[Επίσημο] iPhone 5

Αν ήταν εξαρχής, δεν θα ήταν η μετοχή στα 700$ τώρα.....

Αγάλι αγάλι ......

Αφού πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι κάθε φορά, προς τι η βιασύνη και τα μαζεμένα χαρακτηριστικά;

Πάντως είναι απίστευτο κάθε φορά να έχουν χιλιάδες προτάσεις από φανατικούς υποστηρικτές για νέο σασί και αυτοί εκεί κολλημένοι. Μιλάμε έχουν βγάλει απίστευτες ντιζαϊνιές στα φόρουμ , που έτσι και τις υλοποιούσαν θα έπαιρναν τα σώβρακα και της samsung και όλων μαζί.

Αλλά είπαμε, αφού πουλάει κάθεται απλά και εισπράτει....

Για εμένα αυτό το τηλέφωνο φαίνεται να είναι το πιο ολοκληρωμένο μέχρι τώρα, με 4" αλλά όχι πιο φαρδιά, μόνο πιο ψηλό, ισχυρό επεξεργαστή, πολύ λεπτό, πολύ ελαφρύ, πολύ γρήγορο wifi, οθόνη με ακόμα καλύτερη απεικόνιση-πιο αληθοφανής δλδ, σιδερένιο-πάρα πολύ κατασκευή, κ.α. πολλά.

Από το iphone 4 των 2 ετών, νομίζω θα προχωρήσω στην αναβάθμιση.

Είναι κάτι σαν το "νέο" golf κάθε φορά. Γιατί ν'αλλάξουν κάτι που πουλάει σαν ψωμί ?

Ποιές οι διαφορές μεταξύ του A5X και A6??? Εδώ είναι το ζουμί. Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι ο A5X είναι καλύτερος.....

Ρίξτε μια ματιά στον Ινδό..μου φαίνεται πως πάει σφαίρα (αν το συγκρίνω με το δικό μου 4άρι..)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ θα κάνω την αλλαγή , πρώτα ο θεός , απο το 4s , μόνο και μόνο για την πλάτη που είναι πλέον απο αλουμίνιο και όχι απο γυαλί .
Βαρέθηκα να ζω με το φόβο μήπως και δεν το ακουμπήσω σωστά και σπάσει.

Χμμμμμμμ…. Έχει κουμπί μπροστά :p

Ο ξέφρενος ρυθμός αναβαθμίσεων των τελευταίον χρόνων στα κινητά έχει σίγουρα βρει απήχηση στην αγορά.
Σε κάθε περίπτωση όσοι έχουν συνηθίσει ή ερωτευτεί το iPhone, έχουν Upgrade path :-)

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

tmjuju..σε κάθε περίπτωση όσοι έχουν συνηθίσει ή ερωτευτεί το iPhone, έχουν Upgrade path :-)

Πιστεύω, αν ήδη έχεις επενδύσει φράγκα για αγορά iPad, iMac, Macbook, Apple TV ακόμα και airport extreme-express, δύσκολα δίνεις 600+ να πάρεις Lumia ή Galaxy ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο..

Χμμμμμμμ…. Έχει κουμπί μπροστά :p

Ο ξέφρενος ρυθμός αναβαθμίσεων των τελευταίον χρόνων στα κινητά έχει σίγουρα βρει απήχηση στην αγορά.
Σε κάθε περίπτωση όσοι έχουν συνηθίσει ή ερωτευτεί το iPhone, έχουν Upgrade path :-)

Ασε την ταμπακιέρα :flashbang: και πές μας για το ψητό.....:p

Ποιές οι διαφορές μεταξύ του A5X και A6??? Εδώ είναι το ζουμί. Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι ο A5X είναι καλύτερος.....

