[Επίσημο] iPhone 5

Ναι, Αντωνη, στα ηλεκτρονικά δουλευει μια χαρα.

Σε γαλατα κλπ ειδη 1ης αναγκης δεν δουλευει.

Εκεί υπαρχουν τα καρτέλ τα οποια προφανως ταίζουν και τους πολιτικους με αποτελεσμα να μην εχουν κανενα λογο να κοψουν τα χερι που τους ταιζει.

Και φυσικα το ιδιο σεναριο παιζει σε απειρα πραγματα. Γι αυτο η χωρα δεν προκειται να δει ασπρη μερα.

Οσο για την ωριμότητα της γειτόνισσας σου, σιγα τα ωα....Εδω οι μισοι και βαλε Ελληνες ψηφίζουν ακόμα κλέφτες και απατεώνες, την καταναλωτική ωριμότητα περιμενεις;

Simple as that.

Παράδειγμα ήταν η γειτόνισσα... ένα από τα πολλά, στα τρόφιμα είναι απίστευτο το τι γίνεται (δόξα το Θεό, έχω περάσει στην μέχρι τώρα "καριέρα μου" από αρκετές δουλειές για να γνωρίζω πράματα και θάματα....), το ίδιο στα φάρμακα (όπου η έλευση Ισραηλινών αλλάζει τα πάντα... ψάξτε το..) και σε πολλά άλλα.....

@ Γιάννη είναι αποδεδειγμένο ότι προϊόν (στα ηλεκτρονικά) που δεν πουλάει όπως είχε υπολογίσει η εταιρεία του να πουλήσει αργά ή γρήγορα θα πέσει η τιμή....

Στη δουλεια μου πχ, εδω και καιρο η αγορα κατερευσε, δεν αναπροσαρμοστηκε (δουλεω σε καναλι).
Η αγορα ηταν και ειναι στρεβλη, και οσοι δεν ακολουθουν τους δικους της κανονες, απλα εξαφανιζονται.
Τωρα πια δε γυριζονται σηριαλ, ουτε γινονται εκπομπες .... Μονο Τουρκικα σηριαλ.... Οσο και να επεσαν οι αμοιβες καποιων, οσο και να δουλευουμε εμεις πια, απλα δεν υπαρχει μελλον.

ΥΓ... Αυτο που λες Αντωνη, ισχυει σε υγιεις αγορες, η Ελληνικη αγορα δεν ειναι....
Αν πχ η apple δεν πουλουσε στην Ελλαδα, απλα θ αποσυροταν ... Πολυ που θα την ενοιαζε.

Last edited:
Νομίζω ότι μιας και άνοιξε θέμα ο Νάσος για τη δήλωση του υπουργού καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα ποστ εκεί.... το πηδήκαμε λίγο το θέμα....:D

@ Γιάννη γνωρίζω που δουλεύεις... αλλά πίστεψέ με .. στα είδη μας πέφτει ξύλο στο ανταγωνισμό...

Δηλ. Εσεις πιστευετε οτι αν ο Ελληνας δεν επαιρνε το iphone 5 , θα ερχοταν πιο φτηνα αργοτερα?
Δουλευομαστε....?
Αν το 5 έκανε στην Ελλάδα 50% λιγότερες πωλήσεις από αυτές που περιμένει η Απλ και η Ελληνική αντιπροσωπεία (που προφανώς είναι σε ανοιχτή γραμμή με την μαμά και τις μεταφέρει το κλίμα και τη ζήτηση για να διαμορφωθεί η τελική τιμή, "βάρα, θα το πάρουν") τότε να είσαι σίγουρος ότι το 5S θα ερχόταν σε σαφώς καλύτερη τιμή (αναλογικά με την τιμή στην Γερμανία π.χ.). Δεν γίνεται σε μία μέρα αυτό όμως. Ο καταναλωτής έχει δύναμη. Απλά ο Έλληνας καταναλωτής δεν την εκμεταλλεύεται.

Στη Ρωσία και τη Βραζιλία τα Apple προϊόντα είναι 40% πάνω από την Ελλάδα.

Ρωσσία
The Web stores are offering delivery soon after the phone goes on sale in the U.S. and eight other countries on Sept. 21. Official sales in Russia will probably start mid-December and the price is likely the same as for the iPhone 4S, which was as much as 39,990 rubles for the 64-gigabyte model, said Eldar Murtazin, an analyst at Moscow-based Mobile Research Group.

Bloomberg

Ρωσσία
The Web stores are offering delivery soon after the phone goes on sale in the U.S. and eight other countries on Sept. 21. Official sales in Russia will probably start mid-December and the price is likely the same as for the iPhone 4S, which was as much as 39,990 rubles for the 64-gigabyte model, said Eldar Murtazin, an analyst at Moscow-based Mobile Research Group.

Bloomberg

1000E δηλαδή.

Στο περίπου, όσο έχει και εδώ δηλαδή...

Και μιλάμε για Ρωσσία όπου αυτή τη στιγμή ( στα μεγάλα αστικά κέντρα) πολλοί αλλάζουν δουλειά για πλάκα και επειδή τους προσέφεραν 20 δολάρια παραπάνω...

Είναι πραγματικότητα...

Στην Ρωσία παραδοσιακά τα κινητα έχουν περίπου 20% παραπάνω από την Ευρώπη. Προφανώς κάτι έχει να κανει με την φορολογία. Δεν είναι δλδ κάτι πρωτότυπό. Στο www.mobile-review.com δείτε review κινητών πριν 5-10 χρονια οπόυ αναφέρει τιμές και διαχωρίζει πάντα τις τιμές Ρωσίας - Ευρώπης.

Last edited:
Πάντως ρε παιδιά ότι συζήτηση και να γίνει πλέον έχει κοινο παρονομαστή την παλιοκατάσταση που ζούμε.
Στα forum, μεσα στο σπίτι, έξω απ' το σπίτι, σε λίγο και στον ύπνο μας. Φτάνει πια!
Αντισταθείτε στη μιζέρια που μας έχουν επιβάλλει, αγοράζοντας το iphone 5, TΩΡΑ! :flipout:

...
Αντισταθείτε στη μιζέρια που μας έχουν επιβάλλει, αγοράζοντας το iphone 5, TΩΡΑ! :flipout:
Σ' αυτό έχεις ένα δίκιο! :D
Και εγώ θα ήθελα να αγοράσω ένα 5 (δώρο στη γυναίκα μου). Προς το παρόν όμως της έκανα δώρο μία μεταχειρισμένη δερμάτινη θήκη από ένα Νοκια παλιό που έρχεται γάντι στο 4 για να μην της χαλάσει. Γιατί αν της χαλάσει δεν νομίζω ότι θα βολευτεί με το Νοκια των 25 ευρώ που θα της πάρω τότε...

Στα οπα οπα την έχεις.

Μια χαρά είναι. Από νοκια s40 με φωτογραφική ανάλυσής 640χ480 βρέθηκε κάτοχός iphone 4 περσι. Φυσικά δεν το οφείλει σε μενα αλλα στο ... android (και εγώ του οφείλω την υγεία μου). :D
(Μεταξύ μας, της λέω ότι τα iphone είναι τα καλύτερα τηλεφωνά στον κοσμο. Μην της πειτε την αλήθεια όμως...)