[Επίσημο] iPhone 5

δεν ειχα πληρωσει κανενα apple care.....

απο iphonehellas.gr "Σύμφωνα με ανθρώπους των οποίων το iPhone 5 αντικαταστάθηκε στο Apple Store υπάρχει ενημέρωση ότι αυτά τα συγκεκριμένα iPhone 5 ήταν μέρος προβληματικής παρτίδας και αντικαθίστανται από την Apple. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι γνωστό στην εταιρεία και προέκυψε από ένα ελαττωματικό μηχάνημα στο εργοστάσιο. Τα προβληματικά iPhone 5 εκείνης της παρτίδας μπορούν να αναγνωριστούν με βάση το serial number τους."

Γιάννη τότε πως σου το άλλαξαν, μήπως μέσω του recall της Apple για προβληματικά mbp? Εγγύηση μετά από 4 χρόνια δεν υπάρχει. Εάν μιλάμε λοιπόν για recall, πάλι υποχρεωμένοι είναι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Θελω να πω, πως και στους δυο παροχους που ειχα, Voda & Cosmote, οταν το τηλεφωνο ειχε καποιο πρόβλημα (πχ σήμα ή μικρόφωνο) το πήγα και σε 2 εβδομαδες είχα καινουργιο.

Βλέπεις λοιπόν ότι έχω δίκιο? Σε ποιο Applestore θα χρειαστεί να περιμένεις 2 βδομάδες? Άμεση αντικατάσταση γίνετε. Όταν λοιπόν ανοίξεις το 5άρι σου και, χτύπα ξύλο, είναι γρατσουνισμένο, ποιος θα σε πιστέψει για να σου το αλλάξει στην Ελλάδα?

τι εγινε ξαφνικα ολοι λετε οτι ειχατε προβληματικά Iphone (και παραπάνω απο 1) και σας τα αντάλλαξαν????????
Το στατιστικό των faulty είναι ποιο σημαντικό απ οτι σας το άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά.... ξέρουν μάλλον....

Ναι ρε Φραπε, ολα ειναι προβληματικά που το καταλαβες; :p
Σοβαρη στατιστικη αναλυση κανεις βλέπω! Εαν θες να δεις το ποσοστο προβληματικων συσκευών, υπαρχουν κανονικα consumer reports που καθε χρόνο η apple βγαινει πρωτη.

ΥΓ. Το θεμα ειναι να σε καλυπτει η εταιρια εαν σου σκάσει lemon. Γιατι εαν κανει το παπί, την έκατσες.
ΥΓ2. Προσωπικα το έχω ξαναπει εδω μεσα πως αλλαξα iphone 3 φορες. Βεβαια, εγω ειμαι και λιγο ψείρας (πχ μια φορα το εστειλα για αλλαγη λογω σήματος και τελικα εφταιγε ο booster που ειχαμε στο γραφείο...).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Βλέπεις λοιπόν ότι έχω δίκιο? Σε ποιο Applestore θα χρειαστεί να περιμένεις 2 βδομάδες? Άμεση αντικατάσταση γίνετε. Όταν λοιπόν ανοίξεις το 5άρι σου και, χτύπα ξύλο, είναι γρατσουνισμένο, ποιος θα σε πιστέψει για να σου το αλλάξει στην Ελλάδα?
Δεν γινεται αμεση αντικατασταση εδω. Κανουν έναν τυπικο έλεγχο.
Για το 5αρι σου εγραψε ο Γιάννης: Το ελεγχουν και μεσω serial number.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Όταν λοιπόν ανοίξεις το 5άρι σου και, χτύπα ξύλο, είναι γρατσουνισμένο, ποιος θα σε πιστέψει για να σου το αλλάξει στην Ελλάδα?

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

Για αυτο ξεψαχνιζουμε οσο μπορουμε το κινητο στο καταστημα.

Xωρις να ειμαι 100% σιγουρος , μηπως κατι δεν κανεις σωστα?Αν ηταν τοσο δυσκολο να σεταριστει, θα ειχε γινει βουκινο ...
Σε android παντως δεν ακουγονται τετοιες καταστασεις.
Ειμαι 1000% σίγουρος (δεν ειμαι αλλωστε ο μονος που το τσέκαρε...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Δεν γινεται αμεση αντικατασταση εδω. Κανουν έναν τυπικο έλεγχο.
Για το 5αρι σου εγραψε ο Γιάννης: Το ελεγχουν και μεσω serial number.

Πάμε πάλι μπας και συνεννοηθούμε.
Έχει έρθει στην Ελλάδα? Όχι.
Η αντικατάσταση γίνετε στην Ελλάδα? Μάλλον όχι (να είσαι σίγουρος ότι θα σου πούνε να πας εκεί που το αγόρασες).
Έχει αυτό να κάνει με την Apple? ΌΧΙ.

Τι από το παραπάνω δεν είναι κατανοητό ρε παιδιά?

Το ότι η Apple κάνει recall ενός προϊόντος αμέσως μόλις βγήκε λόγω κάποιου λάθους από μηχάνημα, απλά δείχνει ότι το quality control της έχει κάποια μικρή τρύπα. Κίνα είναι, ποιος μπορεί να τους ελέγχει όλους.

