[Επίσημο] iPhone 16 Pro | 16 Pro Max

Δυστυχώς ο ευρυγώνιος σε βίντεο χειρότερος από πριν
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ενδιαφέρον. Θα το τεστάρω με το 15pro της συζύγου. Πάντως στις φωτό υπάρχει διαφορά υπέρ του 16pro.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The IPhone 16 Pro: The first ever Iphone that I'm returning​

Manny Ortiz
Λίγο παπάντζας και clickbaiter ο τύπος. Ακόμα και αν είναι η ίδια ποιότητα στον main/tele (στον ultrawide είναι καλύτερο το 16), μόνο και μόνο για τα tone mapping photographic styles, το 4Κ120fps, τα καλύτερα thermals, τη καλύτερη αυτονομία και το zero shutter lag, οποιοσδήποτε ασχολείται με φωτό/video δεν θα επέστρεφε το 15pro.

Ειχα διαβασει οτι το capture button πιθανως θα ειχε τη χρηση half press που εχουν τα κλειστρα στις φωτογραφικες.... κλειδωμα εστιασης και εκθεσης.
Η εστιαση δεν πειραζει και τοσο, αφου σοφτγουερικα τη φτιαχνεις πλεον και μετα τη ληψη, αλλα το κλειδωμα της εκθεσης ειναι χρησιμο στο reframe.
Δεν επιβεβαιωθηκε κατι τετοιο τελικα.... ελπιζω με καποιο update να γινει στο μελλον.... ?

Καλημέρα
Έχετε να προτείνετε λεπτή διάφανη θήκη που να μην κιτρινίζει για το 16 pro max?
Ευχαριστώ
Η μονη που διαφημίζει ότι δεν κιτρινίζει:

Την εχω λιγο καιρό.

Την επελεξα λόγω πάχους (και όχι μη κιτρινίσματος καθως το τελευταίο δεν με ενδιαφέρει και πολυ μιας και που με 15-20 € παιρνεις καινουργια ανα πασα στιγμή).

• Like
Reactions: Antony
Παρελαβα την aramide της Pitaka. Παναλαφρη και εξαιρετικα λεπτη!
Το μονο κακο ειναι πως απο μπροστα δεν εχει καθολου lip.

ec92802d60cde39230393f1e9d98eb1a.jpg

9f3defc8889b8458ebaae1e2fc683858.jpg

Μπορώ να χρησιμοποιήσω φορτιστή samsung 45 watt για να φορτίσω το τηλέφωνό μου iphone 16 pro max; Θα είναι ασφαλές ή θα προκαλέσει ζημιά στην μπαταρία;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιον PD φορτιστή θέλεις, δεν θα προκληθεί βλάβη.
Η συσκευή θα λάβει ότι ζητήσει ο controller της.

• Like
Reactions: Vasilis 92
εναν επωνυμο και αξιοπιστο φορτιστη με pd και ειμαστε κομπλε.
εγω φορτιζω το 15 pro με τον γνησιο φορτιστη της samsung απο το προηγουμενο s23
και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.

• Like
Καλημέρα. Τι γνώμη έχετε για αυτό;;

Attachments

• 1961344-PANZERGLASS-1280-03-800x800.jpg
    1961344-PANZERGLASS-1280-03-800x800.jpg
    103 KB · Views: 31
εγω στο προηγουμενο iphone 13 pro,ειχα τοποθετησει τα αντιστοιχα τζαμακια της spigen.
το μεγαλυτερο προβλημα,ηταν οτι-ειδικα σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο-δεν εστιαζε σωστα.το εχανε εντελως.!
οποτε οπως μπηκαν.βγηκαν και το θεμα τελειωσε εκει.
επισης μαζευουν πολυ σκονη,η οποια δεν μπορει να αφαιρεθει.

• Like
εγω στο προηγουμενο iphone 13 pro,ειχα τοποθετησει τα αντιστοιχα τζαμακια της spigen.
το μεγαλυτερο προβλημα,ηταν οτι-ειδικα σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο-δεν εστιαζε σωστα.το εχανε εντελως.!
οποτε οπως μπηκαν.βγηκαν και το θεμα τελειωσε εκει.
επισης μαζευουν πολυ σκονη,η οποια δεν μπορει να αφαιρεθει.
Τι γίνεται όμως σε περίπτωση φθοράς των φακών η πτώσης το καλύπτει η εγγύηση;;

Sapphire glass είναι τα τζαμάκια μπροστά από τους φακούς στα Iphones, έχουνε περάσει τόσα από τα χέρια μου και με βαριά χρήση (ούτε θήκες δεν βάζω στα κινητά). Τα πετάω σε τσάντες, στην άμμο στην παραλία κλπ....δεν μου έχει γρατζουνιστέι ποτέ τζαμάκι του φακού.....επίσης μιλάμε ότι από πίσω έχεις φακούς, θα πας να βάλεις έχτρα τζάμι μπροστά, που ίσως χαλάσει την ποιότητα είκονας, δυσκολεύει την εστίαση κλπ??? Ούτε για αστείο.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση φθοράς των φακών η πτώσης το καλύπτει η εγγύηση;;
οτι ισχυει και για ολοκληρο το τηλεφωνο.
εγω δεν ειχα ποτε προβλημα.
βεβαια προσεχω τις συσκευες μου,αλλα ειναι πολυ δυσκολο να παθουν κατι οι φακοι.
δοκιμασε το και αποφασιζεις.