Γενικά το τιτάνιο δεν ξέρω τι ακριβώς νόημα είχε, πέρα από το εντυπωσιακό του ονόματος. Αφενός γρατζουνιέται ακόμα κι αν το στραβοκοιτάξεις, αφετέρου η αντοχή του του δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα σε τέτοια χρήση.
Στις φημες προ της κυκλοφοριας, κατι ακουγοταν για μικροτερο island και μεγαλυτερο screen to body ratio... επιβεβαιωθηκε κατι απο αυτα ?
Μπα. Πάντως, πέρα από αυτά, ήταν η καλύτερη αναβάθμιση τα τελευταία 3-4 χρόνια νομίζω, καλύτερες κάμερες, center stage μπροστά (πολύ καλή φάση για όποιον την έχει δουλέψει σε Mac), θεωρητικά πολύ καλύτερη μπαταρία, συν τις κλασσικές αναβαθμίσεις σε ταχύτητα, μνήμη κλπ. Και μην ξεχνάμε και το περτικαλί
(Α, και επιτέλους μια σοβαρή εναλλακτική στις άθλιες silicon θήκες).
Το νησάκι έπαψα να το βλέπω από την πρώτη μέρα, δεν έχει νόημα να μειωθεί, μόνο με το καλό κάποια στιγμή να φύγει τελείως.
Η πιο ουσιαστική αναβάθμιση σε φορητές συσκευές είναι αυτή της οθόνης
Ωραία τα 3000 Nits αλλά Θέλω να δω αν και κατά πόσο έχει βελτιωθεί η φωτεινότητα της οθόνης και πόσο κρατά ορατή πριν σκοτεινιάσει λόγο υπερθέρμανσης, στον ήλιο με Ελληνικές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.
και το 15 pro ,αντιθετως το pixel 8 pro αντεχε πιο πολυ ωρα πριν υπερθερμανθει και ριξει τη φωτεινοτηταΑυτό είναι πολύ σημαντικό, και ήταν όντως πρόβλημα στο 16PM στο ελληνικό καλοκαίρι. Ειδικά σε παραλίες που την ίδια στιγμή είχε ζέστη, ήλιο (υπό ομπρέλα μεν, αλλά με υψηλή φωτεινότητα στο περιβάλλον), και ελάχιστο σήμα, τα πράγματα ήταν δραματικά, το τηλέφωνο ψηνόταν, η οθόνη ήταν θεοσκότεινη, και τελικά απλά το έσβηνα για να κρυώσει (!). Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να το διώξω.
κοιταω συνεχεια στο γερμανικο αλλα ακομα τιποτα
Μην περιμένεις καλή τιμή από το Γερμανικό
Έπεσε παραγγελία για το 17 pm σε μπλε στο πλαίσιο και τώρα αναμονή....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.