Δεν κάνει καλό το fast charge…. Εγώ φορτιζω με απλό φορτιστή 5w !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Και εγω εχω διαβασει οτι το πολυ γρηγορο FC τις σκιζει τις μπαταριες. Δεν εχω βεβαια κρατησει κινητο πανω απο χρονο για να ξερω...
Κ δεν είναι μόνο προσωπική εμπειρία, είναι αυτή η λογική που ακολουθούν και οι εταιρείες, για αυτό άλλωστε και έχει αναπτύξει και η Apple την βελτιστοποιημένη φόρτιση.
και το καλωδιο παιζει τον ρολο του για σωστα ρευματα προς το κινητο.Δεν αποδεικνύεται από πουθενά αυτο και το λέω και εμπειρικά, αν ειναι καλός ο φορτιστής δεν παθαίνει τίποτα το κινητό…..στην τελική αν χάσει και ένα εχτρα 4-5% σε βάθος 2-3 χρόνων δεν έγινε και τίποτα…
Ίσως και λίγο μεγαλύτερο, πχ 25-30w με pd όμως.Έτσι ακριβώς παίρνεις τον γνήσιο 20αρι της Apple και είσαι μια χαρά.
και το καλωδιο παιζει τον ρολο του για σωστα ρευματα προς το κινητο.
εαν φορτιζεται σωστα,εχεις μια 3ετια ανετα με την μαμα μπαταρια.
Σωστά απλά για ασφάλεια χρησιμοποιώ μόνο τον γνήσιο 20αρι της Apple με το γνήσιο καλώδιο, μπορεί να μην παίζει τελικά κανένα ρόλο αλλά το κάνω έστω και ψυχολογικά για να είμαι οκ.Ίσως και λίγο μεγαλύτερο, πχ 25-30w με pd όμως.
60 ευρω για να παρω σιγουρα γνησιο καλωδιο και φορτιστη apple,δεν τους δινω φιλε μου.Σωστά απλά για ασφάλεια χρησιμοποιώ μόνο τον γνήσιο 20αρι της Apple με το γνήσιο καλώδιο, μπορεί να μην παίζει τελικά κανένα ρόλο αλλά το κάνω έστω και ψυχολογικά για να είμαι οκ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.