[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Γενικά το τιτάνιο δεν ξέρω τι ακριβώς νόημα είχε, πέρα από το εντυπωσιακό του ονόματος. Αφενός γρατζουνιέται ακόμα κι αν το στραβοκοιτάξεις, αφετέρου η αντοχή του του δε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα σε τέτοια χρήση.

Στις φημες προ της κυκλοφοριας, κατι ακουγοταν για μικροτερο island και μεγαλυτερο screen to body ratio... επιβεβαιωθηκε κατι απο αυτα ?

Στις φημες προ της κυκλοφοριας, κατι ακουγοταν για μικροτερο island και μεγαλυτερο screen to body ratio... επιβεβαιωθηκε κατι απο αυτα ?

Μπα. Πάντως, πέρα από αυτά, ήταν η καλύτερη αναβάθμιση τα τελευταία 3-4 χρόνια νομίζω, καλύτερες κάμερες, center stage μπροστά (πολύ καλή φάση για όποιον την έχει δουλέψει σε Mac), θεωρητικά πολύ καλύτερη μπαταρία, συν τις κλασσικές αναβαθμίσεις σε ταχύτητα, μνήμη κλπ. Και μην ξεχνάμε και το περτικαλί :P

(Α, και επιτέλους μια σοβαρή εναλλακτική στις άθλιες silicon θήκες).

Το νησάκι έπαψα να το βλέπω από την πρώτη μέρα, δεν έχει νόημα να μειωθεί, μόνο με το καλό κάποια στιγμή να φύγει τελείως.

Μπα. Πάντως, πέρα από αυτά, ήταν η καλύτερη αναβάθμιση τα τελευταία 3-4 χρόνια νομίζω, καλύτερες κάμερες, center stage μπροστά (πολύ καλή φάση για όποιον την έχει δουλέψει σε Mac), θεωρητικά πολύ καλύτερη μπαταρία, συν τις κλασσικές αναβαθμίσεις σε ταχύτητα, μνήμη κλπ. Και μην ξεχνάμε και το περτικαλί :P

(Α, και επιτέλους μια σοβαρή εναλλακτική στις άθλιες silicon θήκες).

Το νησάκι έπαψα να το βλέπω από την πρώτη μέρα, δεν έχει νόημα να μειωθεί, μόνο με το καλό κάποια στιγμή να φύγει τελείως.

Η πιο ουσιαστική αναβάθμιση σε φορητές συσκευές είναι αυτή της οθόνης

Η πιο ουσιαστική αναβάθμιση σε φορητές συσκευές είναι αυτή της οθόνης

Ναι μεν, αλλά όχι τόσο σε ποσότητα (μέγεθος) αλλά ποιότητα. Πχ, η πρόσφατη οριακή μεγέθυνση πέρασε και δεν ακούμπησε (την είχες συνηθίσει/ξεχάσει μέσα στο πρώτο 5λεπτο). Ενώ η αναβάθμιση σε retina, ή τα 120hz ήταν συγκλονιστικά για μήνες μετά.

Πάντως, ακόμα και στην οθόνη υπάρχουν οριακές βελτιώσεις (αντί-ανακλαστική επιφάνεια και 3000 vs 2000 peak nits). Εξάλλου, πόσο άλλο να μεγαλώσει πια, το τηλέφωνο έχει καταντήσει τούβλο.

• Like
Reactions: takisot
Ωραία τα 3000 Nits αλλά Θέλω να δω αν και κατά πόσο έχει βελτιωθεί η φωτεινότητα της οθόνης και πόσο κρατά ορατή πριν σκοτεινιάσει λόγο υπερθέρμανσης, στον ήλιο με Ελληνικές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

• Like
Reactions: Maestro
Ωραία τα 3000 Nits αλλά Θέλω να δω αν και κατά πόσο έχει βελτιωθεί η φωτεινότητα της οθόνης και πόσο κρατά ορατή πριν σκοτεινιάσει λόγο υπερθέρμανσης, στον ήλιο με Ελληνικές καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, και ήταν όντως πρόβλημα στο 16PM στο ελληνικό καλοκαίρι. Ειδικά σε παραλίες που την ίδια στιγμή είχε ζέστη, ήλιο (υπό ομπρέλα μεν, αλλά με υψηλή φωτεινότητα στο περιβάλλον), και ελάχιστο σήμα, τα πράγματα ήταν δραματικά, το τηλέφωνο ψηνόταν, η οθόνη ήταν θεοσκότεινη, και τελικά απλά το έσβηνα για να κρυώσει (!). Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να το διώξω.

Fun fact, το περτικαλί Pro Max 256 (aka, the obvious choice for most) πωλήθηκε σε τέτοιο βαθμό που μετά από μια ώρα ανοιχτών παραγγελιών έχει ήδη καθυστέρηση 1 μήνα (από 19/9 πλέον έρχεται 19/10). Το Air συνεχίζει να φαίνεται ότι φτάνει στις 19/9.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, και ήταν όντως πρόβλημα στο 16PM στο ελληνικό καλοκαίρι. Ειδικά σε παραλίες που την ίδια στιγμή είχε ζέστη, ήλιο (υπό ομπρέλα μεν, αλλά με υψηλή φωτεινότητα στο περιβάλλον), και ελάχιστο σήμα, τα πράγματα ήταν δραματικά, το τηλέφωνο ψηνόταν, η οθόνη ήταν θεοσκότεινη, και τελικά απλά το έσβηνα για να κρυώσει (!). Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να το διώξω.
και το 15 pro ,αντιθετως το pixel 8 pro αντεχε πιο πολυ ωρα πριν υπερθερμανθει και ριξει τη φωτεινοτητα

Παιδιά έχω δοκιμάσει και είχα ή έχω στην κατοχή μου πολλά premium τηλέφωνα, κανένα δεν την παλεύει κάτω από την καυτό Ελληνικό ήλιο για πολύ ώρα, όλα ντιμάρουν και μετά από λίγο ζεσταίνονται. Κάποια είναι καλύτερα από τα Iphones άλλα οριακά...οπότε σας το λέω μην περιμένετε θαύματα, πιθανών να είναι καλύτερα τα πράγματα με τα 17αρια άλλα κρατήστε μικρό καλάθι.

Έπεσε παραγγελία για το 17 pm σε μπλε στο πλαίσιο και τώρα αναμονή....

Εγώ έκανα δυο και οποία ποια σει , μια στην ISTORM 2:58 μεσημέρι και καπάκι γαλλικό Αμαζόν 3:01 17 PM SILVER , ποιο θα είναι εδώ λέτε ποιο νωρίς ; Να πω ότι το ISTORM βγαίνει με αποφορολογιση ποιο φθηνά 30€ περίπου.

Sent from my iPhone using Tapatalk