[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Αφού έλεγες ότι δεν θα το έπαιρνες!!!χαχα :p :p
Ακομα δεν ειναι σιγουρο. Απλα εχω βρει αγοραστες και περιμενω απο το γραφειο να δω αν θα παιξει και φετος η επιδοτηση 200 Ευρω.
Πιο πολυ για τον νεο τηλεφακο ψηνομαι που ειναι το αγαπημενο μου εστιακο μηκος.
Η πλατη πισω θα ειναι ανεκτη με την νεα υφασματικη θηκη.

Ακομα δεν ειναι σιγουρο. Απλα εχω βρει αγοραστες και περιμενω απο το γραφειο να δω αν θα παιξει και φετος η επιδοτηση 200 Ευρω.
Πιο πολυ για τον νεο τηλεφακο ψηνομαι που ειναι το αγαπημενο μου εστιακο μηκος.
Η πλατη πισω θα ειναι ανεκτη με την νεα υφασματικη θηκη.
Ο Τηλεφακός πέρα ότι ανέβασαν την ανάλυση μια από τα ίδια είναι, ούτε έβαλαν πιο φωτεινό φακό ούτε πιο μεγάλο αισθητήρα. Με software θα κοιτάξουν να βγάλουν ένα 200mm σε 12mp. Βασικά ότι κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές εδώ και χρόνια, βασικά πέρα από αυτό, οι άλλοι 2 φακοί είναι το ίδιο, με το σταγονόμετρο δίνουν τις αναβαθμίσεις..αφού βάλανε τέτοια μεγάλη πλάτη έπρεπε να επαναφέρουν τον 75mm φακό άλλα με f1,8 πλέον και macro δυνατότητες και να βάλουν και έχτρα δίπλα έναν 120mm με 48mp πιο φωτεινό και αυτός αν γίνεται στο f1,8 με macro δυνατότητες που να πηγαίνει στα 240mm με 12Mp. Με το τσιγκέλι τα δίνουν....

• Like
Reactions: tiniakos
Μην μας κρατάς άλλο σε αγωνία, είναι θρίλερ η κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι θα γίνει :p

Μα είναι απελπισία η κατάσταση, έτσι που τα έχουν κάνει η αλλαγή είναι τόσο αναίμακτη σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί, ακόμα και με trade in, πόσο μάλλον με πώληση. Έχω βάλει από χθες το viral βιντεάκι με τους Τεκ Λήντερς να γλύφουν σε γεύμα τον Σουπρήμ Ληντερ να παίζει σε loop για να μου μένει η σιχαμάρα μπας και δε λυγίσω.

Μα είναι απελπισία η κατάσταση, έτσι που τα έχουν κάνει η αλλαγή είναι τόσο αναίμακτη σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί, ακόμα και με trade in, πόσο μάλλον με πώληση. Έχω βάλει από χθες το viral βιντεάκι με τους Τεκ Λήντερς να γλύφουν σε γεύμα τον Σουπρήμ Ληντερ να παίζει σε loop για να μου μένει η σιχαμάρα μπας και δε λυγίσω.
Ολοι μας ξέρουμε τι θα γίνει, ας το παραδεχτούμε και ας παμε παρακάτω :p

Εκτενεστατη αναφορα στην παρουσιαση για την αντιμετωπιση των θερμοκρασιων στο νεο επεξεργαστη... ελπιζω να μην εχουμε κανενα thermal gate...

Εκτενεστατη αναφορα στην παρουσιαση για την αντιμετωπιση των θερμοκρασιων στο νεο επεξεργαστη... ελπιζω να μην εχουμε κανενα thermal gate...
Εδώ επανέφεραν το αλουμίνιο που τόσα χρόνια μας έλεγαν πρώτα με το Ατσάλι και μετά με το Τιτάνιο ποσο καλύτερα είναι και τα 2 από το αλουμίνιο…χτες την γύρισαν την μπιφτέκα….και το αστείο είναι ότι τα νέα iPhones με αλουμίνιο είναι και πιο βαρια από τα περσινά και προπέρσινα με τιτάνιο.

