[Επίσημο] iPhone 17 Pro | 17 Pro Max

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Πήρα από την δουλειά εχτές δωράκι ένα iPhone 17 pro 512gb και ένα iPad Pro 13αρι με τον νέο m5.

To iPad το άνοιξα ήδη και θα το κρατήσω καθώς θα αντικαταστήσει το iPad Air με τον M1 που έχω.

Για το iPhone όμως δεν ξέρω, δεν ψήνομαι πολύ, δεν μου αρέσει το design κι η κατασκευή του και δεν ξέρω πόσο διαφορά θα έχει με το ήδη καλό 16 pro που έχω κι μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά και σαν αίσθηση κατασκευής…

Αμφιταλαντευομαι, το ψάχνω από εδώ από εκεί, διαβαζω άρθρα reviews κλπ. Προς το παρών πιο πολύ κλείνω στο να το πουλήσω που θα βγάλω καλά λεφτά μιας και είναι σφραγισμένο, και να περιμένω το 18 pro σε 7 μήνες που και το ίδιο design/κατασκευή να έχει τουλάχιστον θα έχει πιο μεγάλες διαφορές από το 16 pro και θα μπορώ να το δικαιολογήσω.

Ουφ διλήμματα!

Υ.Γ. Το IPad Pro, απλά μαγεία, θα γράψω λίγα πράγματα στο αντίστοιχο νημα…
IMG_0319.jpeg

Πήρα από την δουλειά εχτές δωράκι ένα iPhone 17 pro 512gb και ένα iPad Pro 13αρι με τον νέο m5.

To iPad το άνοιξα ήδη και θα το κρατήσω καθώς θα αντικαταστήσει το iPad Air με τον M1 που έχω.

Για το iPhone όμως δεν ξέρω, δεν ψήνομαι πολύ, δεν μου αρέσει το design κι η κατασκευή του και δεν ξέρω πόσο διαφορά θα έχει με το ήδη καλό 16 pro που έχω κι μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά και σαν αίσθηση κατασκευής…

Αμφιταλαντευομαι, το ψάχνω από εδώ από εκεί, διαβαζω άρθρα reviews κλπ. Προς το παρών πιο πολύ κλείνω στο να το πουλήσω που θα βγάλω καλά λεφτά μιας και είναι σφραγισμένο, και να περιμένω το 18 pro σε 7 μήνες που και το ίδιο design/κατασκευή να έχει τουλάχιστον θα έχει πιο μεγάλες διαφορές από το 16 pro και θα μπορώ να το δικαιολογήσω.

Ουφ διλήμματα!

Υ.Γ. Το IPad Pro, απλά μαγεία, θα γράψω λίγα πράγματα στο αντίστοιχο νημα…
View attachment 267015

Πώς το λένε οι νέοι, φλεξάρεις; Χαχα

Οπως και να έχει αν έχεις κι εσύ apps στο κινητό τύπου rsa και Authenticator, κι εγώ θα είχα το δίλημμα να προχωρήσω από 16pm σε 17pm.
Ειδικά αυτή την περίοδο όταν σε περίπου ένα εξάμηνο θα βγει το νέο μοντέλο.
Από την άλλη, γούστα είναι αυτά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: karamela
Πώς το λένε οι νέοι, φλεξάρεις; Χαχα

Οπως και να έχει αν έχεις κι εσύ apps στο κινητό τύπου rsa και Authenticator, κι εγώ θα είχα το δίλημμα να προχωρήσω από 16pm σε 17pm.
Ειδικά αυτή την περίοδο όταν σε περίπου ένα εξάμηνο θα βγει το νέο μοντέλο.
Από την άλλη, γούστα είναι αυτά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Το έδωσα τελικά σήμερα το Iphone, το σκέφτηκα αρκετά άλλα δεν μπορούσα να βρω σοβαρό λόγο να το κρατήσω για τις ανάγκες μου....θα κάνω υπομονή να πάρω το 18 Pro σε λίγους μήνες που θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά σαν πακέτο από το 16 pro που έχω τώρα...

