[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Φίλε, χαλάρωσε λίγο.. Μέχρι τώρα επαναλάμβανες μηνύματα άλλων που έχουν γραφτεί παλιότερα εδώ μέσα. Τώρα επαναλαμβάνεις και τα δικά σου, αρκεί να έχεις κάτι κακό να πεις για τους "κακούς" όπως τους εννοείς εσύ.

Είχα χρόνια να δω τέτοια εμπάθεια εδώ μέσα. Δεν σε πλησιάζει καν κανένας fan των Android. Ούτε μετοχές να είχες. Σκέφτομαι να τσεκάρω την IP σου μήπως και βγαίνεις από Cupertino...

Όχι συχνά, all the time. Απλά αν το τρολαρισμα ειναι anti-apple, θεωρείται πλέον συνηθισμένο φαινόμενο για την κατηγορία...

Φίλε, χαλάρωσε λίγο.. Μέχρι τώρα επαναλάμβανες μηνύματα άλλων που έχουν γραφτεί παλιότερα εδώ μέσα. Τώρα επαναλαμβάνεις και τα δικά σου, αρκεί να έχεις κάτι κακό να πεις για τους "κακούς" όπως τους εννοείς εσύ.

Είχα χρόνια να δω τέτοια εμπάθεια εδώ μέσα. Δεν σε πλησιάζει καν κανένας fan των Android. Ούτε μετοχές να είχες. Σκέφτομαι να τσεκάρω την IP σου μήπως και βγαίνεις από Cupertino...

Αυτο αποτελει ξεκαθαρα προσωπικη επιθεση. Παρακαλω να πεσουν οι τονοι. If you know what i mean... ;)

Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω το πως τα αντίσκηνα έξω από καταστήματα λειτουργούν "θετικά" ως προς την Apple. Προσωπικά αν έκλινα προς το ΑηΦόνι, θα ήταν αρκετός λόγος για να πείσω τον εαυτό μου να αλλάξει γνώμη. Μιλάμε για κάτι τουλάχιστον θλιβερό, αν όχι ανησυχητικό.

εμεις παντως Δημητρη , τετοια εμπαθεια βλεπουμε συχνα εδω μεσα .... και δε κανω πλακα!

Όχι συχνά, all the time. Απλά αν το τρολαρισμα ειναι anti-apple, θεωρείται πλέον συνηθισμένο φαινόμενο για την κατηγορία...

Το μέλος DJTaurus είχε να γράψει μήνυμα από τις 25/6. Από όταν ξανα-άρχισε να γράφει, στις 13/10 (σχεδόν 4 μήνες μετά δηλαδή), όλα του τα μηνύματα αφορούν flamebait υπέρ της Apple και κατά του Android. Όλα τους όμως. Ο ορισμός του trolling, και μάλιστα ετεροχρονισμένου (γνωστό και ως "late to the party").

Κανένα άλλο μέλος δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο, και όποιος μπορεί ας μου αποδείξει ότι κάνω λάθος. Με χαρά θα ζητήσω συγνώμη από όλους σας.

Αυτο αποτελει ξεκαθαρα προσωπικη επιθεση. Παρακαλω να πεσουν οι τονοι. If you know what i mean... ;)

Όχι προσωπική επίθεση, προειδοποίηση αποτελεί. Ο νοών νοείτω. ;)

Δημητρη, μπορει οντως τα τελευταια του μηνυματα να ειναι οντως flamebait, το υφος τους ομως ειναι αναλογο δεκαδων (αν οχι εκατονταδων) αλλων μυνηματων στο apple corner (δυστυχως...). Η διαφωνια μας ειναι στο οτι "ειχες χρονια να δεις τετοια εμπαθεια εδω μεσα". Μαλλον εννοουσες "μερες" αντι "χρονια".
Just my 0.2 :ernaehrung004:

Χρονια ειχε ισως να δει τετοια εμπαθεια απο apple fanboy, εμπαθεια απο android fanboys υπαρχει αφθονη εδω μεσα και δε σας παρακολουθω ουτε μηνα.

Μπερδεύετε διαρκώς την εμπάθεια με την κριτική, και τη συμπάθεια με το θάμπωμα.

Κριτική και συμπάθειες είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν σε ένα τεχνολογικό φόρουμ.

Εμπάθεια απέναντι σε αρνητική κριτκή και... "αμάσητος" θαυμασμός σε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης εταιρίας μπορούν να υπάρχουν, αλλά αυτονόητο είναι ότι θα αντιμετωπίζονται με χιούμορ.

ΙΜΗΟ.

