[Επίσημο] iPhone 5C

αντε να βγει το 6 να χουμε κατι πιο σοβαρο να λεμε....

Ετσι κι αλλιως οτι και να βγαλει, παλι θα γκρινιαζουν πολλοι.
Αν βγαλει το ιδιο μεγεθος, θα τη θαψουν επειδη ειναι στενομυαλη και δεν κανει οτι ζηταει ο κοσμος !
Αν βγαλει κατι πιο μεγαλο , παλι θα τη θαψουν γιατι θα βγαλει κατι που θα μπορουσε να χε βγαλει πιο πριν !

Αβυσσος η ψυχη του καταναλωτη ...

για μενα το ''ιδανικο'' θα ηταν,να βγαλει καπου αναμεσα στις 4,7''-5'' και να μην εχει τα τεραστια περιθωρια γυρω γυρω,που εχει τωρα.

οπως το ειπες... "για μενα" !

Εκει ειναι το θεμα, ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη... εγω θελω 4.3 , εσυ 4,7 αλλος 5 και παει λεγοντας.
Τεσπα, δεν εχει νοημα η συζητηση, τσαμπα χαλαμε τις καρδιες μας!

Γιαυτο καλο θα ηταν να εχει επιλογές.. Και αυτό θα κάνει θελει δεν θελει..

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5C

οπως το ειπες... "για μενα" !

Εκει ειναι το θεμα, ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη... εγω θελω 4.3 , εσυ 4,7 αλλος 5 και παει λεγοντας.
Τεσπα, δεν εχει νοημα η συζητηση, τσαμπα χαλαμε τις καρδιες μας!

αρα η λυση ειναι,να βγαλει περισσοτερα μοντελα και να βρει ο καθενας αυτο που του ταιριαζει κι οχι παρτε ενα μοντελο και προσαρμοστειτε ολοι σ'αυτο,επειδη ειμαι η απλ κι ετσι γουσταρω.

γιατι, δικηγορος της ειμαι ή μετοχος ?

Γιατι, σαν καταναλωτης δεν μπορεις να ζητήσεις αυτό που θες;

Καλό και στον εαυτό σου και στην (αγαπημενη σου) εταιρία θα κάνεις.

Καταναλωτική συνειδηση, που λεμε....

Δεν εχω ανοιχτη γραμμη με τον Cook .... :p

Οχι αλλα ο Cook οφειλει (για το καλό του) να εχει ανοικτη γραμμη με εσένα (με όλους τους καταναλωτές και ειδικότερα τους πελάτες του για την ακριβεια)

Δε χρειαζεται να προσθεσω κατι αλλο σε αυτο που λεει ο Συριος.
Το μονο που θα πω ειναι,οτι περνωντας στο απεναντι στρατοπεδο με το G2 της LG,πλεον το iphone το εχω ως δευτερο λογω του οτι ειναι μικρο και χωραει στη τσεπη μου οταν παω στο γυμναστηριο.
Δηλαδη η χρηση του ειναι αποκλειστικα ως τηλεφωνο και για τιποτα αλλο.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να λέμε τα ίδια κ τα ίδια συνέχεια...ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει, χωρίς να πρέπει να επιβάλει ο καθείς την άποψή του στους υπόλοιπους που έχουν διαφορετική άποψη.
:ernaehrung004: