[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν νομίζω... Οι πρώτες ενδείξεις είναι πως το 6αρι έσπασε κάθε ρεκόρ, οποτε αποκλείεται να έγινε αυτό μονο από μηλαρακηδες. Προφανως αγοράζουν και ανθρωποι που αγοραζαν από ανταγωνιστικές εταιρίες επειδή ήθελαν μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης. Γιαυτο άλλωστε η apple έριξε νερο στο κρασί της και έβαλε μεγαλύτερες οθόνες.

ΥΓ. Thanks :)

Ο ένας και μοναδικός λόγος. Το είπα και το ξαναείπα. Ότι και να ήταν το τηλέφωνο, αποτυχία οικονομική δεν θα ήταν λόγω οθόνης. Ο λαός πείναγε για σοβαρή οθόνη. Και με specs 3GS να τους το έδινε, πάλι θα τρέχανε αν το πάρουν.
Όσο για το εάν θα φαλιρίσει ή όχι η Apple, εννοείται δεν πρόκειται να γίνει τώρα. Ακόμα πουλάει ο Jobs και η ρητορεία του. Σε κάνα 2 χρονάκια, θα δούμε πως θα πάει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

..... Ακόμα πουλάει ο Jobs και η ρητορεία του. Σε κάνα 2 χρονάκια, θα δούμε πως θα πάει.

Γιατί υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός ? (όχι μόνο από θεμα hardware ... αλλά και software)
(έτσι για να κάνω λίγο flaming )....

Ο Jobs πέθανε κάμποσα χρόνια τώρα. Ως ποτέ η καραμέλα... Η Apple κάνει την καλύτερη της χρονιά φέτος

Βρε παιδιά και o Justin Bieber την καλύτερη του χρονιά κάνει, αλλά αυτό δεν τον καθιστά καλό μουσικό... :)

Anyway, όσο ο ανταγωνισμός κοιμάται, μπορεί και η Apple να συνεχίζει να κοιμάται. Το android συνεχώς ανεβαίνει, ενώ το iOS παραμένει στάσιμο, ωστόσο ακόμα ανώτερο. Για την ώρα. Όσο το iOS παραμένει ανώτερο, η Apple μπορεί ελεύθερα να βγάζει mid-range τηλέφωνα, να τα κοστολογεί ως ναυαρχίδες, και να ξεπουλάει σα ζεστά ψωμάκια.

Άρα, βλέπουμε στο μέλλον τι θα γίνει.

Βρε παιδιά και o Justin Bieber την καλύτερη του χρονιά κάνει, αλλά αυτό δεν τον καθιστά καλό μουσικό... :)

Anyway, όσο ο ανταγωνισμός κοιμάται, μπορεί και η Apple να συνεχίζει να κοιμάται. Το android συνεχώς ανεβαίνει, ενώ το iOS παραμένει στάσιμο, ωστόσο ακόμα ανώτερο. Για την ώρα. Όσο το iOS παραμένει ανώτερο, η Apple μπορεί ελεύθερα να βγάζει mid-range τηλέφωνα, να τα κοστολογεί ως ναυαρχίδες, και να ξεπουλάει σα ζεστά ψωμάκια.

Άρα, βλέπουμε στο μέλλον τι θα γίνει.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να εξηγήσεις περαιτέρω τι εννοείς στάσιμο για το iOS και εξέλιξη για το Android?
Το αντίθετο παρατηρώ

Δουλεύοντας και με τα δυο λειτουργικά από το '12 αυτό που βλέπω είναι ότι εξελίσσονται μια χαρά.
Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα με το τι ανάγκες έχει ο χρήστης.

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να εξηγήσεις περαιτέρω τι εννοείς στάσιμο για το iOS και εξέλιξη για το Android?
Το αντίθετο παρατηρώ

Ξανάρχισα πρόσφατα να δουλεύω το iOS λόγω iPad2Air μετά από 2 χρόνια, έχοντας ουσιαστικά μείνει στις τελικές εκδόσεις της 6. Δεν είδα κάτι νέο ως εμπειρία χρήσης. ΟΚ, έχει επιτέλους τα pull down - pull up menus για να χειρίζεσαι wifi κλπ, έχει μια πιο παιδική αισθητική (υποκειμενικό αυτό), αλλά κατά τα άλλα δεν είδα κάτι το εντυπωσιακό που να με κάνει να πω ότι ααα καινοτομία, ούτε καν τα widgets που ζητάνε οι χρήστες εδώ και χρόνια.

Το Android επίσης, δεν έχει να επιδείξει τίποτα το καινοτόμο, ωστόσο έχει κλείσει πάρα πολύ την αρχικά τεράστια ψαλίδα που είχε με το iOS. Γι'αυτό και λέω ότι εξελίσσεται περισσότερο (αν και επί της ουσίας κι αυτό παραμένει στάσιμο).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως μεθαύριο περιμένω ένα space grey 64άρι Plus.

