[ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Yperion, ο Α10 επεξεργαστής είναι 4πύρηνος, με 2+2 πυρήνες, αργούς + γρήγορους.

Από εκεί κ πέρα, νομίζω ότι το να ψάχνετε ποιό είναι το γρηγορότερο στο 100% δεν λέει κάτι.
Το πιθανότερο κάποιο να είναι καλύτερο εκεί κ άλλο αλλού.
Συνολικά γρηγορότερο δεν έχει κ ιδιαίτερο νόημα.
Κ αυτό γιατί μπορεί μια εφαρμογή να είναι καλύτερα γραμμένη σε κώδικα για το ένα περιβάλλον από το άλλο, ή να αξιοποιεί καλύτερα πχ πυρήνες κάποια χ επεξεργαστή ή ψ επεξεργαστή.
Κ στο κάτω κάτω, το θέμα είναι η εμπειρία χρήσης, τι αρέσει στον καθένα μας, άλλο γουστάρει την "ελευθερία" του android, άλλος το "κλειστό" σύστημα του ios.

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] iPhone 7 / 7 Plus

Καλά όπου χάνει το iphone είναι τραγικό το τεστ.

ΥΓ. Ενημερωτικά όλα τα android smartphoneς έχουν 2 ή 4 σετ πυρήνες (ανάλογα αν μιλάμε για 6/8/10 πύρηνο επεξεργαστή) για τις ελαφρές εργασίες και τους υπόλοιπους για τις απαιτητικές. Πριν 3-4 χρόνια που είχαν και αυτά δύο πυρήνες είχαν 1+1 όπως τα iphone.:p

Οχι, το συγκεκριμενο test που εβαλες ηταν τραγικο. Πρεπει να εψαξες πολυ για να το βρεις παντως. :p

Για το θεμα επεξεργαστων, δεν γνωριζω πως λειτουργουν στο android, αν δηλαδη γινεται αυτοματο switching μεταξυ τους. Προσεξε, δεν μιλαω απλως για cores αλλα για δυο διαφορετικα set cores (hybrid)

https://www.youtube.com/watch?v=s5VGB4GdShQ

αν και πρακτικά πλεον και οι δυο πλατφορμες εχουν εκτοξευθει σε θεμα ταχυτητας, δεν θα προβληματίσει κανεναν ουτε κατα διάνοια, το iphone εχει πιο δυνατό hardware.
Ο Α10 ειναι εκπληκτικο τσιπ!

https://www.youtube.com/watch?v=wko2PkOf0qQ

Εντυπωσιακό το νέο Mi5 σε ταχύτητα , νικάει άνετα το iphone 7 plus.

Δεν ξέρω αν το Νέο Mi5 νικάει σε ταχύτητα μόνο ! Εδώ βλέπω νικάει και σε φαγητό ! Δλδ Φρυγανιά παρτην -φατην είναι .. ( κάνουμε και καμία πλακίτσα )
https://m.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

https://www.youtube.com/watch?v=wko2PkOf0qQ

Εντυπωσιακό το νέο Mi5 σε ταχύτητα , νικάει άνετα το iphone 7 plus.

Δεν είναι πως δεν το πιστεύω το τεστ, έχοντας όμως δουλέψει πολύ με Android (και πάντα προς μεγάλη μου απογοήτευση), θεωρώ πως ένα σωστό συγκριτικό θα έπρεπε να γίνει με τηλέφωνα 3-4 μηνών (και όχι μετά από fresh install). Διότι θεωρώ ότι εκεί το iPhone θα κέρδιζε με άνεση.

οι τιμές των iPhones στην αγΕλλάδα την εποχή του 5S
iPhone 5S 16GB: 739
iPhone 5S 32GB: 859
iPhone 5S 64GB: 978,99

αί τιμαί εν έτη 2016 πάλι στην αγΕλλάδα για το 7αρι είναι
iPhone 7 32GB: 819
iPhone 7 128GB: 939
iPhone 7 256GB: 1049

iPhone 7 Plus 32GB: 969
iPhone 7 Plus 128GB: 1079
iPhone 7 Plus 256GB: 1189

μήπως είναι φτηνότερα λέω....

συμπληρώνω μιας που πήρα φόρα και τις τιμές των 6 και 6S
iPhone 6
  • iPhone 6 16GB: Τιμή 739
  • iPhone 6 64GB: Τιμή 859
  • iPhone 6 128GB: Τιμή 979
iPhone 6 Plus
  • iPhone 6 Plus 16GB: Τιμή 859
  • iPhone 6 Plus 64GB: Τιμή 979
  • iPhone 6 Plus 128GB: Τιμή 1099

iPhone 6S τιμή στην Ελλάδα
  • iPhone 6S 16GB τιμή: 789
  • iPhone 6S 64GB τιμή: 899
  • iPhone 6S 128GB τιμή: 999
iPhone 6S Plus τιμή στην Ελλάδα

