Μέχρι ένα σημείο ισχύουν αυτά που λες, παρόλαυτα όπως είπα και πριν δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής που έχουμε κολλήσει, όταν δίνεις το 2020 κινητό με τιμή 500 ευρώ με οθόνη κούτσικη 720p Και bezels που μας γυρίζουν 4-5 χρόνια πίσω, τι να τον κάνεις τον καλό επεξεργαστή??
Από εκει και πέρα ναι παίρνουν τα iphone updates Και συνήθως δουλεύουν καλά για 5 χρόνια ε και??? Ποιο είναι το ποσοστό των χρηστών που κρατάει ένα τηλέφωνο πάνω από 2-2,5 χρόνια 5%??? 10%??? Ελάχιστοι, ακόμα και στο οικοσύστημα της Apple. Μπορώ να σου πω εγγυημένα ότι πλέον οποιοδήποτε σύγχρονο android τηλέφωνο αξίας 150 ευρώ και πάνω θα τρέχει απροβλημάτιστα σχεδόν τα πάντα για τουλάχιστον 2 χρόνια ε και να κάνει 1-2 sec παραπάνω να ανοίξει την τάδε εφαρμογή ε εντάξει δεν έγινε και κάτι.
Προσωπικά το SE με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ για το 4Κ βίντεο και το μικρό μέγεθος, για όλα τα άλλα θα έχω δίπλα του και ένα μεγάλο Android να κάνω άνετα το Browsing μου, να βλέπω το Youtube μου, να κατεβάζω και τα Torrent μου, να βάζω πάνω τα καλά Fiio ακουστικά μου με το καλωδιάκι μου και να ακούω Deezer HIFI, να αλλάζω την κάρτα μνήμης μου και άλλα πολλά.