[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

OK, ας πουμε ότι διαφωνούμε στον ορισμό του ''premium'' (και αντε ότι έχεις και λίγο δικιο παραπάνω :p)

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει:

Τα 4/5 τα επιανες στο χερι σου και ''τα χαιρόσουν'', το 6 το πιάνεις (το + με τα 2 χερια :p) και δεν σου κάνει ''κλικ''.

Και ναι η ''χαρακια'' από τη μεγαλλική λουρίδα του 4-5, εκανε τη διαφορα νομίζω.

Επίσης η καμπύλη στα πλάγια του 6 κανει τα bumbers να μοιαζουν εντελώς ''ξενα'' με το σωμα του κινητού. Σαν να εξέχουν πολύ και να είναι ''εξογκώματα''. Αυτό με χάλασε αρκετά (γιατί είχα πάρει τα κλασικά, μαμάτα, bumpers της Spigen και δεν τα βλέπω να κάθονται καλά).

Εγώ πάλι το αντίθετο ένιωσα: Ενώ το 4/5/5s μου αρεσαν πολύ εμφανισιακά, δεν έχουν την "αεράτη" αίσθηση στο χέρι που είχα όταν έπιασα το 6. Ειδικά αυτό το καμπυλωτό στις ακρες της οθόνης με έκανε να θέλω να το γυρίζω γύρω-γύρω σαν anti-stress ball :p
Φυσικά, αυτό θα χαθεί μόλις βάλεις θήκη ή bumper. Αλλα με την δερματινη θήκη της apple, μια χαρα έκατσε και δεν έχει μεγάλο lip μπροστά, ενώ από πίσω η κάμερα δεν προεξέχει καθόλου. Για τα spiegen δεν έχω ιδέα, αλλα φαντάζομαι πως έχεις δίκιο.

μη βάζεις τίποτα, χαλάει την αίσθηση.
Ένα αυτοκόλλητο 3M kai eisai OK ....εγω το έχω παραγγείλει κι ακόμα ναερθει :smash:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού το έγραψα βρε... μονο για iphone 6 kai plus.
για το δικό σου υπάρχει η δεύτερη εφαρμογή , που κοστίζει 45 ευρω περίπου (από 1000 που είχε !!)
Και υποστηρίζει ΜΟΝΟ 5s προς το παρόν (και με καλύτερη εικόνα ).

https://itunes.apple.com/us/app/vizzywig-8xhd/id913424818?mt=8

http://nofilmschool.com/2014/10/viz...it-4k-video-just-got-whole-lot-cheaper?page=3

Όχι... Με το 5s όλα αυτά...

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

μη βάζεις τίποτα, χαλάει την αίσθηση.
Ένα αυτοκόλλητο 3M kai eisai OK ....εγω το έχω παραγγείλει κι ακόμα ναερθει :smash:

[/url]

Δυστυχώς, για "μανταλακηδες" όπως η αφεντιά μου, η χρήση θήκης ή bumper είναι μονόδρομος....
Τουλάχιστον λόγω ελαχιστου πάχους, δεν γίνεται πολύ τούβλο...

Μπα κι εγω ρε Γιάννη το φοβάμαι...

Γιατι η θηκη βοηθαει και στο grip. Χωρίς αυτή, γλυστραει πολύ (ειδικά τωρα με τα στρογγυλεμένα ακρα)

Και εχω βαρεθεί γενικα να ''προσεχω''.

Αυτοκολλητο μπρος πισω, εχω βάλει από την 1η μερα (κάποια που έρχονται μαζί με τις θήκες)

Εσύ ποιο περιμένεις;

Κάποια καλό, στυλ 3M με καμιά υφή τύπου δέρμα (σαν αυτά που βάζω πάντα στα ipad) ; Ισως κατι τετοιο είναι η λύση...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν δινεται και κανενα link για αυτα?

Για το iPad παντα από ebay τα παίρνω (αλλά από διαφορετικούς πωλητες - συνηθως είναι Once off καταστάσεις)

Θελει λίγο ψάξιμο

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Το iphone 6 έχει, βάσει των test, την γρηγορότερη cpu, την καλύτερη κάμερα, την καλύτερη lcd οθόνη, το κορυφαίο σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το καλύτερο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών.

