Ti tips ?Αυτος τα κλείνει ολα!
Χαχα! Ενταξει εισαι λιγο υπερβολικος, μερικα ειναι πραγματικα αχρηστα. Το ποσο καταναλωνουν βεβαια δε ξερω.
Ti tips ?Αυτος τα κλείνει ολα!
Γιατι αραγε δεν πωλειται (επισημα τουλαχιστον) το 6αρι στην αμερικη ??
Αχρηστο ειναι στην Ελλαδα το 4G που το δικτυο ειναι ΓΤΠ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Α; Τοχει στα apple stores, τι εννοεις;
Αχρηστο ειναι στην Ελλαδα το 4G που το δικτυο ειναι ΓΤΠ.
Και στην Γαλλία ΓΤΠ είναι, αλλά δεν έχει σημασία. Σε ξαναρωτάω, τι ακριβώς παραπάνω θα σου δώσει? Με καλό 3G όλα κατεβαίνουν σφαίρα. Τι ακριβώς θα κατεβάσεις για να θέλεις παραπάνω?
Ετσι που το ακουμπάς θα σου λυγισει και θα εχουμε αλλα μετα....![]()
Πρωτο σοκ... ειναι μεγαλο !
Το "μικρο" iphone 6 φαινεται μεγαλο και ειναι.... ειδικα στα γυναικεια χερια της γυναικας μου και αλλων συναδελφισων στη δουλεια , φαινεται τεραστιο.
Καμια δεν θελει τετοιο μεγεθος και ολες ρωτουσαν αν θα βγαλει και αντιστοιχο "μικρο" 4 ?
Οχι για φετος... ισως και να μη ξαναβγαλει τους ειπα !Θ αρκεστουμε στο 5 μου ειπαν ολες (η γυναικα μου επιμενει στο 4S) .
Δε ξερω τι θα κανει η aplle γι αυτο , αλλα υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν μεγαλα κινητα .
Το iphone 6 μπορεί να παραβιαστεί με παλιά τεχνική.
Περίεργα πράγματα....πως γίνεται ρε παιδί μου οι συναδελφοι σου να έχουν τα ίδια γούστα με σένα.... :chinscratch:
Από την άλλη, η δική μου γυναίκα μόλις είδε το 1+ και μόλις της είπα ότι μπορώ να πάρω άλλα 3, μ' έφαγε να της το πάρω και υπόψιν έχει το S3 4.7" . Και όχι δεν έχει χέρια τιραμόλα...![]()
Το χρησιμοποιεί πολύ για να διαβάζει νέα και ότι και να λέμε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οι 4.7 με τις 5.5 , υπάρχουν σελίδες που δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε zoom.
Anyway, είπαμε περί ορέξεως.
Μεγειές, να το χαρείς, το σημαντικό είναι ότι πήρες αυτό που επιθυμούσες, ότι και να βγάζουν αν δεν έχει το μηλαράκι επάνω δεν ικανοποιείσαι.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εντάξει σιγά το σπουδαίο πως θα ξεκλειδωθεί το iphone.
Αντί να ασχολούνται με το ότι και οι δύο big brothers (apple+google) φακελώνουν πλέον και τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιοις που να πιστεύει ότι δεν στέλνονται στους servers τα σκαναρισμένα αποτυπώματα....
Πάντα για την ευκολία του χρήστη.![]()
The Secure Enclave is walled off from the rest of A7 and the rest of iOS. Therefore, your fingerprint data is never accessed by iOS or other apps, never stored on Apple servers, and never backed up to iCloud or anywhere else. Only Touch ID uses it, and it can't be used to match against other fingerprint databases.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.