Αν το προβλημα ειναι σε μια παρτιδα, ενταξει συμβαινει.Εγινε και φέτος με το htc one s (το εχει φιλος απο εδω μεσα και τρεμει μην του ξεφλουδισει :p )
Aς ανακοινώσει ομως και η apple τα προβληματικα s/n (οπως εγινε με την htc) ετσι ωστε ο καθε κατοχος να μην αφηνεται στο ελεος του καθε ελληναρα προμηθευτη (απεχουν πολυ απο τα ξενα standards )

αυτο τι σχεση εχει με τον αρνητικο ντορο για το iphone 5 και τα epic fail ?
Το πρωτο ΣΚ πουληθηκαν 5.000.000 iphone 5 και καποια απ αυτα (πχ 10.000) βγηκαν χτυπημενα .... ποσοστο ασημαντο και στατιστικα.
Αυτα γινονται παντα.... η apple θα τ αντικαταστησει αμμεσα.

Στην Ελλαδα ειναι πιθανο , αφου θ αργησει να ερθει, να μην υπαρχει καν το προβλημα.
Και αν υπαρχει, να εισαι σιγουρος , θα στο αντικαταστησουν.
Το ιδιο εγινε και περσι με τα ipad 2 , που καποια ειχαν light leak (αλλο epic faill !!!) και το αντικατεστησαν σε οσους ειχαν προβλημα (στην Ελλαδα).

Τοσο απλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Πάμε πάλι μπας και συνεννοηθούμε.
Έχει έρθει στην Ελλάδα? Όχι.
Η αντικατάσταση γίνετε στην Ελλάδα? Μάλλον όχι (να είσαι σίγουρος ότι θα σου πούνε να πας εκεί που το αγόρασες).
Έχει αυτό να κάνει με την Apple? ΌΧΙ.

Τι από το παραπάνω δεν είναι κατανοητό ρε παιδιά?

Το ότι η Apple κάνει recall ενός προϊόντος αμέσως μόλις βγήκε λόγω κάποιου λάθους από μηχάνημα, απλά δείχνει ότι το quality control της έχει κάποια μικρή τρύπα. Κίνα είναι, ποιος μπορεί να τους ελέγχει όλους.

H αντικατασταση στα iphone γινεται στην Ελλάδα (υπαρχει εταιρια που κανει το επισημο service). Προφανως εχουν κομματια stock προς αντικατάσταση.

Πολλοι αναρωτιουνται γιατι η apple εβαλε τη δικη της εφαρμογη για χαρτες, και μπηκε σ αυτο το "παιχνιδι".

Υπαρχουν αρκετες εξηγησεις και μια απ αυτες φαινεται να ειναι και η αρνηση της Google να ενσωματωσει φωνητικες οδηγιες πλοηγησης στην εφαρμογη της Apple για το iphone ,
κατι που υπαρχει εδω και καιρο στα Android κινητα.

Αυτος ισως ειναι ενας απο τους σημαντικοτερους λογους που η Apple αποφασισε να βγαλει τη δικη της εφαρμογη και να εκμεταλλευτει το-την Siri .

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1455470

Μπορει αραγε το ιδιο να γινει με τo ψαχτηρι της Google ?

Last edited:
Κι εγω πηρα ενα iphone 3gs και ειχε προβλημα στο σημα... μου το αλλαξαν αμεσως με καινουργιο φυσικα.

αυτά στην Ελλάδα;

γιατί εμένα που στον μήνα χάλασαν τα κουμπιά της έντασης και το άλλο το μεγάλο πάνω, ψιλομπήκαν μέσα με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις αν το πατάς ή όχι, θέλανε συνολικά ένα μήνα...

δλδ έδωσα 600 ευρά για τηλέφωνο και στον μήνα το πήγα πίσω και θα έμενα και ένα μήνα χωρίς τηλέφωνο...

εν τέλει δεν το πήγα ποτέ πίσω, έλεγα να το πάω στο τέλος του χρόνου της εγγύησης, αλλά μπήκα φαντάρος και το άφησα...

Οι εντυπώσεις από τη χρήση των χαρτών της Apple στις beta εκδόσεις του iOS 6, δλδ. πριν απο 3 μηνες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πηγή

Last edited:
Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5

Το iPhone όπως θα έπρεπε να ήταν μετά από τόσα χρόνια.

Και μην μου πείτε ότι είναι κανά εξωγήινο concept. Ανετα θα μπορούσε να το βγάλει αντί να πετάει αναμασημένη τροφή....

Θα τους έπαιρνε ή δεν θα τους έπαιρνε και τα σώβρακα σε όλους τους κορεάτες;

http://www.youtube.com/watch?v=DpkF7UfWwck&feature=related

Αλλά γιατί να αγχωθεί; αφού έτσι κι αλλιώς κάνουν ουρές τα κοπάδια....

Ρε Τάσο απο το να φτάσει η apple απο ένα rendering σε βιομηχανική παραγωγή, χρειάζεται πολυυυς δρόμος.
Καταρχήν δεν ξέρεις εάν είναι τεχνικά η χρηματοοικονομικά εφικτό (πχ hydrogen fuel cells? είναι δυνατή η μαζική παραγωγή σε λογική τιμή?).
Όμορφο rendering αλλα ένα κινητό δεν αποτελείται απο ένα άδειο κουτί..