[Επίσημο] iPhone 4

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

(αν και εκτός θέματος, αλλά βαριέμαι να κάνω digging για να βρω το thread του 4)

Να μην βαριέσαι...ένα λεπτο έκανα...συν οτι με βοηθάς να μην πρεπει να τα μεταφέρω εγω τα μηνύματα ή να τα σβήνω, αφού είναι άσχετα με το νήμα που τα έγραψες. :a0210:

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Να μην βαριέσαι...ένα λεπτο έκανα...συν οτι με βοηθάς να μην πρεπει να τα μεταφέρω εγω τα μηνύματα ή να τα σβήνω, αφού είναι άσχετα με το νήμα που τα έγραψες. :a0210:

Εντάξει σχήμα λόγου ήταν το βαριέμαι. Απλά μιλούσα γενικά περί αυτονομίας smartphones, και πιάστηκα απ'την κουβέντα που έχουμε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν περί 5. (βλέπεις ότι τελικά ούτε το 4 αφορούσε η συζήτηση όπως ακολούθησε)

Mea culpa anywayzz!

Το δικο μου 4αρι με φουλ φορτισμα ολη νυχτα, στη 1-2 το μεσημερι καπουτ. Με χρηση σε 3g βεβαια, καθημερινα ξοδευω γυρω στα 15 mb... Μαλλον παρεδωσε η μπαταρια του.

Ευτυχως λογω γνωστου μου την αλλαζουν δωρεαν απο την αντιπροσωπεια. Απλως λογω ελλειψης χρονου το καθυστερω. Και να πω οτι του εκανα κακες φορτισεις...

κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι λογικό μετά από 2+ χρόνια καθημερινής χρήσης

Κοιτα, εβαλα τη νεα μπαταρια και το κινητο ξαναενιωσε, κερδισα περιπου συν μιση μερα με κανονικη χρηση.
Δεν ξερω ομως αν ειναι λογικο κοστος, καθε 2 χρονια να θελεις ενα 100αρι για αλλαγη μπαταριας.. Ειδικα για εμενα που δεν μπαινω στη λογικη αλλαγης του κινητου καθε 6μηνο.

Eμενα φιλοι μου το στρογγυλο κουμπι (home), μαλλον παρεδωσε πνευμα!!
Δουλευει οποτε θελει.
Πολλες φορες μουλαρωνει και δεν μπορω να κανω back για να κανω Π.Χ. μια κληση, ενω βρισκομουν στα μυνηματα!!
Λετε να φταιει κανα software ή τα εχει φτυσει το κουμπι?

Τι κανω?

Κοιτα, εβαλα τη νεα μπαταρια και το κινητο ξαναενιωσε, κερδισα περιπου συν μιση μερα με κανονικη χρηση.
Δεν ξερω ομως αν ειναι λογικο κοστος, καθε 2 χρονια να θελεις ενα 100αρι για αλλαγη μπαταριας.. Ειδικα για εμενα που δεν μπαινω στη λογικη αλλαγης του κινητου καθε 6μηνο.

Σου χρέωσαν 100 ευρώ για αλλαγή μπαταρίας στο 4?? 20 ευρώ λιανική η μπαταρία και 80 ευρώ εργατικά για εργασία περίπου 15 λεπτών? Καλό θα ήταν να μην ξαναπεράσεις ούτε απ' εξω ξανά από εκεί που πήγες. :-)

Σου χρέωσαν 100 ευρώ για αλλαγή μπαταρίας στο 4?? 20 ευρώ λιανική η μπαταρία και 80 ευρώ εργατικά για εργασία περίπου 15 λεπτών? Καλό θα ήταν να μην ξαναπεράσεις ούτε απ' εξω ξανά από εκεί που πήγες. :-)

Δεν πληρωσα τπτ λογω γνωριμιας, αλλα αν πας στην αντιπροσωπεια, δεν σου αλλαζουν μπαταρια με 20 σε καμια περιπτωση.

Δεν πληρωσα τπτ λογω γνωριμιας, αλλα αν πας στην αντιπροσωπεια, δεν σου αλλαζουν μπαταρια με 20 σε καμια περιπτωση.

Ok τότε. 20 ευρώ λιανική εννοούσα πόσο πουλιέται μια μπαταρία σκέτη για το 4. Νομίζω ότι με 40-50 ευρώ αλλαζεται συνήθως. Αν και είναι όμως κάτι τόσο εύκολο για να το κάνει κάποιος μόνος του που και αυτά είναι πολλά. Αφού όμως σου έγινε δωρεάν όλα καλά.