...και σας προκαλώ να μου βρείτε μέλος Android φαν που διαρκώς θεωρεί άψογα τα δημιουργήματα της αγαπημένης του εταιρίας. Έχουμε ρίξει τρελό θάψιμο κατά καιρούς, τόσο για lags του Galaxy, για την παντοφλοσύνη του Note, για την έλλειψη SD και αποσπώμενης μπαταρίας του Nexus, για το κακό software support του LG, για την εγκατάλειψη του flash στο Android, κλπ κλπ κλπ

...τα Mηλόφωνα όμως για κάποιον λόγο είναι πάντα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ακόμη κι να μιλάμε για το πλέον failed Μac Event στην ιστορία της Apple (iPhone 6) που γελάν και οι πέτρες στο παγκόσμιο ίντερνετ. :BDBDG54:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως προτείνω να γίνει πριβέ η Apple κατηγορία και για να συμμετέχει κανείς να πρέπει να καταθέσει το ΙΜΕΙ του. (Αλλά μια και μεγάλο ποσοστό αυτών των "εμπαθών" είναι παράλληλα και Mac users με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάλι θα γράφουν μέσα...:D )

Προσθεσε στην εμπαθεια απεναντι σε αρνητικη κριτικη και την εμπαθεια σε αρνητικη κριτικη και εγω συμφωνω. ;) (αυτο μεχρι το Imho που εγραψες)

Μα σκοπος των apple fanboys ειναι να βλεπουν τελεια τα της apple. Στην αλλη πλευρα τα android fanboys δε θα πουνε τιποτα για android ξερουν οτι υπολειπεται σε σχεση με το ios. Αρα θα αναλωθουν στο να μπαινουν σε apple forums προσπαθωντας να βγαλουν αχρηστο το ios επειδη δεν εχει ραδιοφωνο. Ποτε δε θα βρεις apple fanboy να χτυπιεται σε android forum. ;)

Last edited:
Η μοναδικη απαιτηση που παρατηρω (και μαλιστα καμουφλαρισμενα σχεδον),ειναι η apple corner να καταντησει ενα blog στο οποιο η κριτικη δεν θα ειναι επιθυμητη ,και καθε iproduct θα πρεπει να θεωρειται by default εκπληκτικο και κορυφαιο.
Και εις ανωτερα σε καποιους.Τα i-καλυτερα ερχονται...

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μπερδεύετε διαρκώς την εμπάθεια με την κριτική, και τη συμπάθεια με το θάμπωμα.

Κριτική και συμπάθειες είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν σε ένα τεχνολογικό φόρουμ.

Εμπάθεια απέναντι σε αρνητική κριτκή και... "αμάσητος" θαυμασμός σε όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα μιας συγκεκριμένης εταιρίας μπορούν να υπάρχουν, αλλά αυτονόητο είναι ότι θα αντιμετωπίζονται με χιούμορ.

ΙΜΗΟ.

...και σας προκαλώ να μου βρείτε μέλος Android φαν που διαρκώς θεωρεί άψογα τα δημιουργήματα της αγαπημένης του εταιρίας. Έχουμε ρίξει τρελό θάψιμο κατά καιρούς, τόσο για lags του Galaxy, για την παντοφλοσύνη του Note, για την έλλειψη SD και αποσπώμενης μπαταρίας του Nexus, για το κακό software support του LG, για την εγκατάλειψη του flash στο Android, κλπ κλπ κλπ

...τα Mηλόφωνα όμως για κάποιον λόγο είναι πάντα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, ακόμη κι να μιλάμε για το πλέον failed Μac Event στην ιστορία της Apple (iPhone 6) που γελάν και οι πέτρες στο παγκόσμιο ίντερνετ. :BDBDG54:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ πάντως προτείνω να γίνει πριβέ η Apple κατηγορία και για να συμμετέχει κανείς να πρέπει να καταθέσει το ΙΜΕΙ του. (Αλλά μια και μεγάλο ποσοστό αυτών των "εμπαθών" είναι παράλληλα και Mac users με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάλι θα γράφουν μέσα...:D )

Αν θες να μάθεις πως μοιάζει ένα εμπαθές μήνυμα, ξαναδιάβασε το δικό σου, ειδικά εκεί που αναφέρεσαι σε "αμάσητο θαυμασμό", για "fail events που γελάν οι πέτρες" και σε "κατάθεση των IMEI"....

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Αν θες να μάθεις πως μοιάζει ένα εμπαθές μήνυμα, ξαναδιάβασε το δικό σου, ειδικά εκεί που αναφέρεσαι σε "αμάσητο θαυμασμό", για "fail events που γελάν οι πέτρες" και σε "κατάθεση των IMEI"....
Το μήνυμα μου απαντάει ακριβώς στο κλίμα της μακ κατηγορίας εδώ. Καμία εμπαθεια.

Η εμπάθεια φιλε μου προκύπτει όχι απο το τι γράφεις αλλα απο το πως το γράφεις, όπου και αν ειναι αυτο.

Fail event, η παρουσιαση ενος προιοντος που πουλησε εκατομυρια σε λεγες μερες, δημιουργωντας ατελειωτες ουρες...
Yep εμπαθεια ειναι να το λες fail event.. :-)