[Επίσημο] iPhone 18 Pro | 18 Pro Max @2026

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ένας μέσος όρος στην Αμερική είναι 4%, που ισχύει σε πολλές πολιτείες ... Βιρτζίνια που έμεινα ένα χρόνο ήταν 4,5%

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι πρέπει να δυσκολεύτηκαν πολύ να πείσουν τον Ιάσονα, πρέπει να τους πήρε ίσα με 2 δευτερόλεπτα...

Εδώ στην Ελλάδα νομίζω ότι έχουμε εκτός από ΦΠΑ και έξτρα φόρο για πνευματικά δικαιώματα.
Παγκόσμια πατέντα.

Εν τω μεταξύ, σας είπα τη μισή ιστορία μόνο. Πέραν του ότι τελικά το κόστος για αλλαγή ερχόταν στα 400κάτι (εντάξει, τελικά 600κάτι εφόσον πήγα στο 512), είχα βάλει κι ένα δεύτερο failsafe στον εαυτό μου, ότι φέτος θα το κάνω μόνο με τον τρόπο που δε γίνεται ποτέ (24 άτοκες μέσω Apple Card με 3% πόντους), που ως τώρα δε μπορούσα να κάνω λόγω εταιρικού πακέτου (ηλίθιος περιορισμός της Apple μόνο για τα iPhone, μπορείς να το κάνεις για Mac των 10000 και όχι για iPhone των 600). Ε λέω, θα μου βγάλει error και θα κάτσω στ'αβγά μου. Ε... για πρώτη φορά στα χρονικά δε μου'βγαλε, και τελικά μιλάμε για (μαζί με το Apple Care) για κάτι σαν 25 το μήνα (περίπου 1μιση lunch).

πρώτη φορά βλέπω launch day ετοιμοπαράδoτα iPhone

Απο κοντα πως ειναι το χρωμα;

Όπως κι από μακριά :) Είναι αρκετά πιστό στις φωτό, σε αντίθεση με πέρσι που στην πραγματικότητα είχε κάτι πιο πολύ σε χαλκό παρά σε πορτοκαλί.

Εμένα μου αρέσει πολύ, εκτός από...κρασάτο είναι και κλασάτο, σοβαρό, διακριτικό, και όμορφο.

Πήρα και την ασορτί θηκουλα γιατί η διχρωμία με είχε κουράσει μετά από λίγο καιρό, αυτό είναι πιο μίνιμαλ και διακριτικό.

• Like
Reactions: takisot
Όπως κι από μακριά :) Είναι αρκετά πιστό στις φωτό, σε αντίθεση με πέρσι που στην πραγματικότητα είχε κάτι πιο πολύ σε χαλκό παρά σε πορτοκαλί.

Εμένα μου αρέσει πολύ, εκτός από...κρασάτο είναι και κλασάτο, σοβαρό, διακριτικό, και όμορφο.

Πήρα και την ασορτί θηκουλα γιατί η διχρωμία με είχε κουράσει μετά από λίγο καιρό, αυτό είναι πιο μίνιμαλ και διακριτικό.

Mεyes! Το είδα και εγώ από κοντά το κρασάτο και μου άρεσε, σε σημείο που σκεφτόμουν αν έπρεπε να αλλάξω τη παραγγελία του matte black…

Αυτο το παλικαρι κανει μερικα απο τα πιο ευχαριστα και πρωτοτυπα videos στο youtube:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.