Δε διαφωνώ φίλε μου, για αυτό το γράφω
Το άσχημο θα ήταν να μην υπήρχε νέο iPhone
Τώρα αν το άλμα σε άλλους φαίνεται μικρό ή μεγάλο, νταξ απόψεις είναι αυτές. Σίγουρα κάτι περισσότερο προσφέρει.
Καλά υπάρχουν φυσικά ακόμα και αυτόθι που βαριούνται και τις Ferrari και σου λέει, πάλι Ferrari θα πάρουμε, ας δοκιμάσουμε και καμία Lamborghini
Δηλαδή ορισμένοι απλά θα αλλάξουν για την αλλαγή

FragoulisNaval Όσο για τον επεξεργαστή, αν θες την άποψή μου, για την ώρα, τους τετραπύρινους δε τους αξιοποιεί κανείς χρήστης στην καθημερινότητα του με αυτά τα λειτουργικά και κινητά. Μονό σε benchmarks θα δούμε διαφορές.
Και φυσικά ο νέος επεξεργαστής αρχιτεκτονικά είναι σχεδόν 2 χρόνια μπροστά από τον παλιό… και σίγουρα πιο δυνατός, αν και ουσιαστική διαφορά δε νομίζω να κάνει στην καθημερινότητα.
Το συγυρισμένο λειτουργικό μια χαρά θα τα καταφέρει και με δύο πύρινες υψηλότερου χρονισμού.

FragoulisNaval Όσο για τον επεξεργαστή, αν θες την άποψή μου, για την ώρα, τους τετραπύρινους δε τους αξιοποιεί κανείς χρήστης στην καθημερινότητα του με αυτά τα λειτουργικά και κινητά. Μονό σε benchmarks θα δούμε διαφορές.
Και φυσικά ο νέος επεξεργαστής αρχιτεκτονικά είναι σχεδόν 2 χρόνια μπροστά από τον παλιό… και σίγουρα πιο δυνατός, αν και ουσιαστική διαφορά δε νομίζω να κάνει στην καθημερινότητα.
Το συγυρισμένο λειτουργικό μια χαρά θα τα καταφέρει και με δύο πύρινες υψηλότερου χρονισμού.

Αν κρατήσει κάποιος το τηλέφωνο για 3 χρόνια τότε ναι, αξίζει να τα δώσει για να το πάρει. Με το 3GS και θα υποστηρίζει το iOS6 μην πάς μακρυά.
Οσο για τους πυρήνες και τα λειτουργικά συμφωνώ. Το "παλιό" μου Sensation πάει καλύτερα με το 4.0.4 από ότι με το 2.3.4 και ας έχει επεξεργαστή δυο γενιές πίσω. Και δυστηχώς δεν ψήθικα τόσο ώστε να το αλλάξω....Εκτός και αν σπάσει :idea:

Το ξέραμε ήδη αλλά και μετα την παρουσιάση του πραγματικού 4S εχθές κάποιοι θα έπρέπε να αρχίσουν ανησυχούν λίγο. Ζουν σε ένα υπέροχο μικρόκοσμο.
Συνεχίστε να δεσμευεστε όσο τραβάει η ψυχή σας στο ecosystem πληρώνοντας εφαρμογές κτλ γιατί η Apple τα καταφέρνει καλά με τον υπνωτισμό. Καλως ήλθατε στον κόσμο των 4", αν και αργήσατε 2 χρονάκια και πλέον ο υπόλοιπος κόσμος έχει προχωρήσει παρακάτω. Στο iphone 6 (όχι το 5s του χρόνου) ίσως τo marketing της Apple σας πείσει ότι μετά τις 4" ξεκινάει το....παιχνίδι, και πλέον το "με το ένα χέρι" αποκτήσει δευτερεύουσα σημασία. Καλως σας βρήκε το LTE, όποιος δεν γνωρίζει για τι πρόκειται μπορεί να ρωτήσει τον υπόλοιπο κόσμο που το έχει εδώ και πάνω απο 2 χρόνια. Και απο του χρόνου άλλη μια καινοτομία έρχεται στο iphone που λέγεται NFC αν και άλλοι το έχουν χρόνια τώρα.

To iphone 5 ίσως μοιάζει αναβάθμιση για κατόχους 4 και 4s (αν τα ζυγίσει κάποιος σοβαρα σε σχέση με το χρήμα που πρέπει να σκάσει, για μένα όχι) αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά κινητών που βρίσκονται στην αγορά πάνω απο 6μηνο. Τίποτα καινούργιο, τίποτα καινοτόμο (εκτός και αν κάποιος ζει σε σπηλια και το πανοραμα τον μάγεψε).

Όλος ο κόσμος παγκοσμίως σε όλα τα ΣΧΕΤΙKA φόρα ψάχνεται και προβληματίζεται για το τι παρουσίασε εχθες τελικά η Apple και εδώ, σαν να είμαστε στο istore, κάποιοι μοιάζουν να είναι στον κόσμο τους, και εγώ θα κατηγορηθώ για trolling επειδη γράφω αυτά που λέει ο τεχνολογικός κόσμος μια μέρα μετά.

