[Επίσημο] iPhone 5C

αμα εχεις καταναλωτικη συνειδηση Συριε απλα αλλαζεις εταιρεια, οπως εκανες, και σταματας τις γκρινιες ...

Οντως, αν εχεις καταναλωτική συνειδηση, ''απαιτείς'' και ''τιμωρείς'' όπου και όταν (κρίνεις) ότι χρειάζεται.

Και αυτό το κάνεις με τις αγορές / τσέπη σου.

Και φυσικα το ιδανικό για τον καταναλωτή είναι να επιλέγει πάντα το καλύτερο (σύμφωνα με τις αναγκες του φυσικα), ειδικά αν αυτό σημαίνει να ''αλλάζει πλευρές'' γιατί με αυτόν τον τρόπο και αυτός έχει πάντα το καλύτερο (δυνατό) προιόν και οι εταιρίες πιέζονται για βελτίωση (και δεν ''επαναπαύονται'' με ''πρόβατα που δεν φεύγουν με τπτ απο το μαντρί'').

Τελος, κατά βάση, δεν ''αλλάζεις εταιρία'' αλλά ''αλλάζεις προιόν''

ΥΓ Τα παραπάνω φυσικά δεν αναιρούν το δικαιωμα (έως ''καναναλωτική'' υποχρεωση, θα έλεγα) της (δημόασιας ή μη) κριτικής (αυτό που εσύ αποκαλείς ''γκρινια'').

Kαλα εκανες... εμεις τι φταιμε να σ ακουμε να γκρινιαζεις ? :p

ΥΓ Τα παραπάνω φυσικά δεν αναιρούν το δικαιωμα (έως ''καναναλωτική'' υποχρεωση, θα έλεγα) της (δημόασιας ή μη) κριτικής (αυτό που εσύ αποκαλείς ''γκρινια'').

Εσύ γιατί ταυτίστηκες με το πρόβατο; :p

Περαν της πλακας, δεν εννοούσα φυσικα εσενα (ή καποιον αλλό από εδω - απο αυτούς που γνωρίζω καλα τουλαχιστον).

βρε συ Γιαννη,οι Beta εκδοσεις δεν δινονται για να δοκιμασθουν απ'το κοσμο και στη συνεχεια να πουν,τι προβληματα ή τι δεν τους αρεσε για να το διορθωσουν οι εταιρειες;
Ετσι γινοταν κι ετσι θα γινεται παντα.
Εκφραζεις ως χρηστης τα - και τα + ενος προιοντος και ειναι υποχρεωμενες οι εταιρειες,ν'ακολουθησουν τις επιθυμιες των πελατων τους.
Αν καθομαστε και θαυμαζουμε ολη μερα κι ευχαριστουμε την οποια απλ,μας πλασαρει κατι,θα τρωμε συνεχεια ξαναζεσταμενο φαγητο.
Σε καποιον δεν αρκει το μεγεθος της οθονης,αλλος εχει βαρεθει να βλεπει το ιδιο λειτουργικο να παραμενει απαραλλαχτο μεσα στο περασμα των αιωνων και παει λεγοντας.
Η απλ και η καθε απλ,ειναι υποχρεωμενη ν'αφουγκρασθει τη ''γκρινια'' οπως την λες εσυ,των πελατων της και να προσπαθει να τους ικανοποιησει οσο περισσοτερο μπορει.
Αλλιως θα κουνησουν μαντηλι,ειδικα τωρα που ο ανταγωνισμος εχει ωριμασει στο συγκεκριμενο τομεα.
Αυτο που λες εσυ,αν σου αρεσει,αλλιως πηγαινε αλλου,δεν υπαρχει,ειναι εντελως ακυρο.

Μου δώσαν δώρο ουσιαστικά με την ανανέωση του συμβολαίου μου ένα iPhone 5C 32GB Blue. Το έχω ακόμα σφραγισμένο στο κουτί και σκέφτομαι τι να το κάνω. Έχω ακόμα το 4S το οποίο κρατιέται μια χαρά και δεν έχω αυτήν την στιγμή καμια πρεμούρα να το αλλάξω, αλλά σκέφτομαι οτι είναι ήδη 2,5 χρονών και δεν ξέρω πως θα αντέξει ακόμα. Με την έννοια οτι για 1,5 χρόνο ακόμα δεν θα έχω άλλη ανανέωση δλδ δωρεάν συσκευή...

Αξίζει να το κρατήσω, ή μήπως να το πουλήσω και να πάρω τώρα ή αργότερα το 5S? Πέρα απο την καλύτερη κάμερα που δεν με πολυενδιαφέρει, τα αποτυπώματα που επίσης δεν μου είναι σημαντικό, τί άλλο μείζον προτέρημα έχει έναντι του C που θα μου γίνει αντιληπτό στην καθημερινότητα. Απο όσο κοίταξα λίγο, το σημαντικότερο είναι η φθηνότερη κατασκευή απο πλαστικό σε σχέση με το S.
Απο την ποιότητα του 4S είναι κάτι παραπάνω απο ευχαριστημένος να πώ, το έχω 2,5 χρόνια και έχει πέσει, έχει ξαναπέσει, το έχω πάρει σε χιόνια και σε παραλίες και συνεχίζει ακάθεκτο... Πόσο χειρότερη είναι η κατασκευή του C?

Το c ειναι περίπου δυο φορές γρηγορότερο απο το δικό σου, οπότε θα το ευχαριστηθεις, ειδικά με το IOS 7. Και το πλαστικό του ειναι πολύ ποιοτικό. Άποψη μου, κρατα το.

Κακά τα ψέματα, το κινητό είναι εν πολλοίς εμφάνιση. Αν δεν το γουστάρεις να το βλέπεις, σε χαλάει. Προσωπικά λοιπόν στην περίπτωση σου θα το πουλούσα (γιατί δε μπορώ να τη βλέπω την πλαστικούρα) και θα έπαιρνα με τη διαφορά το 5s. Αν δε σε χαλάει η εμφάνιση καλύτερα κράτησε το, δε νομίζω να κερδίσεις κάτι τόσο σημαντικό τεχνολογικά.

Τεχνολογικά και το 4S με καλύπτει... Σιγά δλδ και το τί κάνω... Κλήσεις, Whatsapp, σερφάρισμα, μικροεφαρμογές (δρομολόγια, runtastic και αλλες χαζομαρούλες) και μετά μερικά App ιατρικά που έχω με φάρμακα, ανατομίες και φόρμουλες. Οπότε εκεί δε με πολυαπασχολεί.
Η ποιότητα κατασκευής είναι που μου είναι μυστήριο. Αν είναι ικανό να αντέξει για αρκετό καιρό ή θα διαλυθεί...

Αφου το σκέφτεσαι τοσο, εχει αποφασίσεις μόνος σου....δεν το θες.

Πούλα το λοιπόν, κράτα τα λεφτα και αποφασίζεις στο μέλλον τι θα κανεις.

Το θεμα του δεν είναι ούτε η οθόνη, ούτε η εμφανιση.

Απλα είναι ελαχιστα φθηνότερο από το 5S. That's all.

100 ευρώ είναι η διαφορά στο skroutz , δεν θα έλεγα ότι είναι και λίγο , το κακό όμως για το 5C είναι ότι δεν είναι "μουράτο" σαν το 5S λόγω του σχεδιασμού του άρα εκλείπει ο κύριος λόγος για την αγορά του.

100 Ευρω, σε αυτή την κατηγορία τιμής και δεδομένων των διαφορών με το 5S, είναι λιγα...