Εχτές του βάλαμε δύσκολα ...Ηρώδειο raw αρχείο άνευ επεξεργασίας ...η μία με τον main οι άλλες 2 με τον τελε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη θήκη (όχι απαραίτητα διάφανη) και τζαμάκι για το 14pro max και όχι πολύ ακριβά?
Ευχαριστώ
spigen για ολα τα γουσταΚαλημέρα, έχετε να προτείνετε κάποια αξιόλογη θήκη (όχι απαραίτητα διάφανη) και τζαμάκι για το 14pro max και όχι πολύ ακριβά?
Ευχαριστώ
Εγω εξακολουθω να προτιμώ τις Ultra Thin (Spigen, τελευταια) με τις οποίες (στον 1 χρονο που τις κραταω) δεν εχω παρατηρησει κιτρινιλα (τουλαχιστον όσο ειναι φορεμένες στο κινητό).
Ισως βοηθάει και το σκληρό πλαστικό που έχουν (το μαλακο γενικά κιτρινίζει ευκολότερα).
Ετσι δε χανω το χρωματακι και δεν προσθέτω όγκο (νο 1 προτεραιότητες και τα 2).
To δε γκριπ ειναι πολύ καλύτερο από το ''ανευ'' (αλλα χειρότερο από χοντρές και ''μαλακες'' θηκες).
Το camera bump το βρισκω εντελώς αδιάφορο (δεν καταλαβαινω που μπορει να ενοχλεί, στην πραξη).
(και ναι, βολευουν και για τον καθαρισμό με οινόπνευμα που πλεον γινεται σε καθε επιστροφή στο σπίτι - το κινητό ειναι από τα πιο επιβαρυμένα με μικρόβια αντικειμένα, προφανως - στο ιδιο μοτίβο, βολεύει αφανταστα και το screen protector)
Εννοώ ότι στο 13pro max είχα πάρει μια ακριβη δερμάτινη η οποία περιμετρικα έχει ξεφτίσει ενώ μέχρι πριν που έπαιρνα spigen διαφανες στη μισή τιμή, ήταν καλύτερες.Το όχι πολύ ακριβή φίλε μου πως το εννοείς??Δλδ έχεις σκάσει ενάμιση χιλιάρικο (και πάρα πολύ καλά έκανες ) για να αγοράσεις ένα τηλέφωνο και δεν θέλεις να βάλεις ένα άλφα πόσο για να αγοράσεις μια θήκη που θα προστατέψει τη συσκευή σου?Δλδ μέχρι τι ποσό πρέπει να σου προτείνουν? 5-10€ ?
Δεν θέλω να φανώ κακός (φαντάζομαι λόγω γραπτού λόγου αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως) αλλά ρε φίλε σε τόσο ακριβή συσκευή θα σου πρότεινα να βάλεις την καλύτερη δυνατή θήκη που μπορείς να αγοράσεις.Και για να μπορείς να δώσεις 1500 για κινητό σημαίνει ότι άνετα μπορείς να δώσεις και 50 για θήκη.Συγγνώμη εκ των προτέρων γιατί δεν θέλω να θίξω κανέναν ούτε να κάνω κουμάντο στη τσέπη του.
Same Sh1t...Different Day.
Εν τω μεταξύ, το θυμάστε το bug που είχε το ios14 στην αρχή και όταν έκανες minimize apps σκαλωνε και πέταγε 1-2 καρέ; Και τότε, επειδή ξεκίνησε μαζί με την έλευση των 12pro νομίζαμε ότι οι συσκευές έχουν θέμα στη RAM, και είχε γίνει χαμός με επιστροφές, μέχρι που το έφτιαξαν 1-2 updates αργότερα;
Ε, το ίδιο συμβαίνει και με το 14pro, και απλά επιλέγω να το αγνοώ για την ώρα.
έχουμε νεότερα για esim? μήπως ξεκίνησαν να την στέλνουν με email η πρέπει να πάω διά ζώσης?
Αυτό φαίνεται να έφτιαξε με το χθεσινό 16.0.3. Γρήγοροι ήταν αυτή τη φορά!
καλοριζικο..!!... οπότε την κατάλληλη στιγμή παρέλαβα, αχαχαχαχα, επιτέλους!
.
ps
έχουμε νεότερα για esim? μήπως ξεκίνησαν να την στέλνουν με email η πρέπει να πάω διά ζώσης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.