takisot Super Moderator Staff member 17 June 2006 30,691 Παλλήνη Today at 09:56 #601 GeorgiaMarabu said: Αυτό το κινητό, θέλω να το κάνω δώρο στον ξάδερφο μου. Από πού να το προμηθευτώ; Click to expand... Παντού υπάρχει (Γερμανός, cosmote, vodafone, Κοτσωβολος, Skroutz κλπ)
GeorgiaMarabu said: Αυτό το κινητό, θέλω να το κάνω δώρο στον ξάδερφο μου. Από πού να το προμηθευτώ; Click to expand... Παντού υπάρχει (Γερμανός, cosmote, vodafone, Κοτσωβολος, Skroutz κλπ)
tiniakos AVClub Fanatic 7 August 2007 17,803 Τήνος / Ελλάς Today at 10:29 #602 Εγώ θέλω ένα 16ρι να το κάνω δώρο. Πιστεύετε σε λίγες μέρες με την ανακοίνωση των 18 θα πέσουν οι τιμές σε 16 και 17 να περιμένω;
Εγώ θέλω ένα 16ρι να το κάνω δώρο. Πιστεύετε σε λίγες μέρες με την ανακοίνωση των 18 θα πέσουν οι τιμές σε 16 και 17 να περιμένω;
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,949 NEO HRAKLEIO 45 minutes ago #603 δυσκολο... μαλλον τα νεα iphone θα ειναι πιο ακριβα, οποτε δεν αναμενεται ιδιαιτερη πτωση στα προηγουμενα. Καλυτερα να δεις μεταχ/να ή refurbished/εκθεσιακα αμμεσα, πριν βγουν τα νεοτερα. Τα τελευταια εχουν κι εγγυηση οποτε δε χανεις και πολλα.
δυσκολο... μαλλον τα νεα iphone θα ειναι πιο ακριβα, οποτε δεν αναμενεται ιδιαιτερη πτωση στα προηγουμενα. Καλυτερα να δεις μεταχ/να ή refurbished/εκθεσιακα αμμεσα, πριν βγουν τα νεοτερα. Τα τελευταια εχουν κι εγγυηση οποτε δε χανεις και πολλα.