[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Όσο δε βρίσκουν τρόπο να πολεμήσουν το flare, τα iPhone θα είναι απλά υποκατάστατα μιας έστω και μέτριας φωτογραφικής (στο βίντεο). Εκτός αν συμβιβαστούμε όλοι στην ιδέα ότι δεν θα τραβάμε πλάνα με φωτεινές πηγές (άρα όχι νυχτερινά, και όχι ήλιο σε ημερήσια).

Όσο δε βρίσκουν τρόπο να πολεμήσουν το flare, τα iPhone θα είναι απλά υποκατάστατα μιας έστω και μέτριας φωτογραφικής (στο βίντεο). Εκτός αν συμβιβαστούμε όλοι στην ιδέα ότι δεν θα τραβάμε πλάνα με φωτεινές πηγές (άρα όχι νυχτερινά, και όχι ήλιο σε ημερήσια).
Αυτο ισχυει μονο για τα βραδινα πλανα που ετσι και αλλιως ολα τα κινητα υποφερουν λογω μικρων αισθητηρων.
Σε πλανα με φως, το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο τοσο σε εικονα οσο και σε σταθεροποιηση.

Ναι είναι ένα θέμα αυτό (το βράδυ, το πρωί είναι μια χαρά, τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει θέμα με καλό φως), που περιέργως τα καλά ανταγωνιστικά τηλέφωνα τα πάνε κάπως καλύτερα (ίσως επειδή κάποια έχουν βασικό φακό με μεγαλύτερο αισθητήρα?? ίσως, δεν ξέρω), πάντως με προσοχή στην γωνία λήψης κλπ. γλιτώνεις αρκετό Flare, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δίνει και μια ατμόσφαιρα χωρίς να ενοχλεί τόσο.

Αναβάθμιση σε iPhone 13 Pro Max και νιώθω ότι έχω καινούργιο τηλέφωνο. Πολύ snapping για το συγκεκριμένο μοντέλο

Και το δικό μου 15 pro πετάει κυριολεκτικά με την 26

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απλή παραγγελία που έγινε πριν 2 μέρες

Δεν περίμενα τόσο γρήγορα..μάλλον δεν μοσχοπουλαει φέτος
28687e1bd943a1379180e964adef8ee0.jpg

Απλή παραγγελία που έγινε πριν 2 μέρες

Δεν περίμενα τόσο γρήγορα..μάλλον δεν μοσχοπουλαει φέτος
28687e1bd943a1379180e964adef8ee0.jpg

Ναι, αν κρίνω από τα backorders που εκτελούνται, φαίνεται καλή η διαθεσιμότητα.

Για ρίξτε μια ματιά όσοι θα το πάρετε..

λογικα software θεμα ειναι
θα δειξει

Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα για την αυτονομία.
Στο παρακάτω battery test , το μικρό 17pro κράτησε παραπάνω από το περσινό 16pro max!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Vasilis 92
Πάντως, τα καραγκιοζιλίκια με τις διαφορετικές εκδόσεις και έστω και ελάχιστα μικρότερες αυτονομίες μόνο και μόνο για μια πεθαμένη τεχνολογία όπως οι φυσικές SIM είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της διαφοράς φιλοσοφίας της εταιρείας σήμερα από αυτή του μακαρίτη του Jobs. Δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο, κι ας έχανε και 20 και 30% σε πωλήσεις.

• Like
Reactions: tiniakos
Πάντως, τα καραγκιοζιλίκια με τις διαφορετικές εκδόσεις και έστω και ελάχιστα μικρότερες αυτονομίες μόνο και μόνο για μια πεθαμένη τεχνολογία όπως οι φυσικές SIM είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της διαφοράς φιλοσοφίας της εταιρείας σήμερα από αυτή του μακαρίτη του Jobs. Δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο, κι ας έχανε και 20 και 30% σε πωλήσεις.
Εντάξει είναι άλλο το μέγεθος της Apple σήμερα, και υπάρχουν μέτοχοι κλπ. Δεν μπορούν έτσι να κόψουν την sim και να χαντακωσουν το προϊόν τους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις…γιατί κακά τα ψέματα, τα χοντρά φράγκα στην Apple έρχονται από τα iPhones και τις προμήθειες από τα Apps που αγοράζουν οι χρήστες για αυτά. Η παγκόσμια αγορά δεν είναι έτοιμη ακόμα για να φύγει η φυσική sim…δες μόνο τι προβλήματα θα δημιουργήσει στην Ελλάδα που είμαστε 10 χρόνια πίσω όπως και σε άλλες χώρες ανάλογου βεληνεκούς…δεν είναι χαζοί στην Apple τα βλέπουν αυτά…θα το κάνουν κάποια στιγμή αλλά όταν η παγκοσμια αγορά και οι providers θα είναι έτοιμοι για αυτή την αλλαγή.

Σήμερα περνώντας απέξω από το κατάστημα της istorm στη Τσιμισκη η ουρά ήταν πραγματικά μεγάλη από παιδιά να παραλάβουν τα νέα iPhone, day one.…
Καλώς τα δεχτήκατε τα νέα τηλ αλλά ομολογώ ότι το θέαμα δεν μου άρεσε… 😠

Κατά τα αλλά περιμένουμε εντυπώσεις 🤓

Σήμερα περνώντας απέξω από το κατάστημα της istorm στη Τσιμισκη η ουρά ήταν πραγματικά μεγάλη από παιδιά να παραλάβουν τα νέα iPhone, day one.…
Καλώς τα δεχτήκατε τα νέα τηλ αλλά ομολογώ ότι το θέαμα δεν μου άρεσε… 😠

Κατά τα αλλά περιμένουμε εντυπώσεις 🤓
Πάντα έτσι δεν γίνεται όμως?, σε κάθε νέο Iphone έχει ουρές έξω από τα καταστήματα σε παγκόσμια βάση....εδώ αν δεις στην Κίνα τι ουρές έχει έξω από τα καταστήματα της Huawei στα νέα κινητά της, πόσο μάλλον σε Iphones που είναι και παγκόσμιο φαινόμενο.

Υ.Γ. 2 νέα παιδιά από την δουλειά μου σήμερα πήραν άδεια για να πάρουν το νέο Iphone Και να έχουν και μετά χρόνο να το χαρούν!!

Μην εισαι σίγουρος...αλλαζουν οι εποχες (και ο ανταγωνισμός).....