[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Μεγαλη διαφορα στην ευκολια ομως. Και χωρις κανενα περιορισμο.

Γενικα το 1000αρικο του iphone φαινεται ολο και πιο αδικαιολογητο με καθε νεα γενια. Πλεον ειναι για μενα στην κατηγορια louis vuitton κλπ. Για επιδειξη της ευμαρειας και μονο.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Γενικα το 1000αρικο του iphone φαινεται ολο και πιο αδικαιολογητο με καθε νεα γενια. Πλεον ειναι για μενα στην κατηγορια louis vuitton κλπ. Για επιδειξη της ευμαρειας και μονο.

* Εγώ περιορισμό στην χρήση δεν βλέπω, αλλά γούστα είναι αυτά.
* Κ τα νέα μεγάλα τηλ πχ της samsung κάτι 800άρια κάνουν όταν βγαίνουν.
* Το παράδοξο της ελληνικής πώλησης δε των iphone με καπέλο, δεν είναι παγκόσμιο φαινόμενο, οπότε μην το συγκρίνεις στο 100%.

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

* Εγώ περιορισμό στην χρήση δεν βλέπω, αλλά γούστα είναι αυτά.
* Το παράδοξο της ελληνικής πώλησης δε των iphone με καπέλο, δεν είναι παγκόσμιο φαινόμενο, οπότε μην το συγκρίνεις στο 100%.

Πως δεν υπάρχουν περιορισμοί, φυσικά και υπάρχουν και ειναι μεγάλοι ακομα και αν ξεπερνουνται σε ενα βαθμό απο 3rd party apps η αν καποιοι απο αυτούς δεν ενδιφέρουν καποιους χρήστες (και καλά κανουν).
Ενας καλός επισημος file manager θα έλυνε χέρια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ρωτήσω και κάτι που δεν εχω δει να ανφέρεται.
Quick charging έχει η νέα γενιά ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Μα οι φωτογραφίες ειναι ζωτικό κομμάτι ενος backup.
Δεν νομίζω οτι διαφωνούμε στο κομμάτι της χρηστικότητας, το εγραψες και εσυ λιγο πιο πίσω.
Οποιοδήποτε backup προγραμμα πρέπει να ειναι by default idiot proof χωρίς tutorial. Το itunes δεν ειναι σε αυτή τη κατηγορία.

@MakisM: Ok, απο το iphone ξεκίνησαν ολα, δεν το αναιρεί κανείς, αλλα υπάρχει και κάτι που λέγεται πρόοδος, και σιγουρα δεν αφορά το iTunes (ενω σε αλλους τομείς η apple ειναι μακράν μπροστά).

Ρε συ, που την βρήκες την δυσκολία στο να κανεις backup στο itunes? Plug and play είναι. Και μάλιστα αν επιλέξεις encrypted backup σώζει και passwords, logins, πιστες παιχνιδιών κλπ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Πως δεν υπάρχουν περιορισμοί, φυσικά και υπάρχουν και ειναι μεγάλοι ακομα και αν ξεπερνουνται σε ενα βαθμό απο 3rd party apps η αν καποιοι απο αυτούς δεν ενδιφέρουν καποιους χρήστες (και καλά κανουν).
Ενας καλός επισημος file manager θα έλυνε χέρια.

Να ρωτήσω και κάτι που δεν εχω δει να ανφέρεται.

Τι επίσημο πρόγραμμα από την apple, τι 3ου κατασκευαστή που παρέχεται από το απίσημο app store.
Το ίδιο δεν είναι ;
Ο file manager ως ιδέα στην Apple γενικά δεν είναι κάτι που τους αρέσει προφανώς κ θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να τον δούμε στο μέλλον. Είναι καθαρά θέμα άποψης επί του θέματος.
Κ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ iPhone, iPad, δεν βλέπω κ τον λόγο να τον ζητήσω, κάνω την δουλειά μου μια χαρά με ότι μου παρέχει ήδη ή ότι κατεβάζω από το App store.
Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πχ να κατεβάσω torrent στο κινητό...εντάξει δέχομαι ότι μπορεί κάποιος να το θέλει.
Στα πλαίσια προσοχής ιδιαίτερης γύρω από την ασφάλεια, τους ιούς, και τα αντίγραφα προγράμματα, μπορώ να καταλάβω γιατί η apple δεν το επιτρέπει κ να πω την αλήθεια συμφωνώ.
Καλύτερα να έχω ένα κινητό μόνιμα χωρίς antivirus, firewall, κτλ, όπως έχω κ στο macbook μου στο σπίτι, κ ας μην έχω torrents στο κινητό.

Γρήγορη φόρτιση να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει...

