[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

Θα κάνει κανείς...ψυχαναγκαστικός "fresh start" ή θα προτιμήσετε το Quick Start με μεταφορά δεδομένων από το παλιό;
Εδω δεν το κάνω ούτε εγώ πλέον αυτό (clean install)....ειναι τρελή μανούρα (ειδικά αν έχεις να σετάρεις πολλά email accounts)......

• Like
Reactions: dimitris777
Εδω δεν το κάνω ούτε εγώ πλέον αυτό (clean install)....ειναι τρελή μανούρα (ειδικά αν έχεις να σετάρεις πολλά email accounts)......

Η αλήθεια είναι πως έχει απλοποιηθεί τόσο πολύ η διαδικασία quick transfer, που πρέπει να είσαι μεγάλος "χασομέρης" :D για να κάνεις clean install όλα απο την αρχή!

Η αλήθεια είναι πως έχει απλοποιηθεί τόσο πολύ η διαδικασία quick transfer, που πρέπει να είσαι μεγάλος "χασομέρης" :D για να κάνεις clean install όλα απο την αρχή!
Για εμενα, δεν ηταν ποτε θεμα πολυπλοκότητας αλλά τεχνικής υπεροχής του clean install (κάτι που ισχύει ακόμη / απλά πλέον είναι τοσο μεγάλη βαβούρα που δε νομίζω οτι αξίζει)

• Like
Reactions: dimitris777
Πολύ πρωτες εντυπώσεις:
-Εχει πολυ ωραια "σατινε" αισθηση στο χέρι και ευτυχως απο κοντα δεν εχει σχεση με τα αρχικα renderings. Ειναι μια premium συσκευη, through & through. Εξακολουθω να προτιμω το παλιο design, αλλα δεν με χαλαει το καινουργιο.
-Η νεα θηκη tech wonen ειναι αποκαλυψη. Πολυ κομψή, καλο grip και καλη προστασια. Η σαγρε επιφανεια μου αρεσει στο χερι, αλλα αυτο ειναι και θεμα γουστου.
-Και τα δυο χρωματα (πορτοκαλι και μπλε) ειναι πολυ ωραια απο κοντά, αλλα το μπλέ ειναι μαλλον πιο σιγουρη επιλογη εαν εχεις σκοπο να μεταπουλήσεις.
-Η οθόνη εχει ενα antireflective coating αλλα οχι τοσο αποτελεσματικο οσο του Samsung S25 Ultra.

Θα μεταφερω τα δεδομένα απο το παλιο και θα επανέλθω.

Παντως οσο το βλεπω, τοσο πιο ασχημο μου φαινεται (ο συνδυασμός μεγάλου camera bump και κυρίως, στρογγυλεμένου design το κάνει να χάνει την designια του)

-Η νεα θηκη tech wonen ειναι αποκαλυψη. Πολυ κομψή, καλο grip και καλη προστασια. Η σαγρε επιφανεια μου αρεσει στο χερι, αλλα αυτο ειναι και θεμα γουστου.

Ήμουν μεταξύ της tech woven και της σιγουριάς της silicone.
Χαίρομαι που πρέπει να έκανα την σωστή νέα επιλογή!

• Like
Reactions: takisot
Παντως οσο το βλεπω, τοσο πιο ασχημο μου φαινεται (ο συνδυασμός μεγάλου camera bump και κυρίως, στρογγυλεμένου design το κάνει να χάνει την designια του)
Εγώ το βλέπω τώρα στην δουλειά που το πήρε συνάδελφος σε μπλε, κακάσχημο, ενώ και η αίσθηση στο χέρι δεν σου δίνει αυτό το στιβαρό που σου έδιναν τα παλιά Pro, φαίνεται ότι κρατάς αλουμίνιο, κάτι πιο φτηνό, για να μην παρεξηγούμε δεν είναι κακό, άλλα όχι όπως στα παλιά, σαν να κατέβηκε επίπεδο πάντα για την αίσθηση στο χέρι, στην πράξη θα δούμε, βασικά θυμίζει σε αίσθηση και design mid level Κινέζικο κινητό...στα θετικά το βγάλαμε έξω στον ήλιο και η οθόνη πράγματι είναι πιο φωτεινή από του 16pro κάνει μπαμ άμεσα, καλό αυτό να δούμε βέβαια μετά από πόση ώρα θα ντιμάρει με υπερθέρμανση, ελπίζω καλύτερα από του 16 pro.

Υ.Γ. Δεν βάζω σχεδόν ποτέ θήκες σε κινητά, ούτε τζαμάκια και άλλες σαχλαμάρες, οπότε με νοιάζει η εμφάνιση, η αίσθηση στο χερί κλπ. Είναι δεδομένο ότι με αλουμίνιο θα φάει μπόλικες γρατζουνιές καθώς χαράζεται σαν βούτυρο.