Εξαρτάται τι μετράει και πως το μετράει ο καθένας. Πχ. για το δακτυλικό αποτύπωμα σε πολλά review καλύτερο βγαίνει το Huawei Mate 7 , στην κάμερα στο blind test του Phonearena βγήκε μετά το Note 4 με τεράστια διαφορά , το ίδιο σε τεστ ταχύτητας ανοίγματος εφαρμογών που ήταν 5 sec πιο αργό από το Note , ακόμη και το "καλύτερη LCD οθόνη" σχετικό είναι γιατί το μικρό γράφτηκε στο τεστ του displaymate ότι έχει μικρότερη ανάλυση από ότι θα έπρεπε (άσε που σαν μέγεθος οθόνης είναι λίγο αστείο να χαρακτηρίζουμε κορυφαία μια 4.7").

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Εξαρτάται τι μετράει και πως το μετράει ο καθένας. Πχ. για το δακτυλικό αποτύπωμα σε πολλά review καλύτερο βγαίνει το Huawei Mate 7 , στην κάμερα στο blind test του Phonearena βγήκε μετά το Note 4 με τεράστια διαφορά , το ίδιο σε τεστ ταχύτητας ανοίγματος εφαρμογών που ήταν 5 sec πιο αργό από το Note , ακόμη και το "καλύτερη LCD οθόνη" σχετικό είναι γιατί το μικρό γράφτηκε στο τεστ του displaymate ότι έχει μικρότερη ανάλυση από ότι θα έπρεπε (άσε που σαν μέγεθος οθόνης είναι λίγο αστείο να χαρακτηρίζουμε κορυφαία μια 4.7").

Εγώ μιλάω για test από τις πλέον αξιόπιστες πηγες του είδους, τα έχουμε ξαναγράψει εδώ μεσα ad nauseam. Αλλα ακόμα και αν ισχυαν αυτά που λες, δεν χρειάζεται ένα προιον να έχει τα απολύτως κορυφαία εξαρτήματα για να θεωρηθεί premium. Αρκεί να είναι από τα καλύτερα. Πχ το HTC M8 είναι premium άσχετα του ότι δεν είναι κορυφαίο στα benchmarks.

όχι αν κανεις αυτό που δείχνει στο βίντεο.... (pistolaki)

στα ipad air που τα έχω 1 χρόνο δεν έχουν ξεκολησει (αν το κανεις σωστά).

Ε, δεν είχα ασχοληθεί με περμανάντ...:p

Στο Air παντως που χα βάλει περυσι, επειδή ειδα ότι δεν κολλαγαν καλά (χωρίς πιστολάκι βέβαια), εκοψα τα ''γυρίσματα''....

ξεκολλάνε αν θες να τα αλλάξεις στην πορεία ή μένουν παντρεμένα till the death do them part?

ξεκολανε εύκολα και δεν αφήνουν σημάδια, αν πάρεις φυσικά καλης ποιότητας και όχι απομιμήσεις.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

υπάρχουν και "κανονικές" ξύλινες ζελατίνες που μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα..... http://furnlab.com

κι επίσης αυτές.... http://rawbkny.com - http://www.truffol.com/shop/all/1/5

ΥΓ.. @Σύριε, αν δε θες να διπλώνει το skin στις ακρες , αυτή είναι πολύ καλη http://rawbkny.com/collections/iphone-skins/products/iphone-nappa-leather-skin

nappa_1024x1024.jpg

Last edited:
Καλά τραβάει και το 5s... Στην κίνηση τα χαλάει λίγο...

Maximum frame rate 26,087 fps
με minimum frame rate: 4,196 fps :speechless-smiley-0

Attachments

• 4K.JPG
    4K.JPG
    156.5 KB · Views: 102
  • 4Ki.JPG
    4Ki.JPG
    68.7 KB · Views: 103
αφού τα πάμε... δεν εχει τη δύναμη το iphone 5 με αυτό το πρόγραμμα.
Θέλεις το άλλο, το ακριβό εσύ! :p

Στο ιπηονε 6 δε πέφτει σε τέτοια νούμερα , ειδικά στις συνθήκες που τράβηξες (εξωτερικά πλανα).

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

αφού τα πάμε... δεν εχει τη δύναμη το iphone 5 με αυτό το πρόγραμμα.
Θέλεις το άλλο, το ακριβό εσύ! :p

Στο ιπηονε 6 δε πέφτει σε τέτοια νούμερα , ειδικά στις συνθήκες που τράβηξες (εξωτερικά πλανα).

Κι από ανάλυση; Όλα την ίδια τραβάνε;
Γιατί το 3,264 Χ 1,836 είναι λίγο μούφα 4Κ.