Εσύ απλά δεν μπορείς να μπεις στην φιλοσοφία χρήσης του IOS και λες τα δικά σου. Σεβαστό, αλλά εκτός τόπου και χρόνου, ειδικά όταν προσθέτεις και σαχλαμάρες περί louis vuitton...

Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πχ να κατεβάσω torrent στο κινητό...εντάξει δέχομαι ότι μπορεί κάποιος να το θέλει.

Υπάρχουν κάποια torrent apps αλλα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει:
https://itunes.apple.com/us/app/bittorrent-sync/id665156116?mt=8

[/COLOR]Να ρωτήσω και κάτι που δεν εχω δει να ανφέρεται.

Δεν έχει.

Ε οχι και σαχλαμαρες. Το μηλαρακι πλεον μονο ως στατους συμπολ πουλαει.

Κινητο με 1000 ευρω χωρις να κανει κατι διαστημικα υπερτερο απο αυτα των 400.
Βεβαια ηδη εχει αντιστραφει η ταση στον κοσμο και μαλλον χλευη δεχονται οι κατοχοι των υπερτιμημενων iphone.

Βεβαια ηδη εχει αντιστραφει η ταση στον κοσμο και μαλλον χλευη δεχονται οι κατοχοι των υπερτιμημενων iphone.

Παρωπίδες ποτέ δεν έκαναν καλό...όπως επίσης κ οι τυχόν αφορισμοί/χαρακτηρισμοί.
Αμάξι υπάρχει κ με 6-7 χιλ καινούργιο κ σε πάει από το Α σημείο στο Β το ίδιο με ένα που κάνει 30 χιλ ή 100 χιλ.
Απλά είναι ο τρόπος που σε πάει πολλές φορές, η ασφάλεια που σου παρέχει, το χαμόγελο που χαρίζει στο πρόσωπο σου, κ.α. πολλά.
Επειδή όμως η κουβέντα είναι ατέρμονη, τηλ υπάρχουν για όλα τα γούστα κ ψωνίζει ανάλογα με τα πιστεύω του, τις ανάγκες του, τα χρήματά του, τα γούστα του. -bye-

Οκ αυτο λεω οτι δεν υφισταται η αντιστοιχη διαφορα οπως πχ στα αυτοκινητα στον τελικο χρηστη πλην της αποκτησης στατους στο μυαλο του.

Τι επίσημο πρόγραμμα από την apple, τι 3ου κατασκευαστή που παρέχεται από το απίσημο app store.
Το ίδιο δεν είναι ;
Ο file manager ως ιδέα στην Apple γενικά δεν είναι κάτι που τους αρέσει προφανώς κ θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να τον δούμε στο μέλλον. Είναι καθαρά θέμα άποψης επί του θέματος. Λογικο για την apple.Πουλάει υπηρεσίες που ειναι κοντρα σε αυτό.
Κ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ iPhone, iPad, δεν βλέπω κ τον λόγο να τον ζητήσω, κάνω την δουλειά μου μια χαρά με ότι μου παρέχει ήδη ή ότι κατεβάζω από το App store.Ειναι θέμα προσωπικής χρήσης χρήσης.Απο την άλλη, δεν μπορεί να σου λείψει κατι που δεν είχες χρησιμοποιήσει ποτέ.Οταν παω στο χωριο βάζω πολύ ευκολα στην sd (μη το ξεχνάμε και αυτό) ταινιες/σειρές και μουσική.
Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πχ να κατεβάσω torrent στο κινητό...εντάξει δέχομαι ότι μπορεί κάποιος να το θέλει. Υπερβολικο οντως.Μονο πχ αν θελει καποιος να κατεβασει καμμια σειρά η μουσική στις μοναξιές.Δεν το εχω κάνει ποτε.
Στα πλαίσια προσοχής ιδιαίτερης γύρω από την ασφάλεια, τους ιούς, και τα αντίγραφα προγράμματα, μπορώ να καταλάβω γιατί η apple δεν το επιτρέπει κ να πω την αλήθεια συμφωνώ. Για τα torrent ναι.
Καλύτερα να έχω ένα κινητό μόνιμα χωρίς antivirus, firewall, κτλ, όπως έχω κ στο macbook μου στο σπίτι, κ ας μην έχω torrents στο κινητό. Λογικό, αν και μη φανταστείς οτι γινονται οργια στο Android.Νομιζω οι εποχες αυτές περάσαν για να τις αναφέρουμε με πομπώδες υφος η σαν δικαιολογία (δεν αναφέρομαι σε εσένα)

Γρήγορη φόρτιση να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει...

Δεν πολυδιαφωνώ μαζι σου στα σημεία

Σουπερ κατασκευή εχει, σουπερ κάμερα (μεσα στο top 5) εχει, τον πιο γρήγορο επεξεργαστή εχει, πλέον εχει και καλή αυτονομία και φυσικά ενα εξαιρετικό (ασχετως αν εχει καποιες ελλειψεις) λειτουργικό με υποστήριξη μέχρι τα γεράματα της συσκευής.
Ειναι φυσικά premium και status συμβολο , αλλα ειναι εξαιρετικές συσκευές, ασχέτως κόστους αγοράς.

Καλά για την υποστήριξη δεν το συζητάω καν.

Ένα τηλέφωνο διετίας όπως το απλό εξάρι ...Να είναι πιο γρήγορο από τότε που βγήκε με το iOS 10 που κανονικά θα έπρεπε να σέρνεται .

Όσο για τα antroit...θα έλεγα να πάνε να ρωτήσουμε κάποιους προγραμματιστές που δεν είναι κολλημένοι σε κάποιο λειτουργικό .
Τότε θα αντιληφθούν πόσο λάθος είναι το συγκεκριμένο λειτουργικό των antroit και η ερώτηση θα είναι η εξής ...Γλώσσα.:vollkommenauf::vollkommenauf::vollkommenauf::vollkommenauf:

Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

η διαφορα ομως ειναι,οτι τα samsung μετα απο ενα 6μηνο,πεφτουν 20-30%.
τα apple ειναι καρφωμενα στις τιμες καταλογου και μαλιστα με αυστηρη υποδειξη απο την εταιρια,να μην πεσουν ουτε ευρω.
και δεν εχουν πια και την διαφορα στην ποιοτητα κατακευης,οπως ειχαμε πατημα να λεμε για το μηλο τοσα χρονια.
οι Premium σειρες τις sam,ειναι πια κορυφαιες και στην κατασκευη τους.

Last edited:
Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

κοιτα να δεις,το antroit μπορει οντως να ειναι οπως τα λες,αλλα το android ομως,οχι.

Εντάξει ένα λάθος κάναμε ...Είμαστε και κάποιας ηλικίας που σε λίγο θα χρειαζόμαστε επειγόντως γυαλιά .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

η διαφορα ομως ειναι,οτι τα samsung μετα απο ενα 6μηνο,πεφτουν 20-30%.
τα apple ειναι καρφωμενα στις τιμες καταλογου και μαλιστα με αυστηρη υποδειξη απο την εταιρια,να μην πεσουν ουτε ευρω.
και δεν εχουν πια και την διαφορα στην ποιοτητα κατακευης,οπως ειχαμε πατημα να λεμε για το μηλο τοσα χρονια.
οι Premium σειρες τις sam,ειναι πια κορυφαιες και στην κατασκευη τους.

κι οχι μονο, απο huawei έως και xiaomi βρίσκεις κάποιες καταπληκτικές συσκευές full μεταλλικές και προσεγμένες σε συναρμογή, ποιότητα υλικών που δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά.. μόνο το Hype..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

κι οχι μονο, απο huawei έως και xiaomi βρίσκεις κάποιες καταπληκτικές συσκευές full μεταλλικές και προσεγμένες σε συναρμογή, ποιότητα υλικών που δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά.. μόνο το Hype..

To ισοπέδωσες τώρα ... και δεν ειμαι απο τους apple friendly ... :p

To ισοπέδωσες τώρα ... και δεν ειμαι απο τους apple friendly ... :p

γιατι οχι? ενα p9 στην μισή τιμή ενός iphone7 δεν εχει να ζηλέψει τίποτα σε υλικά και συναρμογή....

Αρκεί να μην εκραγούν :p

Κοίτα, εκρήξεις ειχαμε και σε Iphone παλαιότερα αλλά το ξεχνάμε ετσι? σίγουρα μεμονωμένες περιπτώσεις αλλα τα πρωτεία είναι αλλου :P

Last edited:
Και τα δυο συστήματα είναι πολύ καλά αρκεί να μάθεις τον τρόπο που δουλεύουν.
Κι από εκεί και μετά είναι εύκολα.
Απλά αυτό το iTunes είναι η επιτομή του "θέλω εντατικά μαθήματα για να πω οτι ξέρω να το δουλεύω".
Από την άλλη πάλι (βγαίνω λίγο εκτός θέματος) στο Mac μου μπόρεσα να εγκαταστήσω το λειτουργικό -και από bootable usb- πράγμα αδιανόητο για μένα σε windows.
Πριν πολλά χρόνια πχ απέτυχα να εγκαταστήσω xp σε pc lol