??Δλδ έχεις σκάσει ενάμιση χιλιάρικο (και πάρα πολύ καλά έκανες ) για να αγοράσεις ένα τηλέφωνο και δεν θέλεις να βάλεις ένα άλφα πόσο για να αγοράσεις μια θήκη που θα προστατέψει τη συσκευή σου?Δλδ μέχρι τι ποσό πρέπει να σου προτείνουν? 5-10€ ?
Δεν θέλω να φανώ κακός (φαντάζομαι λόγω γραπτού λόγου αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως) αλλά ρε φίλε σε τόσο ακριβή συσκευή θα σου πρότεινα να βάλεις την καλύτερη δυνατή θήκη που μπορείς να αγοράσεις.Και για να μπορείς να δώσεις 1500 για κινητό σημαίνει ότι άνετα μπορείς να δώσεις και 50 για θήκη.Συγγνώμη εκ των προτέρων γιατί δεν θέλω να θίξω κανέναν ούτε να κάνω κουμάντο στη τσέπη του.

Same Sh1t...Different Day.
Εννοώ ότι στο 13pro max είχα πάρει μια ακριβη δερμάτινη η οποία περιμετρικα έχει ξεφτίσει ενώ μέχρι πριν που έπαιρνα spigen διαφανες στη μισή τιμή, ήταν καλύτερες.
Τώρα σκέφτομαι να μην πάρω διαφανη και ήθελα γνώμες....

Αγοραζω εδω και χρονια της Apple την clear και παντα 12 μηνες μετα ειναι σαν καινουρια!
Επισης με βολευει πολυ γιατι ειναι η μοναδικη που δεν κλεινει ολο το τηλεφωνο ... απο κατω

Εν τω μεταξύ, το θυμάστε το bug που είχε το ios14 στην αρχή και όταν έκανες minimize apps σκαλωνε και πέταγε 1-2 καρέ; Και τότε, επειδή ξεκίνησε μαζί με την έλευση των 12pro νομίζαμε ότι οι συσκευές έχουν θέμα στη RAM, και είχε γίνει χαμός με επιστροφές, μέχρι που το έφτιαξαν 1-2 updates αργότερα;

Ε, το ίδιο συμβαίνει και με το 14pro, και απλά επιλέγω να το αγνοώ για την ώρα.

Αυτό φαίνεται να έφτιαξε με το χθεσινό 16.0.3. Γρήγοροι ήταν αυτή τη φορά!

... οπότε την κατάλληλη στιγμή παρέλαβα, αχαχαχαχα, επιτέλους!

.
ps
έχουμε νεότερα για esim? μήπως ξεκίνησαν να την στέλνουν με email η πρέπει να πάω διά ζώσης?

Attachments

• IMG_5885 Large.jpeg
    IMG_5885 Large.jpeg
    167.7 KB · Views: 37
έχουμε νεότερα για esim? μήπως ξεκίνησαν να την στέλνουν με email η πρέπει να πάω διά ζώσης?

Με γειές!

Εγώ ακόμα περιμένω να μου στείλουν ταχυδρομικά τον φάκελο (!) με την eSIM από Cosmote για το ελληνικό μου νούμερο. Από τον 15Αύγουστο. Απλά το πήρα απόφαση πως δεν.

Αυτό φαίνεται να έφτιαξε με το χθεσινό 16.0.3. Γρήγοροι ήταν αυτή τη φορά!

I stand corrected, μετά από 1μιση μέρα χρήσης. Έχει βελτιωθεί, αλλά όχι εξαφανιστεί.

... οπότε την κατάλληλη στιγμή παρέλαβα, αχαχαχαχα, επιτέλους!

.
ps
καλοριζικο..!!
εγω οταν οταν πηρα πριν κανα μηνα το 13 Pro,μιλησα με cosmote για την esim και μου ειπαν οτι ειναι χωρις χρεωση,
μονο για τις παλιες καρτες που δεν υποστηριζουν 4/5g.

Παρέλαβα από dji shop το om6 gimbal για το iphone
Δηλώνω ενθουσιασμένος πλήρες συμβατό με όλες τις λειτουργίες του iphone . Τώρα είμαι σε φάση εκπαιδευτικών βιντεο στο YouTube για να γίνω καλύτερος στο θέμα βίντεο πολύ υλικό να δει κανεις στο YouTube

Πάντως, χωρίς να έχω κάνει κάποιο επιστημονικό τεστ, απλά με την τυπική μου χρήση που δεν αλλάζει αισθητά καθημερινά, το always on έχει σαφέστατη επίδραση στη μπαταρία. Απο τις 6μιση το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ, με ενεργοποιημένο η μέρα μου τελειώνει με περίπου 20-30%, με απενεργοποιημένο με περίπου 40-50%.

Ξαναλέω, δεν έχω την υπομονή, τα μέσα και τον χρόνο να τεστάρω δυο τηλέφωνα Α to Β, αλλά είναι σαφές για τη χρήση μου.

Όποτε και επίσημα πλέον μας χαιρετάει, έτσι κι αλλιώς, μέχρι και σήμερα δεν το συνήθισα ποτέ.

• Like
Reactions: jig