καμια σχεση... η ultra wide σαφως ανωτερη οπως και το macro.μμμμ από όσο είδα και διάβασα είναι αυτό που περίμενα, σε φωτογραφία που με νοιάζει κυρίως με τον βασικό φακό ελάχιστη βελτίωση έχει με τα 13, που με την σειρά τους ελάχιστη βελτίωση είχαν με τα 12. Θα το δω πιο αναλυτικά βέβαια....
Μια από τα ίδια, ειδικά η αυξημένη φετινή τιμή με κάνει να το αποφεύγω, του χρόνου θα το ξανασκεφτώ εκτός αν μου κάτσει καμιά καλή τιμή για το pro αλλιώς 1400 ευρώ δεν τα δίνω με την καμία.Θα προσπεράσω σίγουρα το 14 , και λόγω τιμών , και λόγω μηδαμινών αλλαγών.
Το 15 θα έχει υποχρεωτικά USB-c , fingerprint sensor κάτω από την οθόνη , σοβαρή αναβάθμιση στον επεξεργαστή και ίσως εξωτερικές αλλαγές.
Τα λέμε του χρόνου και πάλι για iPhone.
Το 15 θα έχει υποχρεωτικά USB-c , fingerprint sensor κάτω από την οθόνη , σοβαρή αναβάθμιση στον επεξεργαστή και ίσως εξωτερικές αλλαγές.
Φεύγει μεν, όχι πάντα εύκολα δε. Ακόμα κι αν είναι τόσο απλό όσο ένα healing brush, χρειάζεται φασαρία να ανοίξεις τη φωτό με Photoshop, να την αποθηκεύσεις, και μετά τρέχα γύρευε αν θα αποθηκευτεί με τα HDR metadata και δε θα φαίνεται σαν ψοφίμι, κλπ.
Οπτικά δε νομίζω πως λύνεται, αλλά softwaρικά θα περίμενα από έναν γίγαντα σαν την Apple να είχε ένα αυτόματο fix. Computational photography my @$$.![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει μια υποδεέστερη τεχνολογία όπως το fingerprint sensor, ποσό μάλλον τώρα που μίκρυνε το notch και δημιούργησε το island.
Το να λέμε "δημιούργησε" το island με ξεπερνάει.![]()
![]()
Τι ακριβώς σε «ξεπερνάει»;
Το έχεις δει και άλλου αυτό το implementation?
Ακριβό!Βάλε ένα Pixelmator Photo στο iphone και παίξε μπαλίτσα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.