[Επίσημο] iPhone 14 Pro | 14 Pro Max

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα…. Και ειμαι πολύ ευαίσθητος στο θέμα αυτό.

Το έχεις πει κι αλλες φορές , αλλά δεν το έχω δει σε κανένα 14αρι που έχω πιάσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Είπαμε, σε σένα και τον Τάκη η Apple κάνει ειδικές, curated deliveries. :ROFLMAO:

Εμένα συμβαίνει απελπιστικά συχνά πλέον. Στην αρχή έφτιαχνε με restart, τώρα ούτε καν. Η πλάκα είναι ότι εξαφανίζεται σε κάθε update για μισή - μια μέρα, και μετά ξαναξεκινάει. Να @%^$ τον Α16 άμα δε μπορούν να τον κάνουν να δουλέψει σωστά.

(Δεν είναι ιδέα μου, υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές στα fora σχετικά, και σ'αυτό το θρεντ εδώ το'χουν επιβεβαιώσει κι άλλοι - τώρα προφανώς, ως software issue μπορεί να έχει να κάνει με οτιδήποτε, μπορεί να φταίει ένα συγκεκριμένο app που έχω και δεν έχεις, κλπ)

Last edited:
Μου κάνει εντύπωση….τι μπορεί να φταίει.
Εδώ δεν έχει τέτοιο θέμα το κινητό της γυναίκας μου, 3 χρόνων!

Έχω τρέλα μ αυτό και είναι ένας από τους λόγους που δεν μπορώ τα android…το παραμικρό lag/stutter με τρελαίνει

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: jig
Ιασωνα, για κανε ενα screen recording για να καταλαβουμε τι κανει.

Εννοείται πως τώρα που το ήθελα ήταν η πρωτη φορά που είδα κι έπαθα για να το ξανακάνει 😂. Αλλά σιγά που δε θα το ξανάκανε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like
Reactions: leonkoum
Σπανιότατα μεν, αλλά αυτό το κάνει και στο iPhone X που έχω….🙄
Εγώ είχα να το δω για πάνω από δυο χρόνια, από τη μέρα που το διόρθωσαν στο 12pro. Δε μιλάω για το μια στο τόσο που μπορεί να τύχει, αλλά δεκάδες φορές τη μέρα.

Εγώ είχα να το δω για πάνω από δυο χρόνια, από τη μέρα που το διόρθωσαν στο 12pro. Δε μιλάω για το μια στο τόσο που μπορεί να τύχει, αλλά δεκάδες φορές τη μέρα.
Τοτε Ιάσωνα υπάρχει θέμα, αρκετά ενοχλητικό …

Εννοείται πως τώρα που το ήθελα ήταν η πρωτη φορά που είδα κι έπαθα για να το ξανακάνει . Αλλά σιγά που δε θα το ξανάκανε.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κατάλαβα. Το έχω δει και εγώ στο παρελθόν αλλά πολύ σπάνια. Τώρα που μιλάμε έκανα προσπάθεια να το αναπαράγω χωρίς επιτυχία. Προφανώς software bug.

Πάντως εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό το κομπιασμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: jig
Εμένα συμβαίνει απελπιστικά συχνά πλέον. Στην αρχή έφτιαχνε με restart, τώρα ούτε καν. Η πλάκα είναι ότι εξαφανίζεται σε κάθε update για μισή - μια μέρα, και μετά ξαναξεκινάει. Να @%^$ τον Α16 άμα δε μπορούν να τον κάνουν να δουλέψει σωστά.

Μια από τα ίδια. Είχα χαρεί μετά το update, αλλά μετά από λίγες μέρες άρχισε να θυμίζει Android η φάση..

• Sad
Reactions: Maestro
Μέχρι την επόμενη αναβάθμιση κάνε αυτό

Ρυθμίσεις
Προσβασιμότητα
Κίνηση
Μείωση κίνησης [και άνοιξε όλους τους διακόπτες εκτός του τελευταίου]

ps
επισης καλο θα ηταν, οσοι εχετε παλιες συσκευες, να χρησιμοποιειται την μειωση κινησης.

Μέχρι την επόμενη αναβάθμιση κάνε αυτό

Ρυθμίσεις
Προσβασιμότητα
Κίνηση
Μείωση κίνησης [και άνοιξε όλους τους διακόπτες εκτός του τελευταίου]

ps
επισης καλο θα ηταν, οσοι εχετε παλιες συσκευες, να χρησιμοποιειται την μειωση κινησης.

Ναι μωρέ, το'χω δει αυτό, αλλά είναι ξεφτίλα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο τρέχον μοντέλο για τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία, και μάλιστα όταν μας ζαλίζουν για το ταχύτερο τηλέφωνο της αγοράς.

PS: Mόλις το παρατήρησα και στο 14 PM της συζύγου. Μέχρι τώρα που το'χα δοκιμάσει μερικές φορές δεν το'βλεπα, αλλά είναι εκεί.

Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια,

όσοι έχουν εύκολη την γκρίνια ... σε αυτούς συμβαίνουν και τα διάφορα περίεργα 😛

Το πρόβλημα που αναφέρεται δεν υφίσταται στο iPhone 12 ,από την άλλη είμαι από τους χρήστες που δεν αλλάζει κάθε χρόνο κινητό και ουδέποτε έβαλα beta έκδοση iOS στα κινητά στα οποία πέρασαν από τα χέρια μου ,πέρα από την επίσημη έκδοση που μου ερχόταν .

Σήμερα κατάφερα να βγω λίγο έξω και να πάω στο The mall ,λέω και εγώ διαβάζοντας εσάς δεν μετράω την ταχύτητα μου στο iPhone 12 ,πήγε να ανατιναχτεί ❤️😂😂😂

06C81E2E-A5A0-4329-890F-B86B3BBFE424.png

Last edited by a moderator:
Μια από τα ίδια. Είχα χαρεί μετά το update, αλλά μετά από λίγες μέρες άρχισε να θυμίζει Android η φάση..

Update..
Από προχθές που έσβησα το Facebook app, το οποίο παρεμπιπτόντως στο scroll μες στην εφαρμογή είχε τόσα πολλά σπασίματα που ήταν λες και είναι στα 30hz η οθόνη, δεν μου έχει ξανακάνει αυτό το κόλλημα κατά την έξοδο στην αρχική οθόνη. Το παρακολουθώ ακόμα βέβαια..

Το δικό μου Android που έχω 2+ χρόνια δεν έχει ποτέ lag και με μπαταριά 2 ημερών τουλάχιστον.