Για να κάνουν τέτοια ο νέος επεξεργαστής θα είναι σίγουρα φουρνάκι…

• Like
Reactions: Vasilis 92
Ο Τηλεφακός πέρα ότι ανέβασαν την ανάλυση μια από τα ίδια είναι, ούτε έβαλαν πιο φωτεινό φακό ούτε πιο μεγάλο αισθητήρα. Με software θα κοιτάξουν να βγάλουν ένα 200mm σε 12mp. Βασικά ότι κάνουν όλοι οι ανταγωνιστές εδώ και χρόνια, βασικά πέρα από αυτό, οι άλλοι 2 φακοί είναι το ίδιο, με το σταγονόμετρο δίνουν τις αναβαθμίσεις..αφού βάλανε τέτοια μεγάλη πλάτη έπρεπε να επαναφέρουν τον 75mm φακό άλλα με f1,8 πλέον και macro δυνατότητες και να βάλουν και έχτρα δίπλα έναν 120mm με 48mp πιο φωτεινό και αυτός αν γίνεται στο f1,8 με macro δυνατότητες που να πηγαίνει στα 240mm με 12Mp. Με το τσιγκέλι τα δίνουν....
Γεια σου! Ξέρεις τι ισχύει σχετικά με το οπτικό ζουμ στο iPhone 17 Pro; Διάβασα ότι φτάνει μέχρι 8×, αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι στην πράξη.

Γεια σου! Ξέρεις τι ισχύει σχετικά με το οπτικό ζουμ στο iPhone 17 Pro; Διάβασα ότι φτάνει μέχρι 8×, αλλά δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι στην πράξη.
Οπτικό ξεκάθαρο είναι μέχρι το 4Χ, δηλαδή στα 100mm...απλά έκαναν τον αισθητήρα 48mp Και με pixel binning και πατέντες θα δίνει και ένα αρχείο 8X 200mm, το πόσο καλό θα είναι δεν ξέρουμε δυστυχώς, κακό δεν θα είναι άλλα δεν θα πλησιάζει κανονικό οπτικό ζουμ, ειδικά με τόσο κούτσικο αισθητήρα 2,55 της ίντσας. Πρέπει να περιμένουμε δείγματα από πραγματικούς χρήστες και μετά θα κρίνουμε!

• Like
Για μένα πάντως το φετινό Iphone pro είναι στα όρια για το αν είναι καλύτερο σε σχέση με το περσυνό, ειλικρινά δεν ξέρω...πέρα ότι το περσυνό είναι κλάσεις πιο όμορφο, είναι και πιο ελαφρύ, με κατασκευή Τιτανίου και ίδια οθόνη...οι κάμερες οι 2 είναι ίδιες και στην τρίτη απλά ανέβασαν την ανάλυση, ο επεξεργαστής σίγα τώρα τούμπανο ήταν και πέρυσι. Ειλικρινά δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα να με συγκινεί φέτος, θα το πάρω μάλλον, άλλα λόγω κεκτημένης παχύτητας...όσο το κοιτάζω τόσο δεν ψήνομαι και λέω φέτος να κάνω Skip Και να περιμένω το 18pro.

Αν ισχύουν τα Rumors του χρόνου τα σπουδαία με το Iphone 18. Θα έχουμε επιτέλους Face id Κάτω από την οθόνη οπότε θα μικρύνει ή θα εξαφανιστεί το χαπάκι, θα έχουμε επιτέλους μεταβλητό διάφραγμα έστω στον βασικό φακό και θα πάει ο νέος επεξεργαστής στα 2nm οπότε θα γλιτώσουμε την τοστιέρα που θα είναι ο φετινός επεξεργαστής και ίσως επιστρέψουμε πίσω στο Τιτάνιο.

• Like
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To μεγάλο boost σε σχέση με πέρσι φαίνεται να είναι στη μπαταρία, αν και μένει να δούμε κάνα τεστ για να επιβεβαιωθεί. Ειδικά σε μας που είμαστε τσακωμένοι με τις φυσικές SIM και θα πάρουμε λίγο μεγαλύτερη.

To μεγάλο boost σε σχέση με πέρσι φαίνεται να είναι στη μπαταρία, αν και μένει να δούμε κάνα τεστ για να επιβεβαιωθεί. Ειδικά σε μας που είμαστε τσακωμένοι με τις φυσικές SIM και θα πάρουμε λίγο μεγαλύτερη.
Ισχύει, άλλα αυτό μένει να φανεί στην πράξη, δεν ξέρω σε φόρτο τι θα κάνει αυτός ο επεξεργαστής...θα δούμε στα πρώτα reviews

Μεγάλωσαν μόνο τον 4χ αισθητήρα, τώρα είναι 56% μεγαλύτερος από πέρσυ...οπότε το ΖΟΟΜ θα είναι καλύτερο από πέρσυ σίγουρα.
Και γι'αυτό έχει νόημα το 8χ ΖΟΟΜ μέσω crop.

Κι εδώ το επιβεβαιώνει ότι ο νέος αισθητήρας του τηλεφακου είναι όντως καλύτερος

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk

Last edited: