Και το wifi καταναλώνει, αφού ψάχνει συνε΄χεια να συνδεθεί σε γνωστό δίκτυο ή δωρεάν, κτλ.Σε μέρη που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει δίκτυο (ή που να μας ενδιαφέρει), δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το wifi, κλειστό κ γλυτώνουμε μπαταρία.
Και το wifi καταναλώνει, αφού ψάχνει συνε΄χεια να συνδεθεί σε γνωστό δίκτυο ή δωρεάν, κτλ.Σε μέρη που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει δίκτυο (ή που να μας ενδιαφέρει), δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτό το wifi, κλειστό κ γλυτώνουμε μπαταρία.
Από το κινητό σίγουρα ενεργοποιείται, αλλά και να μή το έχεις ενεργοποιήσει από εκεί, αν στο Μακ πας στα wifi settings μπορείς επί τόπου να ορίσεις να πάρει hotspot από το iphone σου οπότε το ανάβει και λειτουργεί. Ότι καταναλώνει πολύ γρηγορότερα τη μπαταρία με hotspot on είναι δεδομένο...Τι εννοείς να ενεργοποιηθεί από Mac; Ενεργοποιείται απλά από το τηλ με ένα κλικ στην σχετική ρύθμιση. Δεν απαιτείται κάτι παραπάνω.
Επίσης, απ όσο έχω παρατηρήσει (τελευταία (πχ φέτος με το 14 Pro) - γιατί παλιότερα όντως γονάτιζε την μπαταρία) χοντρικά, δεν τραβάει και τπτ τρομερό (τουλάχιστον σε σχέση με το να μη βρίσκει δίκτυο).
Ε, ναι, προφανώς καταναλώνει (όπως ολα) αλλά οχι τπτ τρομερό και φυσικά δεν είναι πρακτικό να το ανοιγοκλεινεις κάθε λίγο και λιγάκι μέσα στη μερα (όσο μετακινείσαι δλδ από μέρος σε μέρος που έχει / δεν έχει WiFi).Και το wifi καταναλώνει, αφού ψάχνει συνε΄χεια να συνδεθεί σε γνωστό δίκτυο ή δωρεάν, κτλ.
Δεν το ήξερα αυτο, ενδιαφέρον.Από το κινητό σίγουρα ενεργοποιείται, αλλά και να μή το έχεις ενεργοποιήσει από εκεί, αν στο Μακ πας στα wifi settings μπορείς επί τόπου να ορίσεις να πάρει hotspot από το iphone σου οπότε το ανάβει και λειτουργεί. Ότι καταναλώνει πολύ γρηγορότερα τη μπαταρία με hotspot on είναι δεδομένο...
Χρειάζεσαι ένα τέτοιο καλώδιο :Καλησπέρα!
Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να συνδέσω το iPhone με καλώδιο στον ενισχυτή για να μπορώ να παίξω Lossless από Apple Music; Τι θα χρειαστώ δηλαδή; Digital to analog convertor;
Ναι σωστά.ΟΚ. Το έχω αυτό. Οπότε μετά με ένα καλώδιο audio jack to rca στον ενισχυτή και είμαι κομπλέ;
Φυσικά δεν είναι καθόλου πρακτική η παραπάνω λύση.
Με AirPlay 2 πάντως σε ποιότητα μέχρι 16/44 παίζεις lossless.
Μετά πάμε σε περιπτώσεις tidal connect κλπ.
Για μέχρι 16/44, θεωρητικά, όχι.Με AirPlay 2 παίζω τώρα, αλλά έλεγα αν με τον παραπάνω τρόπο κερδίσω τίποτα σε ποιότητα. Όχι;
Για μέχρι 16/44, θεωρητικά, όχι.
Άσε που θα τώρα παιζεις με το dac από τον ενισχυτή που θα είναι σίγουρα καλύτερο από του κινητού / μετατροπέα.
Αν ο ενισχυτής σου υποστηρίζει πχ tidal connect θα μπορείς να παίζεις και πάνω από 16/44 «ασύρματα» (με σχετική συνδρομή, φυσικά)
Τι εννοείς; Με βιντεοκλήση; Αν ναι, τίποτα άλλο πλην του προγράμματος videocall (Teams? Skype? FaceTime?)Αν γνωρίζει καποιος ας με βοηθήσει λεγοντας μου τι θα χρειαστω σε hardware για να κανω μια συνεντευξη με λήψη αποκλειστικά με 14 pro max ?????
Σε αυτό το κανάλι θα βρεις πολύ υλικό για βιντεοσκόπηση με iPhonesΑν γνωρίζει καποιος ας με βοηθήσει λεγοντας μου τι θα χρειαστω σε hardware για να κανω μια συνεντευξη με λήψη αποκλειστικά με 14 pro max ?????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.