Γιαννης Σπυρου
AVClub Fanatic
Το θέμα είναι γιατί το κάνει σε σένα όμως…. Εγώ όσα iPhone έχω δει Γυρω μου δεν έχουν αυτό το θέμα.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Περίμενε την 16.2 διάβασα οτι έχει βελτιωθεί κατά πολύ αυτό το bug.Πολύ καλή λύση το Facebook μέσω Safari, δε χάνεις τίποτα και γλιτώνεις από μια βαριά κακογραμμένη εφαρμογή.
Βέβαια, να πω ότι τελικά (όπως αναμενόταν) τα σπασίματα ξανάρχισαν μια μέρα μετά, άρα δεν έφταιγε αυτό. Το γεγονός όμως ότι με την απεγκατάσταση σταμάτησε για σχεδόν μια μέρα, σημαίνει ότι κάτι αρκετά πολύπλοκο παίζει με το memory management, και οι βαριές εφαρμογές απλά το κάνουν χειρότερο.
Άντε να δούμε!Περίμενε την 16.2 διάβασα οτι έχει βελτιωθεί κατά πολύ αυτό το bug.
Το θέμα είναι γιατί το κάνει σε σένα όμως…. Εγώ όσα iPhone έχω δει Γυρω μου δεν έχουν αυτό το θέμα.
Προφανώς δεν το κάνει μόνο σε αυτόν.Το θέμα είναι γιατί το κάνει σε σένα όμως…. Εγώ όσα iPhone έχω δει Γυρω μου δεν έχουν αυτό το θέμα.
Προφανώς δεν το κάνει μόνο σε αυτόν.
Μου θυμίζει το (τραγικο) προβλημα που είχα αναφέρει με το search (το οποιο, χτυπα ξύλο, σταματησε με το iOS 16) που το έκανε σε πολλούς γνωστούς μου αλλά εσεις (ξέρετε ποιοι είστε) λεγατε «δεν το κάνει σε εμάς«.
Τετοια προβλήματα τα αντιμετωπίζουν παρα πολλοί και προφανώς «κρίνονται« απο αυτούς και όχι από αυτούς που δεν τα αντιμετωπίζουν (ή απλα δεν τα παίρνουν χαμπάρι (κλασική περίπτωση) / δεν είναι σπόντα αυτο)
Και προφανώς, οπως έχει καταντήσει πολύπλοκο το iOS (και κάνει πολλά (και πολυ περισσότερο από το παραπάνω) κουλά *) , άκρη δεν βγαίνει. Απλά τα αναφέρεις και ελπίζεις να τα διορθώσουν κάποια στιγμη.
* ένα που εμφανίζεται συχνά (εδώ και χρόνια) είναι να ανοίγεις το μαμά email app και να εμφανιζει εντελώς άσχετα / πανάρχαια emails ως νέα (με τα πραγματικά νέα εξαφανισμενα) και να στρώνει μονο μετά απο kill / reopen
Το έχω δει κάποιες φορές κατα διαστήματα (δεν θυμαμαι πρόσφατα).ΥΓ… εσυ δηλ. το έχεις αυτό το θέμα;
ΥΓ… εσυ δηλ. το έχεις αυτό το θέμα;
Δεν θα ασχολιομουν, είναι από θέματα που είναι, συγκριτικά με αλλα (κάποια τα εχω ήδη αναφέρει), πταίσμα.
Το ιδιο συνέβαινε με το bug στο search….Πταίσμα είναι εν γένει, αλλά μερικές φορές κάπως το πιάνει ιδιαίτερα βαριά σε σημείο που θες να πετάξεις το iPhone στον τοίχο. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως στρώνει μετά από restart για αρκετές ώρες. Και μετά επιδεινώνεται αθροιστικά.
Πταίσμα είναι εν γένει, αλλά μερικές φορές κάπως το πιάνει ιδιαίτερα βαριά σε σημείο που θες να πετάξεις το iPhone στον τοίχο. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως στρώνει μετά από restart για αρκετές ώρες. Και μετά επιδεινώνεται αθροιστικά.
Ευτυχώς φτάσαμε με το νέο λειτουργικό στον κόσμο των πολλών χαρακτηριστικών…!!! χαχαχαχαχαχαΚαλώς ήρθατε στον κόσμο των πολλών features. Είναι γεγονός ότι όσο προστίθενται πράγματα σε ένα λειτουργικό αυτό βαραίνει. Αυτό κάνει και πιο χρονοβόρα την επίλυση των bugs επίσης.
βάλε την 16.1.1, φαίνεται να διορθώθηκε.Πταίσμα είναι εν γένει, αλλά μερικές φορές κάπως το πιάνει ιδιαίτερα βαριά σε σημείο που θες να πετάξεις το iPhone στον τοίχο. Το πιο αστείο είναι ότι συνήθως στρώνει μετά από restart για αρκετές ώρες. Και μετά επιδεινώνεται αθροιστικά.
βάλε την 16.1.1, φαίνεται να διορθώθηκε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.