Aν ήταν λίγο πιο ψηλά δεν θα ήταν θέμα, εκει που είναι τώτα, το είδα και από κοντά δημιουργεί θέμα μεγάλο, πέρα από Landscape, Video, παιχνίδια κλπ. ακόμα και σε απλό Browsing σου κοβει την οθόνη σε σημείο που μοιάζει να έχεις μικρότερη οθόνη από ότι στο 13 pro....ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι μπαρούφα κάνανε με το συγκεκριμένο....μιλάμε για τεράστιο fail. Και οι 2 γνωστοί μου που το έχουν το 14
πάντως γκρινιάζουν για αυτό, ο ένας μάλιστα αμφιταλαντευεται αν θα το κρατήσει ή όχι και να ξαναγυρίσει στο 13 pro.
Καλά από εσένα και τον Γιάννη δεν περίμενα να ακούσω ποτε κάτι αρνητικό για iphone!!Εγώ πάντως λίγο που έπαιξα μαζί του δεν με ενόχλησε καθόλου. Μόνο σε full screen θέαση video φαίνεται αλλά έτσι και αλλιώς κάνει πολύ crop το video για να το χρησιμοποιείς έτσι (λάθος aspect ratio).
Games δεν παίζω στο κινητό.
Θα το δούμε και εν καιρω μετά από αρκετή χρήση.
Καλά από εσένα και τον Γιάννη δεν περίμενα να ακούσω ποτε κάτι αρνητικό για iphone!!![]()
Επειδή σας διαβάζω για αυτό το λεω αυτό και δεν το έγραψα για να σας προσβάλω απλά ανέφερα τι συμβαίνει, είστε και οι 2 εξαιρετικοί γνώστες του οικοσυστήματος της Apple και πολλές φορές μου λύνονται απορίες από αυτά που γράφεται, από την άλλη χωρίς να θέλω να προσβάλω, κάποια πράγματα δεν τα βλέπεται νιώθω αντικειμενικά και τα ωραιοποιειται.Έχουμε γράψει (πχ για την έλλειψη usb c) αλλά δεν μας διαβάζεις προσεκτικά.
Επειδή σας διαβάζω για αυτό το λεω αυτό και δεν το έγραψα για να σας προσβάλω απλά ανέφερα τι συμβαίνει, είστε και οι 2 εξαιρετικοί γνώστες του οικοσυστήματος της Apple και πολλές φορές μου λύνονται απορίες από αυτά που γράφεται, από την άλλη χωρίς να θέλω να προσβάλω, κάποια πράγματα δεν τα βλέπεται νιώθω αντικειμενικά και τα ωραιοποιειται.
Τόση ξενερα με το νησάκι βρε παιδιά;
Δεν το περιμενα….
Καλά δε λέω ότι είναι και τραγωδία, ούτε ότι σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω ή κάτι τέτοιο. Απλά, αν ο σκοπός ήταν να μην υπάρχει notch, αυτός απέτυχε αφού αυτό είναι περισσότερο αισθητό από το προηγούμενο.Και οι 2 γνωστοί μου που το έχουν το 14
πάντως γκρινιάζουν για αυτό, ο ένας μάλιστα αμφιταλαντευεται αν θα το κρατήσει ή όχι και να ξαναγυρίσει στο 13 pro.
Φαίνεται βασικά σε κάθε όρθια λειτουργία του κινητού που δεν έχει μαύρο background σε εκείνο το σημείο. Κάνει μπαμ δηλαδή σε safari, social, messages, emails, κλπ κλπ., ήτοι το 90% της καθημερινής χρήσης πολλών.Μόνο σε full screen θέαση video φαίνεται αλλά έτσι και αλλιώς κάνει πολύ crop το video για να το χρησιμοποιείς έτσι (λάθος aspect ratio).
Games δεν παίζω στο κινητό.
Φαίνεται βασικά σε κάθε όρθια λειτουργία του κινητού που δεν έχει μαύρο background σε εκείνο το σημείο. Κάνει μπαμ δηλαδή σε safari, social, messages, emails, κλπ κλπ., ήτοι το 90% της καθημερινής χρήσης πολλών.
Αυτό που γράφεις εσυ ισχύει για το landscape.
Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, τελικά.Καλά δε λέω ότι είναι και τραγωδία, ούτε ότι σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω ή κάτι τέτοιο. Απλά, αν ο σκοπός ήταν να μην υπάρχει notch, αυτός απέτυχε αφού αυτό είναι περισσότερο αισθητό από το προηγούμενο.
Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, τελικά.
Απλα το πρόβλημα καμουφλάρεται από τις ομορφιές και το design κλπ.
Μαλλον είναι απλά κάτι που «πρέπει« να συνηθίσουμε.
Μαλλον είναι από τις αλλαγές που «έπρεπε« να γίνουν (για να έχουμε κάτι »καινούργιο« ) και απλά δεν βγήκαν σε καλό.
To κενό ανάμεσα, πιστεύω μάλλον θα γεμίσει κάποια στιγμή με έξτρα λειτουργία, αισθητήρα, camera, οτιδήποτε.
Το θέμα είναι αν όντως τεχνικά μπορούσαν να το σπρώξουν όλο στην άκρη της οθόνης η όχι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.