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να το κρατούσες όπως πχ μπαταρία, οθόνη που δεν γρατσουνίζεται, τρομερή selfie camera, δεν υπερθερμαίνεται και δεν ντιμαρει.
Αλλά αν αντέχεις ως τον Σεπτέμβρη, περίμενε.

Εγω παλι πιστευω οτι πολυ καλα εκανε και το εδωσε (ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή).

Μετα απο μηνες με το 17, η μονη διαφορα πρακτικα που εχω δει ειναι η μικρη αυξηση αυτονομίας.

Η selfie, ναι, αν τη χρησιμοποιείς, είναι καλύτερη απο πριν (που ηταν απλα πολύ μέτρια).

ΥΓ btw το iOS πάει από το κακό στο χειρότερο....bugs και crashes (ακόμη και native apps (όπως το email ή οι photos)) ειναι παρα πολύ συχνές, πλέον (και για να προλάβω τον Τακη: Ναι, ειμαι σίγουρος ότι σε εσενα δεν τα κάνει :p )

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να το κρατούσες όπως πχ μπαταρία, οθόνη που δεν γρατσουνίζεται, τρομερή selfie camera, δεν υπερθερμαίνεται και δεν ντιμαρει.
Αλλά αν αντέχεις ως τον Σεπτέμβρη, περίμενε.
Αν μου το είχαν δώσει τον Σεπτέμβρη/Οκτώβρη σαφώς και θα το κράταγα, άλλα τώρα που κοντεύουμε να μπούμε Μάρτη δεν το θεώρησα σωστό. Προφανώς είναι σε κάποια πράγματα καλύτερο δεν το συζητάμε, άλλα τώρα που το έδωσα καινούριο σφραγισμένο και χωρίς να υπάρχει στην αγορά το 18 pro έπιασα καλά λεφτά που θα τα διαθέσω άνετα σε λίγους μήνες για το 18 Pro...αντίθετα αν το έδινα μεταχειρισμένο 6 μηνών τον Σεπτέμβρη που θα έχουν βγει και τα 18αρια θα έπιανα σημαντικά λιγότερα χρήματα, λίγο πάνω από τα μισά από όσο το έδωσα τώρα θα έλεγα.

Υ.Γ. Selfie κάμερα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αν την κόβανε και εντελώς από τα κινητά θα έκανα πάρτι!!!

Εγω παλι πιστευω οτι πολυ καλα εκανε και το εδωσε (ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή).

Μετα απο μηνες με το 17, η μονη διαφορα πρακτικα που εχω δει ειναι η μικρη αυξηση αυτονομίας.

Η selfie, ναι, αν τη χρησιμοποιείς, είναι καλύτερη απο πριν (που ηταν απλα πολύ μέτρια).

ΥΓ btw το iOS πάει από το κακό στο χειρότερο....bugs και crashes (ακόμη και native apps (όπως το email ή οι photos)) ειναι παρα πολύ συχνές, πλέον (και για να προλάβω τον Τακη: Ναι, ειμαι σίγουρος ότι σε εσενα δεν τα κάνει :p )
Τα οποια bugs προφανως ειναι ασχετως μοντελου. Το οτι δεν γρατζουνιεται η οθονη και δεν ντιμαρει για εμενα ειναι το μεγαλυτερο upgrade.
Τωρα για το αν εκανε καλα που το εδωσε τωρα, οντως αν θελει να πιασει το maximum τιμης.

Εν τω μεταξύ, κάπου εκεί στα Χριστούγεννα και λίγο μετά, το 17PM μου έκανε κάτι κουλά και η μπαταρία έκανε drain στο 6ωρο (αδιανόητο), χωρίς να φαίνεται κάποιο app στο usage. Τώρα έχει καιρό να μου συμβεί. Επειδή όμως άλλαξα και αμάξι ενδιάμεσα και έχει wireless charging εκεί που ακουμπάω το κινητό, δεν ξέρω αν έφτιαξε το iOS ή απλά παίρνει λίγη φόρτιση κάθε φορά που μπαίνω στο αμάξι και δεν το παίρνω χαμπάρι.

Last edited: