[Επίσημο] iPhone 6 | 6 Plus

ήθελα να ξερα... δε βαρέθηκες ?
Μα σ'αφήνει αυτό το τηλέφωνο να βαρεθείς;;; πραγματικά δε μπορώ να το εξηγήσω, πως γίνεται όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας εν γένει να θεωρούνται τα πλέον αξιόπιστα στην εκάστοτε κατηγορία και στα τηλέφωνα να γίνεται τέτοιο μπάχαλο. Μιλάμε απο εποχής death grip.

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Μάλλον το ότι σου πήρε 3 μέρες να το σκεφτείς είναι epic fail Μιχάλη. Και δεν αλλάζει το γεγονός ότι σαν κινητό είναι αποτυχία. Μόνο οικονομικά είναι επιτυχημένο. Τα προβλήματα του μόνο σαν αποτυχία μπορούν να το κατατάξουν.

Μάριε χαλάρωσε κ μην γράφεις υποτιμητικά για τον συνομιλητή σου !
Δεν μου πήρε 3 ημέρες να το σκεφτώ φυσικά.
Όταν το είδα, σου απάντησα.
Προσωπική σου άποψη τι είναι επιτυχημένο και τι αποτυχημένο.
Άσε οι καταναλωτές να κρίνουν λοιπόν.

Βλέποντας αυτές τις τιμές στεναχωριέμαι. Οχι για τα iphone.

Αλλά για το ότι ανεβάζουν τον πήχυ κατακόρυφα και ακολουθούν και οι κορεάτες . Μην μου πείτε αν π.χ. το iphone ήταν ταβάνι στα 500 ευρώ θα έβγαινε ποτέ Samsung/LG/Sony στα 700+ ευρώ.

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

Βλέποντας αυτές τις τιμές στεναχωριέμαι. Οχι για τα iphone.

Αλλά για το ότι ανεβάζουν τον πήχυ κατακόρυφα και ακολουθούν και οι κορεάτες . Μην μου πείτε αν π.χ. το iphone ήταν ταβάνι στα 500 ευρώ θα έβγαινε ποτέ Samsung/LG/Sony στα 700+ ευρώ.

Έτσι είναι...

ευχαριστώ την apple για το δημιούργημα της και χάρη σ'αυτό εγώ σήμερα μπορώ να έχω μαζί μου 5,5 ίντσες κινητό με 2 γίγα, οθονάρα, να βλέπω τα μέηλ μου, να σερφάρω, να παίζω παιχνιδάκια αξιοπρεπέστατα, να έχω τις μουσικές μου μαζί και όλα αυτά με 300 ευρώ.

Ίσως όταν γεράσω να ξαναμπώ στη διαδικασία να πάρω κάποιο iphone, έτσι, τιμής ένεκεν. :2thumb22sup:

Συμφωνώ και εγώ με τον Στέργιο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να πληρώσω χίλια ευρώ για κινητό, τη στιγμή που αυτά με 300 ευρώ κάνουν σχεδόν τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά !!

Δυστυχώς για τον ίδιο λόγο που κάποιοι παίρνουν BMW και Mercedes ενώ θα μπορούσαν να πάρουν FIAT,AUDI,NISSAN κλπ. Λέγε με, έχω λεφτά και προτιμώ την ποιότητα κατασκευής, το λογισμικό και το πρεστίζ από τα άλλα καλά...

Η BMW και η Mercedes στοιχίζουν 30 - 40% περισσότερο από την Audi ´και πάντα στην ίδια κατηγορία.

Στην περίπτωση του iphone η διαφορά είναι τριπλάσια, 300% !!

Mια Mercedes στοιχίζει 300% πάνω από ένα FIAT.Το παράδειγμα που έδωσα υποδηλώνει την τάση. Φιλικά τα λέω μην παρεξηγούμαι!

καλά...δεν νομίζω να αγοράζει κάποιος συσκευή(χωρίς..λέμε τώρα επιδότηση) από τους παρόχους!!!

για ψάξτε στο Σκρουτζ παίδες!!!...τα λεφτά δεν μας περισσεύουν....και εγγύηση κανονικότατη εννοείται!!!

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 6 and 6 Plus

καλά...δεν νομίζω να αγοράζει κάποιος συσκευή(χωρίς..λέμε τώρα επιδότηση) από τους παρόχους!!!

για ψάξτε στο Σκρουτζ παίδες!!!...τα λεφτά δεν μας περισσεύουν....και εγγύηση κανονικότατη εννοείται!!!

+++++++1

Σε μια εβδομάδα έπεσε 10 ευρώ, πότε θα το πάρω 300 ευρώ;:AFADF0: Κατά τα Χριστούγεννα πιστεύω να το βρίσκεις στα 580...