• iPhone 6S Plus 16GB τιμή: 899
  • iPhone 6S Plus 64GB τιμή: 999
  • iPhone 6S Plus 128GB τιμή: 1099

Last edited:
μπηκα και γω τελικα στην παρεα του ios. Tη δευτερα παραγγελθηκε στην istorm το 7αρι plus 128gb σε μαυρο ματ και τη πεμπτη μου τηλεφωνησαν για να παω να παραλαβω απο ενα καταστημα τους( ειχα επελεξει επιτοπου παραλλαβη). Στα της συσκευής, μέχρι στιγμής όλα καλά, ούτε θέμα με hissing noise αλλά ούτε το θέμα που είχε εμφανιστεί με το ακουστικό σε μερικές συσκευές. Για πρώτη εμπειρία με iPhone είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Η μπαταρία σε σχέση με το s7 edge που ήδη έχω και με την ίδια χρήση είναι σχεδόν στα ίδια (επιστρέφω το βράδυ σπίτι με περίπου 60%με 65% και στα 2)

μπηκα και γω τελικα στην παρεα του ios. Tη δευτερα παραγγελθηκε στην istorm το 7αρι plus 128gb σε μαυρο ματ και τη πεμπτη μου τηλεφωνησαν για να παω να παραλαβω απο ενα καταστημα τους( ειχα επελεξει επιτοπου παραλλαβη). Στα της συσκευής, μέχρι στιγμής όλα καλά, ούτε θέμα με hissing noise αλλά ούτε το θέμα που είχε εμφανιστεί με το ακουστικό σε μερικές συσκευές. Για πρώτη εμπειρία με iPhone είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Η μπαταρία σε σχέση με το s7 edge που ήδη έχω και με την ίδια χρήση είναι σχεδόν στα ίδια (επιστρέφω το βράδυ σπίτι με περίπου 60%με 65% και στα 2)

Καλορίζικο !!
Μετά από κάποιες ακόμα ημέρες χρήσεις, γράψε μας τις εντυπώσεις σου κ πάλι. :a0210:

New color: Jet White

thumb.jpg

Apple is known to throw in some new color options with each next smartphone and this year the iPhone 7 series got the exclusive Jet Black. To stress on its exclusivity Apple made the glossy black color available only on the 128 and 256GB models.

Today, a new report is suggesting another exclusive color is coming to the iPhones, sooner rather than later. Jet White is rumored to join the existing color options later in the lifespan of this iPhone generation.

Jet White surely would look awesome on the iPhone 7 and 7 Plus and will reboot the interest towards Apple's latest smartphones post the holiday season, when the sales are usually slowing down.
On the other hand, Apple is not known of doing such releases mid-cycle. A new color option makes more sense for the next iPhone generation unless something else has been cooking at Apple's lab and will need the whole attention at the next event.

Apple would probably unveil a new iPad generation in the spring and maybe we'll see the Jet White option in there. If not, it's probably kept under wraps for the anniversary iPhones next fall.

[via] . [via] . [via]
(Sent from LG G5)

Οχι, το συγκεκριμενο test που εβαλες ηταν τραγικο. Πρεπει να εψαξες πολυ για να το βρεις παντως.

Για το θεμα επεξεργαστων, δεν γνωριζω πως λειτουργουν στο android, αν δηλαδη γινεται αυτοματο switching μεταξυ τους. Προσεξε, δεν μιλαω απλως για cores αλλα για δυο διαφορετικα set cores (hybrid)

Η αρχιτεκτονική big-little σε smartphones Android χρησιμοποιείται εδώ και τρία χρονια .
Επίσης όσον αφορά τα test του LBS τα θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα αφου η ρουτίνα σύγκρισης αφορά την παράλληλη χρήση είναι συγκεκριμένη και αφορά λειτουργίες που τελούν το 90% των χρηστών.
Ακριβώς το ίδιο τεστ έχει κάνει μεταξύ πολλών Android συσκευών ( που μάλλον δεν θα άρεσαν τα αποτελέσματα στον yperion αφου δεν έχω δει να τα ποστάρει πουθενά)
Αν ψάξεις στην σελίδα του θα βρεις συγκριτικά με παράλληλη χρήση των συσκευών και στις κάμερες.

Για να καταλάβεις πόσο off είναι το συγκεκριμένο test, δες τα (εξαιρετικά αξιόπιστα) benchmarks του Anandtech που μόλις κυκλοφόρησε το review του.

The report also states that apps crash three times as often on iOS devices compared to Android. According to the report, apps crashed on 65 percent of the surveyed iPhones and iPads, which is significantly worse than the 25 percent of Android devices reported to have crashed.

Report: iOS devices have a higher failure rate than Android devices....http://www.androidauthority.com/ios-device-failure-rate-vs-android-729810/

Όντως υπερτερεί κατά πολύ ...στα crashes και failure rate.