Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus
Εγώ πάλι το αντίθετο ένιωσα: Ενώ το 4/5/5s μου αρεσαν πολύ εμφανισιακά, δεν έχουν την "αεράτη" αίσθηση στο χέρι που είχα όταν έπιασα το 6. Ειδικά αυτό το καμπυλωτό στις ακρες της οθόνης με έκανε να θέλω να το γυρίζω γύρω-γύρω σαν anti-stress ball
Φυσικά, αυτό θα χαθεί μόλις βάλεις θήκη ή bumper. Αλλα με την δερματινη θήκη της apple, μια χαρα έκατσε και δεν έχει μεγάλο lip μπροστά, ενώ από πίσω η κάμερα δεν προεξέχει καθόλου. Για τα spiegen δεν έχω ιδέα, αλλα φαντάζομαι πως έχεις δίκιο.
OK, ας πουμε ότι διαφωνούμε στον ορισμό του ''premium'' (και αντε ότι έχεις και λίγο δικιο παραπάνω)
Η ουσία πάντως δεν αλλάζει:
Τα 4/5 τα επιανες στο χερι σου και ''τα χαιρόσουν'', το 6 το πιάνεις (το + με τα 2 χερια) και δεν σου κάνει ''κλικ''.
Και ναι η ''χαρακια'' από τη μεγαλλική λουρίδα του 4-5, εκανε τη διαφορα νομίζω.
Επίσης η καμπύλη στα πλάγια του 6 κανει τα bumbers να μοιαζουν εντελώς ''ξενα'' με το σωμα του κινητού. Σαν να εξέχουν πολύ και να είναι ''εξογκώματα''. Αυτό με χάλασε αρκετά (γιατί είχα πάρει τα κλασικά, μαμάτα, bumpers της Spigen και δεν τα βλέπω να κάθονται καλά).
Εγώ πάλι το αντίθετο ένιωσα: Ενώ το 4/5/5s μου αρεσαν πολύ εμφανισιακά, δεν έχουν την "αεράτη" αίσθηση στο χέρι που είχα όταν έπιασα το 6. Ειδικά αυτό το καμπυλωτό στις ακρες της οθόνης με έκανε να θέλω να το γυρίζω γύρω-γύρω σαν anti-stress ball
Φυσικά, αυτό θα χαθεί μόλις βάλεις θήκη ή bumper. Αλλα με την δερματινη θήκη της apple, μια χαρα έκατσε και δεν έχει μεγάλο lip μπροστά, ενώ από πίσω η κάμερα δεν προεξέχει καθόλου. Για τα spiegen δεν έχω ιδέα, αλλα φαντάζομαι πως έχεις δίκιο.