[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

Η γνωμη μου ειναι πως εχεις οντως δικαιωμα να λες ο,τι θες απο τη στιγμη που δε θιγεις κανεναν, αλλα αυτο που λες δεν ειναι λογικο απο τη στιγμη που επιασα και γω και τα 2 κινητα και οχι μονο τις photos τους οπως λες. Αρα πιστευω, οπως αλλωστε ειναι και για μενα δικαιωμα, οτι εισαι προκατειλημμενος, περα απο το λογισμικο οπου και το παραδεχτηκες, και για εμφανιση. Αυτα. :P

Εγω παλι μεγαλυτερο τηλ απτο 5 δε θελω με την καμια.. Οποτε αν και επαιξα με το 6 αρι κ μου αρεσε, δε θα το αγοραζα ποτε καθαρα λογω μεγεθους... 4 το πολυ 4.3" ... Απο την αλλη το G2 του κολητου μου, καλο δε λεω, ομορφουλι με τα μινιμαλ bezels, αλλα φοβασαι να το πιασεις μη τυχον και πατησεις καταλαθος κατι, οποτε το οτι το 6 αρι εχει bezels δε ειναι κατ αναγκη κακο για μενα...

ειναι πολλοι που δε θελουν μεγαλυτερο τηλεφωνο παντως.
Ειναι η πρωτη φορα που κανενας συναδελφος απ αυτους που εχουν iphone , δεν εδειξε ενδιαφερον για το νεο 6 - 6 plus.

Οι περισσοτεροι ελπιζουν οτι θα βγαλει του χρονου ενα καινουργιο μοντελο τις 4" ... αλλα δε το βλεπω πολυ πιθανο.

Το μεγεθος σε σχεση με το μη φρεσκο σχεδιο, και σε συνδιασμο με το τιποτα κανουργιο στο UI του, ηταν οι κυριοι λογοι που παρολο πιστος στο iphone, αλλαξοπιστησα...

Το μεγεθος σε σχεση με το μη φρεσκο σχεδιο, και σε συνδιασμο με το τιποτα κανουργιο στο UI του, ηταν οι κυριοι λογοι που παρολο πιστος στο iphone, αλλαξοπιστησα...

Ποιοι κυριοι λογοι ρε; Μα δε σαρεσε και τιποτα! :P

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μου αρεσε η "συνεργασια" με το imac & mbp που εχω.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα με το LG θα χασεις πολλα σε αυτο το θεμα, ειδικα μετα την ελευση του Yosemite και του IOS 8... ;)

Ποιοι κυριοι λογοι ρε; Μα δε σαρεσε και τιποτα! :P

Δεν ειπε ότι δεν του αρεσε το UI, είπε ότι εχει μεινει στασιμο.

Το βρισκω απολυτα φυσιολογικό, μετα από χρονια, να βαριέσαι ακόμα και το καλύτερο (όπως είναι το iOS έναντι του Android).

Κι εγω το ιδιο εκανα περυσι, μια χαρα πέρασα και τωρα γυρίζω στο iOS (όχι στο iPhone....)

Του χρονου, βλέπουμε παλι. Κρατάμε τα μάτια και το μυαλό ανοιχτά και προχωράμε.

Εννοεις μαλλον την εμφανιση του UI, γιατι το IOS 8 εφερε ριζικες αλλαγες σε πολλους τομεις...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Εννοεις μαλλον την εμφανιση του UI, γιατι το IOS 8 εφερε ριζικες αλλαγες σε πολλους τομεις...

UI σημαινει εμφανιση....:p

O Συριος θελει εφε ... οχι πραγματικες αλλαγες! :p
Αυτες οι αλλαγες του ios 8 ειναι οι σημαντικοτερες που εχουν γινει εξ αρχης iphone .
Δινουν αλλη αισθηση και λειτουργικοτητα στο iphone .

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Δεν θελω να σε στεναχωρησω, αλλα με το LG θα χασεις πολλα σε αυτο το θεμα, ειδικα μετα την ελευση του Yosemite και του IOS 8... ;)

Ναι Τακη το ξερω (το ηξερα δλδ και απο πριν :-) ) αλλα ειπα να παρω το "ρισκο". Ετσι για αλλαξη βρε αδελφε, να εχω αποψη και του Android world, που ειρησθω εν παροδω, ειναι πολυ καλυτερο απο οτι νομιζα, τουλαχιστον για το επιπεδο χρησης που εκανα και με το iphone. [Προσωπικη αποψη]

edit: Ναι, λεγοντας UI την εμφανιση εννοω
Για την χρηση που εγω κανω στο (στα) τηλεφωνο μου, πολλες απο αυτες τις καινοτομιες μου ειναι περιττες. Οπως για παραδειγμα το siri που ηταν επισης μια καινοτομια.
Πολλα θα μου ειναι περιττα βεβαια και στο android (αλλο θεμα ομως)

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

UI σημαινει εμφανιση....:p

Εισαι και κομπιουτερας παναθεμα σε :p
Το User interface προφανως δεν αφορα μονο στην εμφανιση του λειτουργικου αλλα την εν γενει διασυνδεση με τον χρηστη και εκει εχουν αλλαξει πολλα (πχ app extensions, widgets).

Δεν ειπε ότι δεν του αρεσε το UI, είπε ότι εχει μεινει στασιμο.

Το βρισκω απολυτα φυσιολογικό, μετα από χρονια, να βαριέσαι ακόμα και το καλύτερο (όπως είναι το iOS έναντι του Android).

Κι εγω το ιδιο εκανα περυσι, μια χαρα πέρασα και τωρα γυρίζω στο iOS (όχι στο iPhone....)

Του χρονου, βλέπουμε παλι. Κρατάμε τα μάτια και το μυαλό ανοιχτά και προχωράμε.

Συμφωνω και επαυξανω!

Παρε ενα screenshot. ;)

ImageUploadedByTapatalk1413812154.007120.jpg