[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Σύγκριση με το Nexus 5 (5" οθόνη). Είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος, εκτός από το πάχος. Εκεί το iphone είναι πιο λεπτό. Αλλά είναι απίστευτο. Το iphone από πάνω δεν φαίνεται τίποτα από το Nexus.

14090012.jpg14090013.jpg14090010.jpg

Οι φωτό είναι στα γρήγορα από Nokia N9, μην βαράτε, εάν δεν είναι πολύ καλές. Πείτε μου εάν θέλετε να δω κάτι άλλο και να σας ενημερώσω ή ανεβάσω φωτό.

ε, αυτο το ξεραμε, γι αυτο εβαλαν το one hand mode ! :p

ΥΓ... εγω θελω να μ ενημερωσεις ποτε θα ερθει το δικο μου. :grinning-smiley-043

Ζυγιζει καλα στο ενα χερι ? Φτανεις σε ολο το πλατος του κινητου , ο αντιχειρας σου ?
Φαινονται τα pixels απο κοντα ?

nai ok, απλα εννοω να κανεις το swipe απο δεξια ή αριστερα , απο τα ακρα της οθονης (το χρησιμοποιει πολυ το ios 8).

Αντε, παω τωρα να ονειρευτω το iphone 6.... :p

Λοιπόν, τώρα που είχα ευκαιρία να παίξω λίγο και να το χειριστώ μπορώ να πω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση σε πάχος και μέγεθος (αν και είναι τραγικό το ποσοστό κάλυψης από την οθόνη σε σχέση με το μέγεθος του κινητού λόγω των τεραστίων bezels) από την Apple (το IOS το συχαίνομαι και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη).
Γενικά έχω καλύτερη αίσθηση κρατήματος από τα παλιά και η οθόνη επιτέλους ένα μέγεθος που σε τραβάει. Σαν σχέδιο δεν με τρελαίνει, το 5s είναι πολύ πιο όμορφο. Ειδικά η γραμμές στο πίσω μέρος είναι τραγικές. Όπως επίσης απαράδεκτο όλο το λεκτικό στο κάτω μέρος της πίσω πλευράς. Καθόλου διακριτικό με κάτι τεράστια γράμματα CE0682 και το assembled in China να φαίνεται ξεκάθαρα. Σαν επιγραφή από κινέζικο παιχνίδι.
Τέσπα, το κινητό αξίζει την αναβάθμιση λόγω αλλαγής μεγέθους. Αλλά μόνο για αυτούς που είναι ήδη στο οικοσύστημα της Apple. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολύ καλύτερα και όμορφα.

Αν κρίνω απο τα λεγόμενα σου δεν αξίζει η αναβάθμιση απο 5s σε 6 εκτός απο την λίγο μεγαλύτερη οθόνη & το σχέδιο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω μένει να δούμε και πως τα πάει απο μπαταρία αν και δεν νομίζω οτι θα έχουν μεγάλες διαφορές.

Αν κρίνω απο τα λεγόμενα σου δεν αξίζει η αναβάθμιση απο 5s σε 6 εκτός απο την λίγο μεγαλύτερη οθόνη & το σχέδιο δεν προσφέρει κάτι παραπάνω μένει να δούμε και πως τα πάει απο μπαταρία αν και δεν νομίζω οτι θα έχουν μεγάλες διαφορές.

Μια ημέρα κρατάει η μπαταρία και στο 6.

Όχι φίλε μου, δεν λέω κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι βελτιώσεις σε σχέση με το 5s. Απλά εάν κάποιος δεν θέλει μεγαλύτερη οθόνη, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος αλλαγής. Δεν έχει γίνει κάποια επανάσταση τεχνολογίας.
Δεν παύει όμως να είναι καλύτερο κινητό και κατά την γνώμη μου αξίζει να αναβαθμίσεις λόγω μεγέθους οθόνης.

H εστιαση της καμερας ειναι απιστευτη, καλυτερη και απο πολλες vdslr !

https://www.youtube.com/watch?v=fldnX0xuJ0E

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και η εικονα σε φωτο ειναι καλυτερη , ειδικα σε βραδυνα...λιγοτερος θορυβος, περισσοτερη λεπτομερεια...
Δειτε σε FHD και full screen.

https://www.youtube.com/watch?v=5zOiEARUumQ&list=UUppifd6qgT-5akRcNXeL2rw

Last edited:
Εγω που εχω το 5αρι αξιζει η μετάβαση σε 6 ? ευχαριστημένος είμαι αλλα πάω για τρίτο χρόνο τωρα

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Εγω που εχω το 5αρι αξιζει η μετάβαση σε 6 ? ευχαριστημένος είμαι αλλα πάω για τρίτο χρόνο τωρα

Μια χαρά αξίζει και με το παραπάνω, εάν σου περισσεύουν τουλάχιστον 739. Αλλιώς τέλεια είσαι και με το 5. Και αυτό ισχύει για οποιοδήποτε κινητό.

Όχι φίλε μου, δεν λέω κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι βελτιώσεις σε σχέση με το 5s. Απλά εάν κάποιος δεν θέλει μεγαλύτερη οθόνη, δεν υπάρχει πραγματικά λόγος αλλαγής. Δεν έχει γίνει κάποια επανάσταση τεχνολογίας.
Δεν παύει όμως να είναι καλύτερο κινητό και κατά την γνώμη μου αξίζει να αναβαθμίσεις λόγω μεγέθους οθόνης.

Δεν λεμε κατι διαφορετικο σαφεστατα ειναι βελτιωμενο σε σχεση με το 5s το θεμα ειναι αν αξιζει να δωσεις περιπου 800-450=350 για τις διαφορες που εχουν , μολις ειδα και τις διαφορες στην εστιαση της καμερας.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

....

Τέσπα, το κινητό αξίζει την αναβάθμιση λόγω αλλαγής μεγέθους. Αλλά μόνο για αυτούς που είναι ήδη στο οικοσύστημα της Apple. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολύ καλύτερα και όμορφα.

Εγω πάντως απογοητευτηκα. Δε βλεπω σχεδον καμια διαφορα με το 5s, σε καποιες φωτο το 5s ειναι πιο sharp και εχει καλυτερα χρωματα.

Στις βραδυνες, ελαχιστη, εως καθολου βελτιωση, παλι με ψηφιακες θα ειμαστε στις διακοπες... :P

Μαλλον κρατησαν τις αναβαθμισεις της καμερας για το 6s.

Ο μονος λογος αναβαθμισης για μενα ειναι η μεγαλυτερη οθονη, παρολο που περιμενα και καλυτερη καμερα.

Δειτε εδω:

http://www.youtube.com/watch?v=RrFxK5ve61E

http://www.youtube.com/watch?v=5zOiEARUumQ

Last edited: