[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Το θέμα όμως είναι Τάκη θα το καλύψει η apple το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν εχει λήξει η περίοδος της εγγύησης όταν αποδεδειγμένα κατασκευαστικα το πρόβλημα είναι δικό της ...Αυτό πιστευω είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει.

Θα σε καλύψει όπως σου είπε και ο Atari.

Το πρόβλημα με την αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων από την Apple δεν είναι ότι κάνει το κορόιδο, αλλά ότι αργεί πολύ να τα παραδεχτεί.

Αυτό το κάνει συστηματικά, είτε μιλάμε για προβλήματα των MacBook (πάμπολλα παραδείγματα) είτε των iPhone. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να παραδεχτεί κάποιο ελάττωμα.

Σαν αποτέλεσμα, οι "βιαστικοί" τρώνε την πίκρα και μετά τρέχουν στα δικαστήρια.

Το πρόβλημα με την αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων από την Apple δεν είναι ότι κάνει το κορόιδο, αλλά ότι αργεί πολύ να τα παραδεχτεί.

Αυτό το κάνει συστηματικά, είτε μιλάμε για προβλήματα των MacBook (πάμπολλα παραδείγματα) είτε των iPhone. Μπορεί να περάσουν και χρόνια μέχρι να παραδεχτεί κάποιο ελάττωμα.

Σαν αποτέλεσμα, οι "βιαστικοί" τρώνε την πίκρα και μετά τρέχουν στα δικαστήρια.

Στο κομματι αξιοπιστια/service/εγγυηση/κτλ η apple ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο παντως. Ολοι το γνωριζουμε αυτο. Ειναι ενας απο τους λογους που οπου με παιρνει οικονομικα την προτιμω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

τί μπροστά είναι βρε παιδιά και κουραφέξαλα????
Σας έγραψα ακριβώς τι πρεσβεύει η αγαπημένη μας Apple στο θέμα της εγγύησης. Προσωπικά το θεωρώ εντελώς τρελό να μην καλύπτει με 2ετή εγγύηση όλα της τα προϊόντα ασχέτως εισαγωγής. Πολύ δε περισσότερο όταν ένα προϊόν είναι αγορασμένο από τον Κοτσώβολο κι όχι από ένα μαγαζάκι της γειτονιάς.
Πού είναι λοιπόν η κάλυψη??? Ας καλύψει τον πελάτη κι ας τα βρει με τον πωλητή η ίδια!

Ιδιαίτερα όταν καλύπτει με refurbished (αμφιβόλου κατάστασης), μετά αν χρειαστείς κάτι όσον αφορά την εγγύηση τρέχα γύρευε.

Έμαθα ότι έχει πολλά και τα βγάζει στην αγορά 100 ευρώ κάτω.

Ιδιαίτερα όταν καλύπτει με refurbished (αμφιβόλου κατάστασης), μετά αν χρειαστείς κάτι όσον αφορά την εγγύηση τρέχα γύρευε.

Η εγγυηση με τα refurbished (τα οποια δεν ειναι καθολου αμφιβολου καταστασης, δε ξερω αν εχεις ιδεα τι ειναι), συνεχιζεται κανονικα. Αν ειναι μικροτερη απο 3 μηνες, γινεται 3 μηνες το υπολοιπο.

Η εγγυηση με τα refurbished (τα οποια δεν ειναι καθολου αμφιβολου καταστασης, δε ξερω αν εχεις ιδεα τι ειναι), συνεχιζεται κανονικα. Αν ειναι μικροτερη απο 3 μηνες, γινεται 3 μηνες το υπολοιπο.

Έχω ιδέα τι είναι και καλή μάλιστα, μην ανησυχείς.

Σε refurbished 6+ είπαν ότι το ακουστικό έχει οξείδωση (!!!) , 14 ημέρες αφού το παρέδωσαν και δεν το αναγνωρίζουν.

Έχω ιδέα τι είναι και καλή μάλιστα, μην ανησυχείς.

Σε refurbished 6+ είπαν ότι το ακουστικό έχει οξείδωση (!!!) , 14 ημέρες αφού το παρέδωσαν και δεν το αναγνωρίζουν.

Γενικα δεν εχεις κανενα θεμα με ανακατασκευασμενα.

Τωρα ειδικα δε ξερω τι μπορει να εγινε για να εκφερω αποψη για την περιπτωση σου.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

εγω παντως απο το 2009 μεχρι στιγμης οτιδηποτε εχω χρειαστει απο το σερβις της apple ειμαι απολυτα ικανοποιημενος... εν αντιθεσει με το σερβις της σαμσουνγκ που 5 φορες το χρειαστηκα, την μια ολα καλα, τις αλλες 4 μου βγαλανε την πιστη.... γενικα, προτιμω refurbished συσκευη απτην apple παρα επισκευασμενη συσκευη απο Ελληνα τεχνικο σε καποιο σερβις σεντερ....

Διαχειριστής apple κατηγορίας σου λέει μετά....μια ζωή πίσω...:flipout: :BDBDG54:

Μου έπεσε χθες το 5c μου με την μούρη στο πάτωμα του γκαράζ μου κ έγινε η οθόνη κομματάκια.....παράγγειλα άλλη φυσικά, είναι εύκολο να την αλλάξω, το έχω ξανακάνει σε άλλο τηλ, αλλά μέχρι τότε ;;
Οπότε βρήκα από αγγελία ένα καλομεταχειρισμένο 6 με 16gb κ το αγόρασα.
Του πέρασα αυτά που ήθελα από το 5c μου, αφού δούλευε κανονικά παρά την σπασμένη οθόνη κ το έκανα backup.
Ωραίο είναι, λίγο γρηγορότερο, μεγαλύτερη οθόνη αλλά την άποψή μου δεν την αλλάζω για το μέγεθος...παύει να είναι εργονομικό στην παλάμη...μεγάλωσε πολύ !!
Ωραίο κ το touchid, βολικότατο.
:a0210:

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μιχάλη επειδή με ενδιαφέρει και μένα από που την παράγγειλες την οθόνη και
όντως είναι εύκολο να την αλλάξεις μόνος σου;

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Οθόνη αγόρασα απο αξιόπιστο πωλητή ebay απο Αγγλία.
Οθόνη έχω αλλάξει ξανά, δεν ειναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει υπομονή κ προσοχή!

'Οντως τελικά δεν ήταν δύσκολο, όπως τα είπες.

Έχει μείνει μια μέρα ακόμα μέχρι να σταματήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Android Media Player Που κληρώνει η συντονιστική ομάδα της κατηγορίας των Δορυφορικών, όσοι δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμέτοχη μόλις που προλαβαίνετε. Πατήστε πάνω στο όνομα του player να μεταφερθείτε στο αντίστοιχο νήμα MECOOL BB2 pro