Vasilis 92
Established Member
- 20 June 2020
- 261
Ευχαριστώ για την άποψή σου! Μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν αξίζει;Όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ για την άποψή σου! Μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν αξίζει;Όχι.
Αν εννοεις οτι θες μικροτερο μεγεθος και πιο ελαφρυ τηλεφωνο, προφανως καλυτερα το 17pro.Αξίζει η αναβάθμιση από iPhone 16 Pro Max σε iPhone 17 Pro λόγω μεγέθους;
Χαχα, σε νιώθω απόλυτα!Αν εννοεις οτι θες μικροτερο μεγεθος και πιο ελαφρυ τηλεφωνο, προφανως καλυτερα το 17pro.
Εγω περσι γυρισα απο max σε pro και δεν το μετανιωσα. Το max παρα ειναι γκουμουτσα.
Ευχαριστώ για την άποψή σου! Μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο θεωρείς ότι δεν αξίζει;
Συμφωνώ, ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Το μέγεθος καί τό βάρος είναι αυτά που με νοιάζουν περισσότερο αυτή τη στιγμή.Μέγεθος οθόνης. Η μόνη διαφορά.
Και βασισμένος στο δικό μου γούστο φυσικά.
Ότι και να σου γράψουν εδώ, εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου ταιριάζει και τι σε καλύπτει.
Αν και πιθανοτατα ισχύει, το ότι αυτές που κάνουν για το 17 κάνουν και για το 16 δε σημαίνει αναγκαστικά και το αντίστροφο (στις θήκες το έχουμε δει αυτό το φαινόμενο)Κάτι ενδιαφέρον (?), φαίνεται πως τα screen protectors για το 17pro/max είναι ακριβώς τα ίδια με το 16pro/max, οπότε το ότι τα της Spigen έχουν δυο μέσα κάθε φορά αποδεικνύεται χρήσιμο.
Όχι για μένα, για ένα παιδί από το χωριό.![]()
Αν και πιθανοτατα ισχύει, το ότι αυτές που κάνουν για το 17 κάνουν και για το 16 δε σημαίνει αναγκαστικά και το αντίστροφο (στις θήκες το έχουμε δει αυτό το φαινόμενο)
μπορεί να το έχει σκεφτεί το παιδί απ το χωριόΧμ... δεν το'χα σκεφτεί αυτό ως ενδεχόμενο.
Κι εγώ αυτό έλεγα τόσα χρόνια και πρόπερσι πήρα το max (μιας και το απλο 15 pro δεν μου έκανε κανένα κέφι / δεν έβλεπα καμία αναβάθμιση) και από το πρώτο λεπτό είπα «γιατί δεν το είχα κάνει αυτό νωρίτερα;» (Και δεν έχω μεγάλα χέρια).Χαχα, σε νιώθω απόλυτα!Το Max πραγματικά γκουμούτσα κανονική, ειδικά όταν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι. Νομίζω το 17 Pro θα είναι η πιο άνετη λύση για μένα.
Εγώ πήρα το iPhone 16 Pro Max με αυτό το σκεπτικό (έχω μεγάλα χέρια) και το έβαλα και σε θήκη Spigen Ultra Hybrid… αλλά την πάτησα. Βαρύ και κουραστικό στην καθημερινότηταΚι εγώ αυτό έλεγα τόσα χρόνια και πρόπερσι πήρα το max (μιας και το απλο 15 pro δεν μου έκανε κανένα κέφι / δεν έβλεπα καμία αναβάθμιση) και από το πρώτο λεπτό είπα «γιατί δεν το είχα κάνει αυτό νωρίτερα;» (Και δεν έχω μεγάλα χέρια).
Ουσιαστική διαφορά στη χρήση με 1 / 2 χέρια δεν παρατήρησα.
Και πέρυσι με την (ελάχιστη) αύξηση μεγέθους, πάλι στο max πήγα.
Φυσικά θέλει μια σχετικά λεπτή θήκη με σωστό grip.
Κι εγώ αυτό έλεγα τόσα χρόνια και πρόπερσι πήρα το max (μιας και το απλο 15 pro δεν μου έκανε κανένα κέφι / δεν έβλεπα καμία αναβάθμιση) και από το πρώτο λεπτό είπα «γιατί δεν το είχα κάνει αυτό νωρίτερα;» (Και δεν έχω μεγάλα χέρια).
Ουσιαστική διαφορά στη χρήση με 1 / 2 χέρια δεν παρατήρησα.
Και πέρυσι με την (ελάχιστη) αύξηση μεγέθους, πάλι στο max πήγα.
Φυσικά θέλει μια σχετικά λεπτή θήκη με σωστό grip.
Και εγώ το μικρό έχω και δεν ξαναπαίρνω το max, έτσι και αλλιώς αν θέλω να κάνω κάτι σε πιο μεγάλη οθόνη στο σπίτι, ταξίδι κλπ. έχω το Ipad. Το max το είχα πάρει παλιά λόγω ότι έδινε καλύτερο τηλεφακό, αφού πλέον είναι τα ίδια και στα 2 τηλέφωνα, ποτέ ξανά το max, γλιτώνεις και κάμποσα φράγκα!!Πότε ξανά παντόφλα για μένα…
Προσωπικά κουβαλάω το Ipad, βασικά κουβαλάω και το macbook Air που έχω, από τότε που πήραν τους Μ επεξεργαστές έχουν και φοβερή μπαταρία, το Iphone το έχω καθαρά για κλήσεις, μηνύματα, τράβηγμα photos/video, πλοήγηση και λίγο social άντε και κανένα χαλαρό παιχνιδάκι, αν θέλω αν στείλω emails ή να κάνω σοβαρή δουλειά πιάνω ipad ή macbook ανάλογα.Ναι, εγώ προτιμώ το iPad να μην το παίρνω έξω σε ταξίδια κλπ, αυτό είναι που έχω για χάζι στο σπίτι και για μάθημα στο πανεπιστήμιο μόνο. Οπότε όταν πρέπει να κάνω δουλειά με emails κλπ σε αεροδρόμια, τρένα, καφετέριες κλπ το Max βολεύει.
Μα είναι, απλά η ψαλίδα έχει κλείσει πλέον σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που πριν μόλις μερικά χρόνια έκλαιγες με το αποτέλεσμα που έπαιρνες από τα περισσότερα Android τηλέφωνα.το βιντεο στο iphone παντως παραμενει κορυφαιο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.