Καλές αγορές

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Το ξέραμε ήδη αλλά και μετα την παρουσιάση του πραγματικού 4S εχθές κάποιοι θα έπρέπε να αρχίσουν ανησυχούν λίγο. Ζουν σε ένα υπέροχο μικρόκοσμο.
Συνεχίστε να δεσμευεστε όσο τραβάει η ψυχή σας στο ecosystem πληρώνοντας εφαρμογές κτλ γιατί η Apple τα καταφέρνει καλά με τον υπνωτισμό. Καλως ήλθατε στον κόσμο των 4", αν και αργήσατε 2 χρονάκια και πλέον ο υπόλοιπος κόσμος έχει προχωρήσει παρακάτω. Στο iphone 6 (όχι το 5s του χρόνου) ίσως τo marketing της Apple σας πείσει ότι μετά τις 4" ξεκινάει το....παιχνίδι, και πλέον το "με το ένα χέρι" αποκτήσει δευτερεύουσα σημασία. Καλως σας βρήκε το LTE, όποιος δεν γνωρίζει για τι πρόκειται μπορεί να ρωτήσει τον υπόλοιπο κόσμο που το έχει εδώ και πάνω απο 2 χρόνια. Και απο του χρόνου άλλη μια καινοτομία έρχεται στο iphone που λέγεται NFC αν και άλλοι το έχουν χρόνια τώρα.

To iphone 5 ίσως μοιάζει αναβάθμιση για κατόχους 4 και 4s (αν τα ζυγίσει κάποιος σοβαρα σε σχέση με το χρήμα που πρέπει να σκάσει, για μένα όχι) αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά κινητών που βρίσκονται στην αγορά πάνω απο 6μηνο. Τίποτα καινούργιο, τίποτα καινοτόμο (εκτός και αν κάποιος ζει σε σπηλια και το πανοραμα τον μάγεψε).

Όλος ο κόσμος παγκοσμίως σε όλα τα ΣΧΕΤΙKA φόρα ψάχνεται και προβληματίζεται για το τι παρουσίασε εχθες τελικά η Apple και εδώ, σαν να είμαστε στο istore, κάποιοι μοιάζουν να είναι στον κόσμο τους, και εγώ θα κατηγορηθώ για trolling επειδη γράφω αυτά που λέει ο τεχνολογικός κόσμος μια μέρα μετά.

Καλές αγορές

Διακρίνω ελαφρώς μια ειρωνία στον τόνο της γραφής σας κ κατηγορίες ότι είμαστε ένα istore...συν ότι αφήνετε να εννοηθεί ότι δεν είμαστε τεχνολογικό φορά αλλά κάτι άλλο...;;... :BDBDG54:
Ας το αφήσουμε να πέσει κάτω κ ας μην επεκταθούμε...ελπίζω !

Δεν είδα πουθενά να λέει--γράφει κάποιος ότι το νέο τηλέφωνο είναι κάπου καινοτόμο...είναι μια γενική καλή αναβάθμιση του προηγούμενου μοντέλου.

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Καλές αγορές

octap μην ανησυχείς κι άλλοι κατηγορηθήκαμε για trolling πριν καιρό για παρόμοιες ριζοσπαστικές απόψεις.... αλλά οκ, κινητά είναι στην τελική δε θα σκάσουμε κιόλας, μη νομίζεις ότι είσαι και ο μόνος εδώ που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά....

κατά τα άλλα μπορεί όπως λες (και λέω κι εγώ) ότι αυτό που είδαμε χθες να άργησε 2 χρόνια (κοκ για τα προηγούμενα Iphone), άλλα δεν παύει να είναι μια αξιοπρεπέστατη και ολοκληρωμένη "high end" συσκευή που σίγουρα κάποιους βολεύει αφάνταστα έστω και στον μικρόκοσμό της! (store, apps, mac, Κλειδωματα κλπ)

Last edited:
Tις παντοφλες , βπεπε galaxy note κ.τ.λ τις φοραω στα ποδια , οχι στα χερια!Οταν λοιπον θελω κινητο , μια χαρα ειναι οι 4 ιντζες του iphone 5 !