Καλα, το γουστο ειναι υποκειμενικό, αλλα κακασχημο δεν το λες με την καμια. Και επισης διαφωνω για τη αισθηση. Σουπερ στιβαρο "μονομπλοκ" ειναι στο χερι.

Καλα, το γουστο ειναι υποκειμενικό, αλλα κακασχημο δεν το λες με την καμια. Και επισης διαφωνω για τη αισθηση. Σουπερ στιβαρο "μονομπλοκ" ειναι στο χερι.
Ελα κακάσχημο είναι από όπου και να το πιάσεις, κατάφεραν να το κάνουν πιο άσχημο από τα ήδη άσχημα Google Pixel, και στις φώτο φαινόταν το χάλι, άλλα τώρα που το βλέπω Live είναι πιο άσχημο από ότι περίμενα. Και δεν είπα ότι δεν είναι στιβαρό, άλλα ότι δεν έχει σχέση σαν ποιότητα με τα παλιά, ξεκάθαρη υποβάθμιση, θα το δεις και τι γρατζουνιές έχουν να φάνε όλα τους...mid level design Και κατασκευή είναι με premium εσωτερικό. Βασικά αν είχε 2-3 κάμερες το Air θα πήγαινα σε αυτό, πολύ πιο όμορφο και καλύτερη κατασκευή.

Το ασχημότερο / λιγότερο premium έγκειται στα στρογγυλεμένα πλαϊνά / αυτά χαλάνε την αίσθηση.

Τζαμάκι το θεωρω must. Δε χάνεις τιποτα και κερδίζεις σε ατυχημα,

Τη μη θηκη, την καταλαβαίνω. Απολαμβάνεις το design αλλα παίρνεις τα ρίσκα σου (πολύ περισσότερα φέτος λόγω αλουμινίου).

Χοντρές πάντως θήκες, σας τις Apple, δεν τις καταλαβαίνω με την καμία. Κάνουν το (οποιοδήποτε) κινητό παν-χοντρο / καταστρέφουν εντελώς την οποια premium σχεδιαση.

Πάντα λεπτές και διάφανες (πχ https://www.bare-cases.com/?srsltid=AfmBOoqxSojuMgst0AGHAXp9DMmzrLhgbYD834qvZKH2emUCoHypjJUr / μιας και η Spigen φαινεται να μη βγάζει πλέον πολύ λεπτές από το 16 και μετά).

Ελα κακάσχημο είναι από όπου και να το πιάσεις, κατάφεραν να το κάνουν πιο άσχημο από τα ήδη άσχημα Google Pixel, και στις φώτο φαινόταν το χάλι, άλλα τώρα που το βλέπω Live είναι πιο άσχημο από ότι περίμενα. Και δεν είπα ότι δεν είναι στιβαρό, άλλα ότι δεν έχει σχέση σαν ποιότητα με τα παλιά, ξεκάθαρη υποβάθμιση, θα το δεις και τι γρατζουνιές έχουν να φάνε όλα τους...mid level design Και κατασκευή είναι με premium εσωτερικό. Βασικά αν είχε 2-3 κάμερες το Air θα πήγαινα σε αυτό, πολύ πιο όμορφο και καλύτερη κατασκευή.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Το Air ειναι εντυπωσιακα παναλαφρο παντως.

Αν ισχύουν αυτά μάλλον θα πάω για το ασημί μετά από πολλά χρόνια.
Μα λογικό δεν είναι? αφού έριξαν ξεκάθαρα την ποιότητα κατασκευής. Κάτσε να κυκλοφορήσουν λίγο ακόμα και θα δεις το έχει να γίνει....με το 16 pro χωρίς θήκη ένα χρόνο δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά πουθενά και δεν το προσέχω κιόλας.

Το ασχημότερο / λιγότερο premium έγκειται στα στρογγυλεμένα πλαϊνά / αυτά χαλάνε την αίσθηση.

Τζαμάκι το θεωρω must. Δε χάνεις τιποτα και κερδίζεις σε ατυχημα,

Τη μη θηκη, την καταλαβαίνω. Απολαμβάνεις το design αλλα παίρνεις τα ρίσκα σου (πολύ περισσότερα φέτος λόγω αλουμινίου).

Χοντρές πάντως θήκες, σας τις Apple, δεν τις καταλαβαίνω με την καμία. Κάνουν το (οποιοδήποτε) κινητό παν-χοντρο / καταστρέφουν εντελώς την οποια premium σχεδιαση.

Πάντα λεπτές και διάφανες (πχ https://www.bare-cases.com/?srsltid=AfmBOoqxSojuMgst0AGHAXp9DMmzrLhgbYD834qvZKH2emUCoHypjJUr / μιας και η Spigen φαινεται να μη βγάζει πλέον πολύ λεπτές από το 16 και μετά).
Οι θηκες της apple ειναι πιο χοντρες αλλα εχουν και καλυτερη προστασια απο τη φλοίδα που εβαλες (η οποια BTW το κανει να φαινεται πολυ φθηνο).