Τι επίσημο πρόγραμμα από την apple, τι 3ου κατασκευαστή που παρέχεται από το απίσημο app store.
Το ίδιο δεν είναι ;
Ο file manager ως ιδέα στην Apple γενικά δεν είναι κάτι που τους αρέσει προφανώς κ θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να τον δούμε στο μέλλον. Είναι καθαρά θέμα άποψης επί του θέματος. Λογικο για την apple.Πουλάει υπηρεσίες που ειναι κοντρα σε αυτό.
Κ προσωπικά μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ iPhone, iPad, δεν βλέπω κ τον λόγο να τον ζητήσω, κάνω την δουλειά μου μια χαρά με ότι μου παρέχει ήδη ή ότι κατεβάζω από το App store.Ειναι θέμα προσωπικής χρήσης χρήσης.Απο την άλλη, δεν μπορεί να σου λείψει κατι που δεν είχες χρησιμοποιήσει ποτέ.Οταν παω στο χωριο βάζω πολύ ευκολα στην sd (μη το ξεχνάμε και αυτό) ταινιες/σειρές και μουσική.
Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό πχ να κατεβάσω torrent στο κινητό...εντάξει δέχομαι ότι μπορεί κάποιος να το θέλει. Υπερβολικο οντως.Μονο πχ αν θελει καποιος να κατεβασει καμμια σειρά η μουσική στις μοναξιές.Δεν το εχω κάνει ποτε.
Στα πλαίσια προσοχής ιδιαίτερης γύρω από την ασφάλεια, τους ιούς, και τα αντίγραφα προγράμματα, μπορώ να καταλάβω γιατί η apple δεν το επιτρέπει κ να πω την αλήθεια συμφωνώ. Για τα torrent ναι.
Καλύτερα να έχω ένα κινητό μόνιμα χωρίς antivirus, firewall, κτλ, όπως έχω κ στο macbook μου στο σπίτι, κ ας μην έχω torrents στο κινητό. Λογικό, αν και μη φανταστείς οτι γινονται οργια στο Android.Νομιζω οι εποχες αυτές περάσαν για να τις αναφέρουμε με πομπώδες υφος η σαν δικαιολογία (δεν αναφέρομαι σε εσένα)
Γρήγορη φόρτιση να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχει...