[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Ακριβό!

Το βγάζει συχνά με 50% έκπτωση.

Τα γραπτά μένουν , ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Προφανώς, απλά δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από το προηγούμενο σχόλιο σου.

Ακριβό!

Εδώ λέει ότι προσφέρεται δωρεάν!
Για δες:

EDIT: τώρα πρόσεξα ότι άλλαξε το μοντέλο πώλησης και το γύρισε σε συνδρομητικό για τους νέους αγοραστές.

Δες εδώ διαφορά από το 13…. Και μόνο γι αυτό αξίζει Φωτογραφικα η αλλαγή.
Αν βάλεις και το πολύ καλό πια macro και υπέρ ευρυγώνια , μια χαρά είναι αναβάθμιση Φωτογραφικα.

efbf4cc3b95e222e2f48e1c87969701b.png

87bddeda197d080dc11511d2d9421e79.png

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Εμένα γιατι του 14 μου φαίνονται καραθολές σε σχέση με το 13;

Να το κοιτάξεις…! :p

To 13 πιθανόν έχει περισσότερο sharpness… όχι απαραίτητα περισσότερη λεπτομέρεια.
Επίσης, το 14 έχει μεγαλύτερο αισθητήρα , άρα μικρότερο βάθος πεδίου στο εστιασμένο σημείο…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Το iPhone παραδοσιακά έχει πιο σταθερή απόδοση χρωματικά , ειδικά όταν αλλάζεις κάμερες.
Στα Samsung όταν αλλάζεις κάμερες υπάρχει διαφορά στο white balance…

• Like
Reactions: Vasilis 92
Αν βάλεις και το πολύ καλό πια macro και υπέρ ευρυγώνια , μια χαρά είναι αναβάθμιση Φωτογραφικα.

δηλ. εσενα σου φαινεται θολη του 14 σε σχεση με του 13 ?

αν ναι, τοτε παρε samsung! :p

Καλά μην τρελαθούμε κιόλας....δεν έγινε η κοσμογονια με την φετινή κάμερα σε σχέση με την περσινή. Έχει κάποιες βελτιώσεις στα σημεία αλλά μέχρι εκεί.

Στην βασική κάμερα που με απασχολεί (Ultrawide Και τηλεφακός δεν με νοιάζουν σχεδόν καθόλου, όπως ούτε και το macro) δεν είδα κάτι συγκλονιστικό, υπάρχει βελτίσωση σαφώς άλλα μέχρι εκει...

Η Ultrawide έχει πιο μεγάλη βελτίωση ειδικά το βράδυ άλλα (για τα δικά μου δεδομένα) συνεχίζει να μην είναι καλή όπως και σχεδόν όλες οι Ultrawide των κινητών....θέλουμε ακόμα 2-3 γεννιές για να έχουμε Ultrawide σε υψηλό επίπεδο που να βγάζει φώτος που να μοιάζουν σε ένα βαθμό σαν να τραβήχτηκαν από Dedicated Ulrtawide φακό φωτογραφικής μηχανής....

Υ.Γ. Διάβασα βέβαια σε 1-2 Reviews ότι οι φώτος από το Google Pixel 6 pro τους φαίνονται καλύτερες από το Iphone 14 pro και με έβαλε σε σκέψεις αυτό.....θα πρέπει να το δοκιμάσω ο ίδιος μου φαίνεται για να βγάλω άκρη!!!

Και παλι, ας περιμενουμε να το παρουμε στα χερια μας.
Στο review παντως του MrWhoistheboss ειδα μεγαλυτερες βελτιωσεις απο οτι περιμενα.

Εδώ παίρνουμε μηχανές με μηδενική αύξηση ποιότητας εδώ και χρόνια …. Η Fuji πχ που έχω τώρα έχει την ίδια κρίνα ποιότητα με 2 γενιές πίσω!

Για μένα αυτό που μένει είναι μα βάλει τον ίδιο αισθητήρα σε τηλεφακο και υπέρ ευρυγώνια κάμερα….

Εδώ παίρνουμε μηχανές με μηδενική αύξηση ποιότητας εδώ και χρόνια …. Η Fuji πχ που έχω τώρα έχει την ίδια κρίνα ποιότητα με 2 γενιές πίσω!

Για μένα αυτό που μένει είναι μα βάλει τον ίδιο αισθητήρα σε τηλεφακο και υπέρ ευρυγώνια κάμερα….

Αυτό περιμένουμε όλοι Γιάννη, ο βασικός φακός σε όλα πλέον τα καλά τηλέφωνα βγάζει πλέον πολύ καλές φώτος νύχτα μαι μέρα, έχουν μικρές διαφορές και αν τραβάς Raw τα φέρνεις όλα στο ίδιο πάνω κάτω επίπεδο....στον Ultrawide και στον τηλεφακό όμως τα χαλάμε για αυτό και η φωτογραφική μηχανή δεν φεύγει από πάνω μου....αν κάποια στιγμή έχουμε Ultrawide και τηλεφακό με ζουμ στα 200mm με ποιότητα εικόνας ίδια με τον βασικό φακό ευχαρίστως να σκάσω και 2.000 για κινητό και να ξεφορτωθώ αρκετό από τον φωτογραφικό μου εξοπλισμό......πιστεύω σε 2-3 άντε 4 χρόνια θα είμαστε σε αυτό το επίπεδο που περιγράφω...

Στο 15 πιστεύω 8κ, τηλεφακό και USB c.
Πάντως στου mcKinnon video το κανονικό 4κ δεν υστερούσε σημαντικά από το action mode

Απίστευτες φωτογραφίες (ως συνήθως από τον Austin..)

Τι πας στοίχημα?

LG V10​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tι κερδίζω?

ένα iPhone 14 pro θα ήταν ότι πρέπει! :giggle:

Αυτό έχει δυο οθόνες και προφανώς καμία σχέση με το τρόπο που λειτουργεί με expand το dynamic island.