Αν κρίνω απο τα λεγόμενα σου δεν αξίζει η αναβάθμιση απο 5s σε 6 εκτός απο την λίγο μεγαλύτερη οθόνη & το σχέδιο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω μένει να δούμε και πως τα πάει απο μπαταρία αν και δεν νομίζω οτι θα έχουν μεγάλες διαφορές.
Αν κρίνω απο τα λεγόμενα σου δεν αξίζει η αναβάθμιση απο 5s σε 6 εκτός απο την λίγο μεγαλύτερη οθόνη & το σχέδιο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω μένει να δούμε και πως τα πάει απο μπαταρία αν και δεν νομίζω οτι θα έχουν μεγάλες διαφορές.
Εγω που εχω το 5αρι αξιζει η μετάβαση σε 6 ? ευχαριστημένος είμαι αλλα πάω για τρίτο χρόνο τωρα
Όχι φίλε μου, δεν λέω κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι βελτιώσεις σε σχέση με το 5s. Απλά εάν κάποιος δεν θέλει μεγαλύτερη οθόνη, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος αλλαγής. Δεν έχει γίνει κάποια επανάσταση τεχνολογίας.
Δεν παύει όμως να είναι καλύτερο κινητό και κατά την γνώμη μου αξίζει να αναβαθμίσεις λόγω μεγέθους οθόνης.
Εγω που εχω το 5αρι αξιζει η μετάβαση σε 6 ? ευχαριστημένος είμαι αλλα πάω για τρίτο χρόνο τωρα
Τέσπα, το κινητό αξίζει την αναβάθμιση λόγω αλλαγής μεγέθους. Αλλά μόνο για αυτούς που είναι ήδη στο οικοσύστημα της Apple. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολύ καλύτερα και όμορφα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.