[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

το δοκιμασα πολλες φορες , με πολλαsite και ειμαι σιγουρος γι αυτο ... με stock τα παντα ομως (δεν εβαλα nova launcher κλπ)

Ξερω τι σε μπερδευει.
Κανουν κατι σαν refresh αλλα οχι reload.
Τα δεδομενα της σελιδας ειναι αποθηκευμενα (στην μνημη) ,δεν τα ξανακατεβαζει για να φορτωσει ξανα την εικονα.

Οντως refresh απο την μνημη κανει και οχι reload , δεν το κανουν ολοι οι browser αλλα οι περισσοτεροι π.χ. Ο stock σε htc m8που ειχα δεν το εκανε αλλα ο chrome το κανει οπου και να τον εχω δοκιμασει.
Οσες φορες πηρα android συσκευη μετα απο λιγο καιρο επεστρεψα σε iphone λογω του ios και των καλογραμμενων εφαρμογων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φυσικά η Apple χρησιμοποιεί ενα άλλο τρικ για φαίνεται οτι οι εφαρμογές φορτώνουν άμεσα, δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα αλλά στο παρελθόν που είχα ασχοληθει το χρησιμοποιούσε σε αρκετές εφαρμογές και μια απο αυτές ήταν και ο safari.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

επίτηδες έκανε η apple το 6 να διπλώνει, διότι θέλει να δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να το μετατρέψουν σε lg flex

πέρα από τα αστειάκια, θα περίμενα από τη (μακράν) Νο1 εταιρεία στο product/hardware design του χώρου να μην έχει τέτοια θέματα - ας ήταν και λίγα χιλιοστά παχύτερο στο κάτω κάτω το κινητό (και λίγο βαρύτερο), αλλά οι επιταγές του marketing είναι μεγαλύτερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο.... οπότε...........

σχετικά με τη μνήμη: η διαχείριση μνήμης στο iOS είναι πολύ μπροστά συγκριτικά με το Android..

Ξερω τι σε μπερδευει.
Κανουν κατι σαν refresh αλλα οχι reload.
Τα δεδομενα της σελιδας ειναι αποθηκευμενα (στην μνημη) ,δεν τα ξανακατεβαζει για να φορτωσει ξανα την εικονα.

Το παραπονο αυτό το εχει και ο Στρατος (G2) και το θεωρεί εκνευριστικό...

Είναι οι μικρες λεπτομέρειες που, όλες μαζί, κάνουν αυτό που λεμε ''εμπειρία χρήσης''.

Είναι οι μικρες λεπτομέρειες που, όλες μαζί, κάνουν αυτό που λεμε ''εμπειρία χρήσης''.

Παρε το μικρο τελικά για να μη σου στραβωσει στην τσέπη σου.

Μην κανετε την αναβαθμιση που βγηκε τωρα σε 8.0.1 ... εχει σοβαρο bug που απενεργοποιει το cellular και δε φαινεται να διορθωνεται παρα μονο με downgrade se 8.0 !

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Και γιατι χρησιμοποιειτε chrome;
Ενα σωρο Browsers υπαρχουν.
Ακομα και ο default android browser, για μενα ειναι καλυτερος απο τον chrome.

ΥΓ... το G3 το πηρα για να το κρατησω 1-2 μηνες (μεχρι να ερχοταν Ελλαδα το ι6) , αλλα βρεθηκε ο καλος φιλος Μαριος και μου βρηκε iphone 6 στη Γαλλια !
Τα αλλα κινητα android τα ειχα 1-2 μηνες τουλαχιστον το καθενα.

Repeat after me.

I hate Apple!
Apple is the worst!
The iphone 6 is the worst phone ever!
In The Matrix they bent spoons, at Apple we bent iphones!

(Αλλιώς ακυρώνω την αποστολή :BDGBGDB55:)

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν ισχυει αυτό που λες. Ο chrome είναι πολύ μα πολύ πιο εξελιγμένος browser απο τον (κατηργημενο) stock android. Στο n5 πάντως πετάει.

Δεν ισχυει αυτό που λες. Ο chrome είναι πολύ μα πολύ πιο εξελιγμένος browser απο τον (κατηργημενο) stock android. Στο n5 πάντως πετάει.

Mακράν ο καλύτερος και πιο σβέλτος browser.Τρωει λιγο παραπάνω απο τους άλλους αλλα χαλάλι του.

Είναι κρίμα να ακούγονται τέτοια πράγματα σε τεχνολογικό φόρουμ πραγματικά.
Οκ οι εμμονές αλλά κάποιοι λέτε πραγματικά ότι να'ναι.

Off topin on

Εγω πάντως που τον εχω δοκιμασει και σε κινητο αλλα και σε tablet, δεν ειναι καθολου smooth στο scroll κι εχω προτιμησει τον dolphin.
Επίσης με βολευουν και τα tabs που εχει.
Ανοιγω καμια 15αρια και δεν εχω προβλημα κολληματος (με 2GB μνημη)

Off topic off