(παραγγελιά για τον αδερφό μου ρε, τι νομίζατε ότι θα με αλώσετε έτσι εύκολα;;;; ):flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Σε κάθε περίπτωση, θα το λιώσω για 3 βδομάδες μέχρι να το παραδώσω στον ευτυχή κάτοχο και θα σας πω εντυπώσεις.

Το παρέλαβα το κτήνος, και συνειδητοποίσα ότι δεν ανοίγει χωρίς SIM... :rifle:

(φοβάμαι να το ανάψω με την T-mobile που έχει μέσα standard μη γίνει καμία περίεργη ενεργοποίηση συμβολαίου και τρέχω)...

Εντάξει, άσχημο δεν το λες... αλλά πραγματικά είναι ΠΟΛΥ μεγάλο. Σε βαθμό που δε μπορώ να το φανταστώ ούτε καν σε τσέπη μπουφάν. Και βέβαια ομιλία μόνο με ακουστικό, αλλιώς είναι κωμωδία...

Για όποιον έρχεται από 5άρι Samsung συνηθίζεται. Για όποιον έρχεται από iPhone 4 πρέπει να'ναι πολιτισμικό σοκ...

Τελικά κατάφερα και το ενεργοποίησα βάζοντας μια δανεική sim συναδέλφου. Οπότε όλη η κριτική που κάνω είναι για τα πάντα ΕΚΤΟΣ τηλεφώνου, αφού δεν το λειτούργησα ποτέ ως τέτοιο.

Εντάξει, η οθόνη είναι ωραία, και εν γένει δε θα έλεγα ότι με ενόχλησε το απλό 1080p στο browsing, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που περίμενα. Παρ'όλα αυτά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω με ποια λογική σε μια ναυαρχίδα του 2014 5.5" δεν μπήκε μεγαλύτερη ανάλυση όπως σε όλον τον ανταγωνισμό.

Το τηλέφωνο δεν κάθεται καλά στο χέρι, και με μια θήκη Spiegen είναι ακόμη πιο δύσχρηστο (και μεγάλο). Νομίζω ότι αν το'χα θα έπαιζα μόνο με sleeve, αλλιώς δεν παλεύεται, ωστόσο ακόμη κ έτσι δεν το νιώθω ασφαλές στο χέρι μου.

Κατά τα λοιπά είναι ένα μεγάλο iPhone. Γούσταρα τα 240fps του slow motion , είναι ωραίο για παιχνιδάκια, και γενικότερα το γρήγορο tracking της κάμερας, γούσταρα τον πολύ αυξημένο χώρο στο workplace, αλλά θα ήθελα απ'την Apple στο μέλλον να συνεχίσει να βγάζει 2 iPhone μαζί κάθε φορά, όμως να είναι αρκετά διαφορετικά το ένα απ'το άλλο, όχι απλά να έχει γίνει scale.

Ετυμηγορία, και επίσημα μετά από δοκιμή: Δεν θα το πάρω, τουλάχιστον όχι φέτος, αλλά στα χέρια δε μοιάζει τόσο απογοήτευση όσο στην παρουσίαση. Αν στρώσει λίγο το μικρό στην s έκδοση, παίζει να γυρίσω.

ΥΓ: το power στο πλάι είναι μια επιλογή εργονομικά ΤΡΑΓΙΚΗ. Πρακτικώς είναι ο λόγος που σκεφτόμουν να διώξω το S4. Δεν το περίμενα απ'την Apple.

για σενα μονο.... τοκουμπι στο πλαι ειναι πολυ βολικο, στο πανω μερος δε το φτανεις με τιποτα!
Ηταν κι ενας λογος που εδωστα το htc one M7 , το κουμπι στο πανω μερος σε τοσο μεγαλο κινητο.

Απορω που το λες, εισαι ο μονος ....

Μεγεια Maestro!

Μενει να παρει και ο Yperion ένα για τον "αδερφό του"...

Σήμερα είχα την τύχη να παίξω αρκετή ώρα με το 6 plus (όχι σε κατάστημα , το πήρε συνάδελφος).

Μέτριο μου φάνηκε σε όλα , απορώ πως κάποια site βγάζουν την κάμερα και την οθόνη από τις καλές. Εμένα μου φάνηκε ειδικά η οθόνη τελείως "ξεβαμμένη".

Για σχεδιασμό δεν γράφω κάποια αρνητικά που εντόπισα γιατί κάποια πράγματα είναι υποκειμενικά.

Αν δεν είχε το σήμα της Apple που τραβάει κάποιο κόσμο δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πωλείται πάνω απο 300 ευρώ.