karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 14,842
Αφού έλεγες ότι δεν θα το έπαιρνες!!!χαχαΚαι εγω προς εκει κλίνω..
Αφού έλεγες ότι δεν θα το έπαιρνες!!!χαχαΚαι εγω προς εκει κλίνω..
που τις βρηκες τις τιμές Αμαζον;50 ευρώ παραπάνω στην Ελλάδα1349 public
Αμαζον γερμανικό λοιπόν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακομα δεν ειναι σιγουρο. Απλα εχω βρει αγοραστες και περιμενω απο το γραφειο να δω αν θα παιξει και φετος η επιδοτηση 200 Ευρω.Αφού έλεγες ότι δεν θα το έπαιρνες!!!χαχα![]()
![]()
Ο Τηλεφακός πέρα ότι ανέβασαν την ανάλυση μια από τα ίδια είναι, ούτε έβαλαν πιο φωτεινό φακό ούτε πιο μεγάλο αισθητήρα. Με software θα κοιτάξουν να βγάλουν ένα 200mm σε 12mp. Βασικά ότι κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές εδώ και χρόνια, βασικά πέρα από αυτό, οι άλλοι 2 φακοί είναι το ίδιο, με το σταγονόμετρο δίνουν τις αναβαθμίσεις..αφού βάλανε τέτοια μεγάλη πλάτη έπρεπε να επαναφέρουν τον 75mm φακό άλλα με f1,8 πλέον και macro δυνατότητες και να βάλουν και έχτρα δίπλα έναν 120mm με 48mp πιο φωτεινό και αυτός αν γίνεται στο f1,8 με macro δυνατότητες που να πηγαίνει στα 240mm με 12Mp. Με το τσιγκέλι τα δίνουν....Ακομα δεν ειναι σιγουρο. Απλα εχω βρει αγοραστες και περιμενω απο το γραφειο να δω αν θα παιξει και φετος η επιδοτηση 200 Ευρω.
Πιο πολυ για τον νεο τηλεφακο ψηνομαι που ειναι το αγαπημενο μου εστιακο μηκος.
Η πλατη πισω θα ειναι ανεκτη με την νεα υφασματικη θηκη.
Μην μας κρατάς άλλο σε αγωνία, είναι θρίλερ η κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι θα γίνειΑκομα δεν ειναι σιγουρο.
Μην μας κρατάς άλλο σε αγωνία, είναι θρίλερ η κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι θα γίνει![]()
Ολοι μας ξέρουμε τι θα γίνει, ας το παραδεχτούμε και ας παμε παρακάτωΜα είναι απελπισία η κατάσταση, έτσι που τα έχουν κάνει η αλλαγή είναι τόσο αναίμακτη σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί, ακόμα και με trade in, πόσο μάλλον με πώληση. Έχω βάλει από χθες το viral βιντεάκι με τους Τεκ Λήντερς να γλύφουν σε γεύμα τον Σουπρήμ Ληντερ να παίζει σε loop για να μου μένει η σιχαμάρα μπας και δε λυγίσω.
Εδώ επανέφεραν το αλουμίνιο που τόσα χρόνια μας έλεγαν πρώτα με το Ατσάλι και μετά με το Τιτάνιο ποσο καλύτερα είναι και τα 2 από το αλουμίνιο…χτες την γύρισαν την μπιφτέκα….και το αστείο είναι ότι τα νέα iPhones με αλουμίνιο είναι και πιο βαρια από τα περσινά και προπέρσινα με τιτάνιο.Εκτενεστατη αναφορα στην παρουσιαση για την αντιμετωπιση των θερμοκρασιων στο νεο επεξεργαστη... ελπιζω να μην εχουμε κανενα thermal gate...
Μην μας κρατάς άλλο σε αγωνία, είναι θρίλερ η κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι θα γίνει![]()

Γεια σου! Ξέρεις τι ισχύει σχετικά με το οπτικό ζουμ στο iPhone 17 Pro; Διάβασα ότι φτάνει μέχρι 8×, αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι στην πράξη.Ο Τηλεφακός πέρα ότι ανέβασαν την ανάλυση μια από τα ίδια είναι, ούτε έβαλαν πιο φωτεινό φακό ούτε πιο μεγάλο αισθητήρα. Με software θα κοιτάξουν να βγάλουν ένα 200mm σε 12mp. Βασικά ότι κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές εδώ και χρόνια, βασικά πέρα από αυτό, οι άλλοι 2 φακοί είναι το ίδιο, με το σταγονόμετρο δίνουν τις αναβαθμίσεις..αφού βάλανε τέτοια μεγάλη πλάτη έπρεπε να επαναφέρουν τον 75mm φακό άλλα με f1,8 πλέον και macro δυνατότητες και να βάλουν και έχτρα δίπλα έναν 120mm με 48mp πιο φωτεινό και αυτός αν γίνεται στο f1,8 με macro δυνατότητες που να πηγαίνει στα 240mm με 12Mp. Με το τσιγκέλι τα δίνουν....
Οπτικό ξεκάθαρο είναι μέχρι το 4Χ, δηλαδή στα 100mm...απλά έκαναν τον αισθητήρα 48mp Και με pixel binning και πατέντες θα δίνει και ένα αρχείο 8X 200mm, το πόσο καλό θα είναι δεν ξέρουμε δυστυχώς, κακό δεν θα είναι άλλα δεν θα πλησιάζει κανονικό οπτικό ζουμ, ειδικά με τόσο κούτσικο αισθητήρα 2,55 της ίντσας. Πρέπει να περιμένουμε δείγματα από πραγματικούς χρήστες και μετά θα κρίνουμε!Γεια σου! Ξέρεις τι ισχύει σχετικά με το οπτικό ζουμ στο iPhone 17 Pro; Διάβασα ότι φτάνει μέχρι 8×, αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι στην πράξη.
Ισχύει, άλλα αυτό μένει να φανεί στην πράξη, δεν ξέρω σε φόρτο τι θα κάνει αυτός ο επεξεργαστής...θα δούμε στα πρώτα reviewsTo μεγάλο boost σε σχέση με πέρσι φαίνεται να είναι στη μπαταρία, αν και μένει να δούμε κάνα τεστ για να επιβεβαιωθεί. Ειδικά σε μας που είμαστε τσακωμένοι με τις φυσικές SIM και θα πάρουμε λίγο μεγαλύτερη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.